- 11 Ağustos 2020
- 60
- 27
- 38
- Konu Sahibi blckroseimmortl
-
Düşündüm de doğru olabilir saolunbence sevgililer.. profil fotosuna insan başkasını koymaz..
Aynen yeni farkettim bugün de değildir diye umut ediyorummMuhtemelen sevgilisidir diye düşündüm tabi bellide olmaz
Bilmem bi plan kurmadım öylesine merak etmiştimSevgilisi ise planın nedir değilse nedir?
İnsan profil fotoğrafına kankasını koymaz şahsi düsüncemBirisi var arkadaşlar whatsapp profilinde bir kızla fotoğraf koymuşbu işareti yapıyorlar. Acaba sevgililer midir yoksa arkadaşlar mı? Kişiye yazarak soramam lütfen nasıl anlayacağım? Bir de önceden fotosu gözükmüyordu daha bugün farkettim gözüktüğünü. Kısaca nasıl anlayacağım yoksa kafamdan mı kurgu yapıyorum
Anladım hoşlandığınız biri anladığım kadarıyla. Eğer harekete geçmeyeceksiniz boşuna stalklayıp, platonik takılıp zaman harcamayın.Bilmem bi plan kurmadım öylesine merak etmiştim
Emin olmadan yazmayayım dedim eğer sevgilisiyse diyeAnladım hoşlandığınız biri anladığım kadarıyla. Eğer harekete geçmeyeceksiniz boşuna stalklayıp, platonik takılıp zaman harcamayın.
W..p profil fotoğrafındaki kişinin normal bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum. Sevgilisidir.Birisi var arkadaşlar whatsapp profilinde bir kızla fotoğraf koymuşbu işareti yapıyorlar. Acaba sevgililer midir yoksa arkadaşlar mı? Kişiye yazarak soramam lütfen nasıl anlayacağım? Bir de önceden fotosu gözükmüyordu daha bugün farkettim gözüktüğünü. Kısaca nasıl anlayacağım yoksa kafamdan mı kurgu yapıyorum
Güzel kızlar eqlesin dfdgdhdhdKimse kısmetini kapatmaz,hele de bu devirde.
Kessinlikle sevgilisi. İnsanlar storiye bile başka cinsiyetten birini koyarken renkten renge giriyor 'sister,cankardes,bro,kuzi,eskidost, güzel kızlar eqlesin' falan diye. Tutup da profil resmine mi koyacak???
Bu kisminda gülmekten ağladım ahahsjsgüzel kızlar eqlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?