cnm her gün görüşmek çok fazla değilmi o kadar seviyorsa seni ihmal etmedende oynayabilir ama oyun yüzünden çok ihmal ediyosa iyice bi konuş bence
benimki de oyun bağımlısı
şu silkroad ı silmeyi düşünüyodum bi ara
çeyize playstation almanın hayallerini kuruyo
ortak şeyler paylaşmak istiyosan birlikte oyun oynayın
biz mesela birlikte nfs yapmayı çok severiz
ben yalnızca oyun dışında, film izlemek kitap okumak gibi daha kültürel şeylere çok yoğunlaşmadığı için oynamasını istemiyorum
haa bi de o harika gözleri bozulcak diye..
seni cok ıyı anlıyorum cnm cok can sıkıcı bır durum .bı donem benım sevgılım de oyun degıl ama ,elınde sureklı telde bana yaa vıdeo gosterır ya da resım .ne vıdeoların sonu gelıyor ne resımlerın .yahu bız senınle bulusup bas basa vakıtmı gecırecegız ,yoksa fotografmı bakıcagız aksama kadar .hıc hoslanmam elınden telefonu dusurmeyen erkeklerden . o da bunu bılıyor .neyse kı tepkı koymamla zamanla degıstı .valla hıc dusunemem ole ,aman uzulmesın oynasın dıye .sıkıntıdan patlamaktansa soyle daha ıyı .bu sorunu atlattık ama sımdıde gelen aramalrdan kafayı yemek uzereyım .ozellıkle babası benı artık delrtecekdakka bası babası arıyor adam laftan sozden de anlamıyor ayrınıtlı ayrıntılı telde bırseyler anlatıp duruyor .bır aranır ıkı aranır da ne bu boyle aksama kadar yaa .buna hala bır cozum getıremedım.getırıdıgım zman heraldeyse mutlu mesut gecınecegız
Canım arama konusunda da seni çok iyi anlıyorum..bizim ikimizinde telefonu sanki özellikle ayarlamış gibi buluştuğumuz zamanlarda çalıyordu..herkes anlaşmış gibi arıyordu..şöyle bir çözüm bulduk ..yan yana olduğumuzda telefonları açmıyoruz..ya da şu an müsait değilim sonra ararım ben seni diyip kapatyıoruz teli..tavsiye ederim canım çok işe yarıyor
ahh tatlım babasının telefonunu acmamak mumkun mu ? canına okur vallaaksama kadar babası telefonlarıyla saolsun yanımızdan hıc eksık olmuyor .ucumuz bırlıkte takılıyoruz.
seni cok ıyı anlıyorum cnm cok can sıkıcı bır durum .bı donem benım sevgılım de oyun degıl ama ,elınde sureklı telde bana yaa vıdeo gosterır ya da resım .ne vıdeoların sonu gelıyor ne resımlerın .yahu bız senınle bulusup bas basa vakıtmı gecırecegız ,yoksa fotografmı bakıcagız aksama kadar .hıc hoslanmam elınden telefonu dusurmeyen erkeklerden . o da bunu bılıyor .neyse kı tepkı koymamla zamanla degıstı .valla hıc dusunemem ole ,aman uzulmesın oynasın dıye .sıkıntıdan patlamaktansa soyle daha ıyı .bu sorunu atlattık ama sımdıde gelen aramalrdan kafayı yemek uzereyım .ozellıkle babası benı artık delrtecekdakka bası babası arıyor adam laftan sozden de anlamıyor ayrınıtlı ayrıntılı telde bırseyler anlatıp duruyor .bır aranır ıkı aranır da ne bu boyle aksama kadar yaa .buna hala bır cozum getıremedım.getırıdıgım zman heraldeyse mutlu mesut gecınecegız
Sırf o seviyor diye ben de oynamaya başladım oyunu..ama son bir haftada o kadar abartmıştı ki telefonla bile arayamıyordu..dün konuştuk hak verdi,az oynuycam ya da silcem dedi,kızdığımı anladı sonunda :)) benim erkek arkadaşımda ne sinema ne film pek ilgili değildir.varsa yoksa,gitarı,oyunları...her erkeğin içinde büyümeyen bir çocuk var galiba,bu durumu kabullenmek gerek..evlenince de bu durum devam eder gibi :))) :81:
tatlım zaten evlenince hiçbir özellikleri değişmez onların
yanındayken bi süre oyundan uzak tutmuş oluyosun zaten
yanında olmadığında da mesela bi film alın, hadi bu akşam bunu izlicez evlerimizde de
seni kıramayacaktır, zaten hak vermiş sana, o zaman biraz çaba da göstersin
böyle böyle başka şeylere alıştırırsan, en azından ilişkinizin oyun yüzünden olumsuz etkilenmesi aza iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?