Sevgilisi oyun bağımlısı olan var mı benden başka :((

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Bir buçuk yıllık birlikteliğim var..her şey yolunda ama erkek arkadaşım adeta oyun bağımlısı,bu yüzden geçirdiğimiz vakit azalıyor.neredeyse yemek yemeği bile unutuyor oyun yüzünden..benimle görüşmeden de edemiyor..her gün görüşüyoruz ama günün belli kısmında uzun süre oyun oynuyor..mutlu olduğu için sesimi çıkarmıyordum ama artık sıkıldım bu durumdan..sizce ne yapmalıyım?? :5: :32:

cnm her gün görüşmek çok fazla değilmi o kadar seviyorsa seni ihmal etmedende oynayabilir ama oyun yüzünden çok ihmal ediyosa iyice bi konuş bence

cnm her gün görüşmek çok fazla değilmi o kadar seviyorsa seni ihmal etmedende oynayabilir ama oyun yüzünden çok ihmal ediyosa iyice bi konuş bence

Haklısın canım..ben diyorum ki madem oyun oynayacaksın oyna başka zamanda biz görüşürüz..ona da yok diyor..bu durumdan çok sıkıldım artık benimle ilgilenmeyecekse görüşmek istemiyorum..üç günlüğüne başka sehirdeyim şimdi..ve ben geldğimde oyunu görmek istemiyorum artık dedim..tamam dedi..bakalım silmezse sonu çok kötü yerlere varacak.. :5:

iyi de anladığım kadarıyla sizi ihmal etmiyor, yoksa söylerdiniz.
sizi ihmal etmiyorsa birlikte olmadığınız zamanda neyaptığı sizi ne ilgilendiriyor ki?
kös kös oturmasını mı tercih edersiniz, ayrıca size düşmez bence şunu yap şunu yapma demek.
sizi etkilese hakkınız derdim ama bi probleminiz yoksa hakkınız değil.

Ben yanında olmadıgımda oynadığı oyun tabiki de rahatsız etmez.. sorun ben yanındayken oynaması ve artık bir şey paylaşamaz hale geldik bu yüzden..

benimki de oyun bağımlısı :52:
şu silkroad ı silmeyi düşünüyodum bi ara :47:
çeyize playstation almanın hayallerini kuruyo :1:
ortak şeyler paylaşmak istiyosan birlikte oyun oynayın :34:
biz mesela birlikte nfs yapmayı çok severiz :10:
ben yalnızca oyun dışında, film izlemek kitap okumak gibi daha kültürel şeylere çok yoğunlaşmadığı için oynamasını istemiyorum
haa bi de o harika gözleri bozulcak diye..

seni cok ıyı anlıyorum cnm cok can sıkıcı bır durum .bı donem benım sevgılım de oyun degıl ama ,elınde sureklı telde bana yaa vıdeo gosterır ya da resım .ne vıdeoların sonu gelıyor ne resımlerın .yahu bız senınle bulusup bas basa vakıtmı gecırecegız ,yoksa fotografmı bakıcagız aksama kadar .hıc hoslanmam elınden telefonu dusurmeyen erkeklerden . o da bunu bılıyor .neyse kı tepkı koymamla zamanla degıstı .valla hıc dusunemem ole ,aman uzulmesın oynasın dıye .sıkıntıdan patlamaktansa soyle daha ıyı .bu sorunu atlattık ama sımdıde gelen aramalrdan kafayı yemek uzereyım .ozellıkle babası benı artık delrtecek :47: dakka bası babası arıyor adam laftan sozden de anlamıyor ayrınıtlı ayrıntılı telde bırseyler anlatıp duruyor .bır aranır ıkı aranır da ne bu boyle aksama kadar yaa .buna hala bır cozum getıremedım.getırıdıgım zman heraldeyse mutlu mesut gecınecegız :69:

benimki de oyun bağımlısı :52:
şu silkroad ı silmeyi düşünüyodum bi ara :47:
çeyize playstation almanın hayallerini kuruyo :1:
ortak şeyler paylaşmak istiyosan birlikte oyun oynayın :34:
biz mesela birlikte nfs yapmayı çok severiz :10:
ben yalnızca oyun dışında, film izlemek kitap okumak gibi daha kültürel şeylere çok yoğunlaşmadığı için oynamasını istemiyorum
haa bi de o harika gözleri bozulcak diye..

Sırf o seviyor diye ben de oynamaya başladım oyunu..ama son bir haftada o kadar abartmıştı ki telefonla bile arayamıyordu..dün konuştuk hak verdi,az oynuycam ya da silcem dedi,kızdığımı anladı sonunda :)) benim erkek arkadaşımda ne sinema ne film pek ilgili değildir.varsa yoksa,gitarı,oyunları... :1: her erkeğin içinde büyümeyen bir çocuk var galiba,bu durumu kabullenmek gerek..evlenince de bu durum devam eder gibi :))) :81:

seni cok ıyı anlıyorum cnm cok can sıkıcı bır durum .bı donem benım sevgılım de oyun degıl ama ,elınde sureklı telde bana yaa vıdeo gosterır ya da resım .ne vıdeoların sonu gelıyor ne resımlerın .yahu bız senınle bulusup bas basa vakıtmı gecırecegız ,yoksa fotografmı bakıcagız aksama kadar .hıc hoslanmam elınden telefonu dusurmeyen erkeklerden . o da bunu bılıyor .neyse kı tepkı koymamla zamanla degıstı .valla hıc dusunemem ole ,aman uzulmesın oynasın dıye .sıkıntıdan patlamaktansa soyle daha ıyı .bu sorunu atlattık ama sımdıde gelen aramalrdan kafayı yemek uzereyım .ozellıkle babası benı artık delrtecek :47: dakka bası babası arıyor adam laftan sozden de anlamıyor ayrınıtlı ayrıntılı telde bırseyler anlatıp duruyor .bır aranır ıkı aranır da ne bu boyle aksama kadar yaa .buna hala bır cozum getıremedım.getırıdıgım zman heraldeyse mutlu mesut gecınecegız :69:

Canım arama konusunda da seni çok iyi anlıyorum..bizim ikimizinde telefonu sanki özellikle ayarlamış gibi buluştuğumuz zamanlarda çalıyordu..herkes anlaşmış gibi arıyordu..şöyle bir çözüm bulduk ..yan yana olduğumuzda telefonları açmıyoruz..ya da şu an müsait değilim sonra ararım ben seni diyip kapatyıoruz teli..tavsiye ederim canım çok işe yarıyor :7:

Son düzenleme:
Canım arama konusunda da seni çok iyi anlıyorum..bizim ikimizinde telefonu sanki özellikle ayarlamış gibi buluştuğumuz zamanlarda çalıyordu..herkes anlaşmış gibi arıyordu..şöyle bir çözüm bulduk ..yan yana olduğumuzda telefonları açmıyoruz..ya da şu an müsait değilim sonra ararım ben seni diyip kapatyıoruz teli..tavsiye ederim canım çok işe yarıyor :7:

ahh tatlım babasının telefonunu acmamak mumkun mu ? canına okur valla :52: aksama kadar babası telefonlarıyla saolsun yanımızdan hıc eksık olmuyor .ucumuz bırlıkte takılıyoruz.

ahh tatlım babasının telefonunu acmamak mumkun mu ? canına okur valla :52: aksama kadar babası telefonlarıyla saolsun yanımızdan hıc eksık olmuyor .ucumuz bırlıkte takılıyoruz.

:))) Babası ilişksini biliyor mu peki,bilip de arıyorsa biraz saçma olur..ama bilmiyorsa da bilse iyi olabilir aslında ,ya da arkadaşlarımlayım filan desin..akşam konuşsunlar..şu an sorun gibi görünmese de senin sinirli olduğun bir günde tartıışma sebebi olabilir canım,dikkat edin.. :8: :8:

canım sinemadayım kütüphanedeyim açamam gibi bahaneleri msj atıp açmasa
ya da açtığında 2 dk sonra şarjım bitiyo deyip kapasa olmaz mı :1:
olmadı hattını değiştirsin, babasının aramalarında hiç hesaplı olmayan bi tarifeye geçsin.. kökten çözüm :47:
arkadaşın da dediği gibi seni bilmiyo mu acaba, biliyosa yaptığı ayıp bence :20:

Sırf o seviyor diye ben de oynamaya başladım oyunu..ama son bir haftada o kadar abartmıştı ki telefonla bile arayamıyordu..dün konuştuk hak verdi,az oynuycam ya da silcem dedi,kızdığımı anladı sonunda :)) benim erkek arkadaşımda ne sinema ne film pek ilgili değildir.varsa yoksa,gitarı,oyunları... :1: her erkeğin içinde büyümeyen bir çocuk var galiba,bu durumu kabullenmek gerek..evlenince de bu durum devam eder gibi :))) :81:

tatlım zaten evlenince hiçbir özellikleri değişmez onların :40:
yanındayken bi süre oyundan uzak tutmuş oluyosun zaten
yanında olmadığında da mesela bi film alın, hadi bu akşam bunu izlicez evlerimizde de
seni kıramayacaktır, zaten hak vermiş sana, o zaman biraz çaba da göstersin
böyle böyle başka şeylere alıştırırsan, en azından ilişkinizin oyun yüzünden olumsuz etkilenmesi aza iner

tatlım zaten evlenince hiçbir özellikleri değişmez onların :40:
yanındayken bi süre oyundan uzak tutmuş oluyosun zaten
yanında olmadığında da mesela bi film alın, hadi bu akşam bunu izlicez evlerimizde de
seni kıramayacaktır, zaten hak vermiş sana, o zaman biraz çaba da göstersin
böyle böyle başka şeylere alıştırırsan, en azından ilişkinizin oyun yüzünden olumsuz etkilenmesi aza iner

Haklsıın canım..ona belli etmeden alıştırmak lazım :) film fikride güzelmiş,zaten ayrı olmugumuzda aynı tv kanallarını izliyoruz,film hakkında konuşuyoruz filan.. :16:

Back
X