Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde valla arar beni hediyeler yollar kzı yerine koyar da ben kadına bir teyze demek için 2 sene uğraştımsenağlama

ne guzel canım ne mutlu sana ınsallah evlendıkten sonrada aranzı ıyı olur bozulmaz yanlıs anlama sakın ama cunku bbenım cevremdekı kaynanalar evlenınce degısıyorlar mam ınsallah senın kı san akarsı degısmez

Amın benımkı bırde tek Çocuk olduĞundan Çok ÜstÜme dÜŞÜyor sanırım

bir ara kıskanıyor diye dşünüyordum çünkü çok eleştiryordu ama şimdi uzağız ya rahatım yani sen evlenince yakın mı oturacaksınız kaynananla

yok canım yakın oturmayacagım yanı benımkıde ıstemıyor yakın oturmayı uzak olalaım dıyor yanı bos yere sorun cıkmasın dıye

canımcım cıkmak zorundayım ıı aksamlar sohbete devam ederız ınsallah gene dert gelıp

kızlarr nabersiniz:) bugünsevgilimle abisine gittik yengesi hamur kızarmıştı benıde aldı sevgilim gittik komşusu geldi yengenin sevgilimi gösterdi bana baktı düğün nezaman dedi yengeye, bende güldüm:) hiç sesimi çıkarmadım yengede dedi işini kursun evi alsın ondan sonra daha çok var dedi göz kırptı bana benımkide duydu hiç sesini çıkarmadı bende hiç sesimi çıkartmadım benımki bişey demedim diye bozuldu:)bozulsun ohhh canıma deysin..

Son düzenleme:
papato cay getırmeye gıttım gelemedın hala tamam bırak cayı sen gel yeter :gitme:

Ay geldim siz çıkmışsınız ya, yemek falan hazırlamak için çıkmıştım. İstediğiniz çay olsun yav hazır zaten en küçüğünüz müşüm evde de küçüğüm meyro git meyro gel meyro şunu getir-tatlicadiarzu-

İyi akşamlar kızlarrr
Walla bana o kadar çok var ki üffffffffff
Düşündükçe afaganlar basıyoo benii-tatlicadiarzu-

ben geldim hani benm çayımopuyorumnanaktan

guNAYDIN kıslar tabıkı hepınız uyuyorsunuz hadı kalkın artık oyle gıderse kımse almaz sızı :jeyyar:

eheheeh ben kalktım tuğçecim bizden gerisi kaldı evdeopuyorumnanaktan

cok uyumak ıyı degıldır zaten kısmetlerımız kapalı daha cok kapatmayın

aynen benceeede:) bizde bu azim varken inş. hepimiz evlenices en azından ben benım okulum bitene kadar bi teklif gelir diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

bana evlenelim dedi de ne oldu.annesine bile söylememiş daha kararımızı.dedimki iki hafta sonra bize gelin die.mesaj attım aslında.oda ozaman anneme söyleyim kararımızı bi dedi.benimkide bu konularda ciddi değil sanırım.

ah canım benim ya sennkide ikileme düşmüş heyeceandandır:kedi:evlende pastandan istiyom heeeeeeeee:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…