Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

küçuk esralar küçuk ercanlar ortada dolasııcak bak heveslendımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh ahh bende öyle.4 çocuk istiyorum.erkenden evlenmem lazım yaw.yaş ilerledikçe okadar çocuk zor olur:)

erken miii
:1closedeyes: erkenı mı kalmıs 27 oldum ben,
30 da baslasam dogurmaya,
ıyıdır işte... 40ında bıle doguruyorlar
genc göstermeye falan calısıcaz ne yapalım
düşün 30da dogursak gayet ıyı bak cocuk 25 yasındayken bız 55 ıyı yıne ya..
cocukları erken evlendırırız 18 e basınca, hemen bebek yaptırırız ki torun görelım :jeyyar:
nıhaha cok hainim

evet yaaa bıde o var dımıı bende 3 ıstıyodum nasıl hangı araya sıkıstırıcam 3 cocuguu..
neyse bende allah ıızn verırse 2 tane yaparımm

gitgide sayıyı düşürüyorsun hee esram
yakında 1 dicen sonra eh olmasa da olur delikafadulden
yaparız kız bakarız guzel cıkıosa şöyle bradpıt angelına jolıe gıbıfalan patır kütür dogururuz naniknanik naniknanik

:roflol::roflol: delii gacııı

bir de bebek dogurmayı önce denıycez olcak olmıcak tedavıler olcaz belkı, sıtede bı yıgın hatun bebıs beklıo ugrasıyo ooofff erken de baslayamadık kı calısmalara..

ben çıkarım artıkın
herkese ii geceler
çilak sana da meraba naniknanik :dilcikar:
Rabbim bütün sevenleri tez vakitte kavuştursun inşallah hayırlısıyla tabi :Saruboceq:
bebm merhaba
ii gcler:a015::roflol:

ben yavas yavas uzayayım kızlar işlerım var az

görüşürüz hepinize ıyı geceler

Bbbyy
a.s.

kız benımkı zaten bradpıtı andırıyookaydirigubbakcemile3
bebelerım ay parcası gıbı olur kesınnnnkaydirigubbakcemile3
:roflol:

ne güzel hayal.benimde öyle kariyermiş işmiş hiiç aklımda yok.çoluk çocuk büyütüp kadın günlerine gitmek istiyom.kocacığımla gezmek istiyom habire.:roflol:

ne güzel hayal.benimde öyle kariyermiş işmiş hiiç aklımda yok.çoluk çocuk büyütüp kadın günlerine gitmek istiyom.kocacığımla gezmek istiyom habire.:roflol:
güzel diyosunda herşey para anacım

ahh ahh biran önce çalışmalara başlamak lazım.benim yaş 24 evlenene kadar 26 olur.aynı senin hesap.çoluğumu çocuğumu 15 lerinde evlendirecem.torun hasreti çekiyorum napayım.

öğlen girdm şimdi kaç sayfa olmuş :)))

hızınıza yetişilmiyo bayanlar :jeyyar:

kızlar durumumuz ne kadar vahim değlmi?

en azından hiç sevgilimiz olmasa yok deyip oturcaz popomuzun üstüne.

ama şimdi önünüzde en sevdiğiniz yemek duruo koca bi tabak ve onu yiyemiyosunuz...

aynen böyle bi durumdayız...
ahh ahhh
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2delikafadulden

kıslar günaydınnnna.s.
sabah kalkar kalkmaz sizin için dua ettim:Saruboceq:
tez zamanda evleninde
bulaşık yıkayın,ütü yapın,yemek pişirin,ev temizleyin
koca kahrı çekin diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilooo hayırlı olsun kız topikiniinnnnn keşkem geyikte olaydı yeni keşfettim kızz aşkla meşkle aramız yook arada ağlamak için giriyom bu topike senağlama

amin amin inşallahhh tez zamandaaaaaa:Saruboceq:a.s.:dance::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…