Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende haklısın bacım biraz toparlayim dedim hani moralini düzeltmek için ama başaramadım dün mü oldu bu olay

sende haklısın bacım biraz toparlayim dedim hani moralini düzeltmek için ama başaramadım dün mü oldu bu olay

bir hafta önce annemlerle konuşayım diyordu.bugün oldu bu olay.sabah mesaj attım.annemlerle bir konuşsayımda diyo.ay deli etcek beni.hiç umursamıyo,önemsemiyo sanırım.senağlama

allah allah adam heyecanlandı galiba kızzzzzzzzCADIARZU

bana evlenelim dedi de ne oldu.annesine bile söylememiş daha kararımızı.dedimki iki hafta sonra bize gelin die.mesaj attım aslında.oda ozaman anneme söyleyim kararımızı bi dedi.benimkide bu konularda ciddi değil sanırım.

valaa canım annem hep ne desi bliyonmu babam için ben bu adamı dürdüklemeden iş yapmıo derdi sevgilim oldu vallahi anladım annemin dediklerini.. biz mecburmuyuz bu erkekleri dürtüklemeye yaaa.. alıyorsan bi karar açık net söyle tövbe yaaa çok sinirlnedim hakısın bacım sen kızmakta..

cidden dürtmek grek benim odundan biliyom:olmaz:

meyronuz geldi bacular:delphin:
nasılsınız kimsecikler var mı orda mılaelaelaelaelae

bir hafta önce annemlerle konuşayım diyordu.bugün oldu bu olay.sabah mesaj attım.annemlerle bir konuşsayımda diyo.ay deli etcek beni.hiç umursamıyo,önemsemiyo sanırım.senağlama

ya çok da olumsuz düşünme belki nasıl söyleyeceğini cümleleri nasıl toparlayacanı falan oturtamamıştır kafasında belki:delphin:ne bilim iyi düşünmeye çalış. kafayı yemektense. yedirirler böyle sinirliliklerle insana kafayı:delphin:

allah allah adam heyecanlandı galiba kızzzzzzzzCADIARZU

heycanlanan insan paylaşır ya dedimi sana söyleyemedim hala falan :1ninca:
kzlar nereye kayboldunuz

valla ben burdayım kimseler yok :delphin:senağlama

ya çok da olumsuz düşünme belki nasıl söyleyeceğini cümleleri nasıl toparlayacanı falan oturtamamıştır kafasında belki:delphin:ne bilim iyi düşünmeye çalış. kafayı yemektense. yedirirler böyle sinirliliklerle insana kafayı:delphin:

heycanlanan insan paylaşır ya dedimi sana söyleyemedim hala falan :1ninca:

valla ben burdayım kimseler yok :delphin:senağlama

sen çayları getimeyince herkes küstü meyra:gitme:herlde:roflol:

mrb kızlar bugün pazar diye sanırım kimse ugramamış.. bugün ben dışarı çıkıcaktım annemde kızdı o çcoukla mı buluşucan diye hayır dedim ki bizim kiler tanıştı anneleri felan geldi askerden öcne tanışmaya ama hala bi icraat olmadıgı için annem görüşmeme izin vermıo:( benımkide dim böyle böyle dedim hiç yoktan bana bi vakit söyle okul bitince de ne bileyim bişiy de ki ben de anneme onu diyimki hiç yoktan benı sıkmaz.. ben sana nasıl vakit vereyim dedi bana:( çok canım skkın hemde çok:(

valla anne babanın bilmesi bu yönden sakıncalı illa somut bişeyler bekliyecekler
iki dışarda görüşmek istesen izin vermeyecekler
onlara göre ne ki görmesen nolur yani!
of deli ediyolar beni
bide bana niye sinirlisin diyolar

mrb kızlar bugün pazar diye sanırım kimse ugramamış.. bugün ben dışarı çıkıcaktım annemde kızdı o çcoukla mı buluşucan diye hayır dedim ki bizim kiler tanıştı anneleri felan geldi askerden öcne tanışmaya ama hala bi icraat olmadıgı için annem görüşmeme izin vermıo:( benımkide dim böyle böyle dedim hiç yoktan bana bi vakit söyle okul bitince de ne bileyim bişiy de ki ben de anneme onu diyimki hiç yoktan benı sıkmaz.. ben sana nasıl vakit vereyim dedi bana:( çok canım skkın hemde çok:(

canım seni çok iyi anlıyorum.annenlerde haklı biras.hep kocakafalı sevgilillerimiz yüzünden.ağırdan alıp duruyolar.onlara göre hava hoş tabi.

Back
X