Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah tatlım ne kadar da haklısın.bazen düşünüyom sevgili varken evlenemezsek bu yaşdan sonra yeniden kimleri bulup evlenecez.bin beş yüz bilinmeyenli bri denklem valla çözemiom.kafamçokkarıştı

ben de sevgilim olsun istiyorum nolcek benim bu halimkaydirigubbakcemile3

kısır döngü oluyor ne oluyor kaydirigubbakcemile3
ama en azından sevgilisi olmayanlar şanslı niyemii

bendeniz ikimiz için geliyy
1. mesaj çektim niye karşılığını vermedin ne yapıyordun
2. aradım meşguldun kiminle konuşuyordunn
3. o nasıl yaka oo niye okadar dar bu pantolonn
4.hediye alınırsa beğenmeme gibi bir lüksümüz yok çünküm hediyemiz yok :roflol:
5.sevgilier günü doğum günü çıkma yıl dönümü yılbaşı kurban bayramı ramazan bayramı anneler günü babalar günü -tatlicadiarzu-
ayy töbee hiçbir günde hediye derdi yok ne giysem derdi yok
6.makyaj yapmadım bakım yapmadım beni böyle görmesin derdi yok kaydirigubbakcemile3
7.en önemlisi kayanana yookkk lülülülülülü
8.regl olduğunda bağırcak çağırcak biri yok (benimkisi en çok bu işe yarardı eskiden :roflol: )

bece şanslıyızz beee düşününce birdeenn

siz hala vazgeçmedinizmi evlenmekten
o kadar anlattıklarımdan sonra :roflol:

bunları okuyunca halime şükrettim bi ankaydirigubbakcemile3
ama işte her güzelliğin bi zor tarafı var. yanlızlıkta çekilmiyobenneyaptımki

Hoşgelmişsin topiğime bacum:= )
Delüüü bunca seyi iyi düşünmüşsün çok şükür halimize daha beteri yok basımızda :)

Hahah mıkrak harıkasaın yaa kaydirigubbakcemile3
düşünsene oteldesın acık bufe bır masa var ama sen kenarından bıle yıyemıyorsun yaaa otelde calısmak gıbı aslında bu, mmm ya da böyle bır guzel dayalı döşelı apartman daıresını kıralamıssın ama satın almaya henuz paran yok,
ay turetılebılır walla ama senın dedıgın komedı, agzının suyu akıo bakıyorsun yemege açsın da ama yok sana yemek delikafadulden

kızım beddua mı edıyon haa
ehehe yavas gel, ıyı neyse et et hakettık galba hihoyyyt

ne güzel hayal.benimde öyle kariyermiş işmiş hiiç aklımda yok.çoluk çocuk büyütüp kadın günlerine gitmek istiyom.kocacığımla gezmek istiyom habire.:roflol:

güzel diyosunda herşey para anacım

aynen yaa... hem her sey para hem de böyle bunları yapmak ıstıyorum
alısverıslere cıkayım cocuklar dogurayım onları gezdıreyım jeepıme bındıreyım cocuklarımı, ooh yan gel yat yapayım
gercı su an da cok farklı degıl bi şu jeep koca ve bebek kısımları he bır de alısverıs kısımları eksık hahaha bır sey kalmadı yahu,
hayat kızım gıt calıs ekmek kazan öle yan gel yatla olurmu Çok üzgünüm çoook

ah tatlım ne kadar da haklısın.bazen düşünüyom sevgili varken evlenemezsek bu yaşdan sonra yeniden kimleri bulup evlenecez.bin beş yüz bilinmeyenli bri denklem valla çözemiom.kafamçokkarıştı

walla o da var haklısın ama en azından yok diye üzülürüz :)):1no2:delikafadulden
ben de sevgilim olsun istiyorum nolcek benim bu halimkaydirigubbakcemile3
sevgili bulup bi de bizim durumumuza düşmek var canım sen rahatına bak:))en azından evlenememenin bi bahanesi var biz bi bahane de bulamıyoruz kendimize artıkkafamçokkarıştı:dance:

aynen canım yaa...hani yemek hiç olmasa piyasada insan açlığını anlamıyor bi noktadan sonra.ama tabak önünde duruyo...sen bakıyosun melül melül ne kadar acı vericiiiii senağlamakaydirigubbakcemile3

bunları okuyunca halime şükrettim bi ankaydirigubbakcemile3
ama işte her güzelliğin bi zor tarafı var. yanlızlıkta çekilmiyobenneyaptımki

kıızz doğarkenede yanlızdıkk
olur kız ümidini kaybetmee
ama benim sefgilim recep ivedike benzesinn :asigim: :roflol:
konuşamaa leeynnnnnn sırnaşık şey

kız ortii allah beterinden korusun ozamaann

sevgili bulup bi de bizim durumumuza düşmek var canım sen rahatına bak:))en azından evlenememenin bi bahanesi var biz bi bahane de bulamıyoruz kendimize artıkkafamçokkarıştı:dance:

yok canım yaa bi yaştan sonra gerçekten yanlızlık çekilmiyor. dertlerini paylaşacağın, ilgi gösterecek, şımartacak birine ihtiyaç duyuyor insanbenneyaptımki

yok canım yaa bi yaştan sonra gerçekten yanlızlık çekilmiyor. dertlerini paylaşacağın, ilgi gösterecek, şımartacak birine ihtiyaç duyuyor insanbenneyaptımki

tabi ki öyle canım bizimki işin şakası...aşkı yaşamayı sevdiği insanla hayatı paylaşmayı kim istemez...eksikliğini hissetmemek tuhaf zaten...dilerim hayırlısıyla istediğin gibi bi insan çıkar karşınayerimsenibena.s.

kıızz doğarkenede yanlızdıkk
olur kız ümidini kaybetmee
ama benim sefgilim recep ivedike benzesinn :asigim: :roflol:
konuşamaa leeynnnnnn sırnaşık şey

kız ortii allah beterinden korusun ozamaann
recep ivedik mi ıyyy hiç tarzım değilkaydirigubbakcemile3

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederimŞeniz
düzgün hayırlı biri olsun istediğim için yanlızım zaten. yoksa aday çok. güvenmek meselea.s

naber kızlarr şakkıdı
Sevgilim bugün bana ufaktan ceyizi diz dedi şakkıdı
Çeyiz hazır ama nolcaksa evde boş duran ceyiz.şakkıdı
Gelceklermiş eylülde :sm_confused:

sevgılımız var ama ne zamn evlenırız tam bır bılmece sır kutusu mubarek

naber kızlarr şakkıdı

ne guzel canım eylulle ne kaldıkı burda hayırlısı olsun darısı bız bekleyenlere

naber kızlarr şakkıdı

bende sevgilim evlilik mevzularına gelsin diye konuşma aralarında hayatım bugün çok güzel bir kahvaltı takımı aldım,şöyle tuzluk aldım filan diyom.bizimki sadece ohh ohh iyi sen al ufaktan ufaktan diyo.gerisi yok.alacam tamam da yıllar sonraya kalacaksa modası geçer yaw aldıklarımın.
darlanırım ben belirsiz durumlarda.klava:bir gün merdane aldım diyecem.gelmezseniz bize yakın zamanda kafanda kırılacak dyim anlayacakmı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…