- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi EU1
-
bende sevgilim evlilik mevzularına gelsin diye konuşma aralarında hayatım bugün çok güzel bir kahvaltı takımı aldım,şöyle tuzluk aldım filan diyom.bizimki sadece ohh ohh iyi sen al ufaktan ufaktan diyo.gerisi yok.alacam tamam da yıllar sonraya kalacaksa modası geçer yaw aldıklarımın.
darlanırım ben belirsiz durumlarda.klava:bir gün merdane aldım diyecem.gelmezseniz bize yakın zamanda kafanda kırılacak dyim anlayacakmı bakalım
aynen canım yaa...hani yemek hiç olmasa piyasada insan açlığını anlamıyor bi noktadan sonra.ama tabak önünde duruyo...sen bakıyosun melül melül ne kadar acı vericiiiii senağlamakaydirigubbakcemile3
3 years, 5 month, 8 days
sen benden ilerdesin :roflol:
tanıştığımız süre dahil değil nan :mymeka:
öle olsa bzmkide 6.5 yıl oluyo benneyaptımki
rekar bende bence kızlar...bi aşağı bakın bakalım:)))
aaa pardon ocean beni geçmiş...aslında sevindim bi bakıma:))))))))))))
:)) Oşın fark attı hepimize
hg esra nbr?
kolonya yok ya ortalıkta :)
kıslar nabersinizzza.s.
nasıl gidiyoooo evlilik planları -tatlicadiarzu-
bakın benim aklıma ne geldiii en iyisi siz evlilik teklifinde bulunun yavuklularınıza bence başka çare yoohhhkafamçokkarıştı
:lepi::lepi:
kızlar ya sevgilim askere gitmeden önce beni annesiyle tanıştıracaktı.bi ara lafı geçti.kendi söyledi.bende içimden birazcık naz yaparım dedim.aşkım gelememki filan diyorum.ama ben yinede o gün şu elbiseyi giyerim saçımı böyle yaparım filan diye planlıyodum.ne ibleyim sevdiceğim belki ısrar eder hadi olurmu annem seni merak ediyorum diecek sanıyorum.ben naz yaptım azıcık oda bir daha tanıştırma lafı etmedi.askere gitti.kaçırdım fırsatıkaydirigubbakcemile beni oyalıyomuki bu veledsırnaşık şey kışın ben tuttum kolundan tanıştırdım bizimkilerlen ama:):roflol: kaçarmı hiç bendensengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?