sevgilisi polis olanlar zorluklarınız neler gelin konuşalım

Ben de 6 sene sevgililikten sonra 20 günlük polis eşiyim, ben de yardımcı olabilirim. Biz daha 3 aydır aynı şehirde olabildik. Ondan önce 4 yıl İstanbul, sonraki 2 yıl da şark görevindeydi. nerdeyse bütün evlilik hazırlığını tek başıma yaptım, çok zorluk çektim, ama şimdi yanımda çok şükür.

merhaba :) bizde 3 aydır birlikteyiz farklı sehirlerdeyiz, daha isteme falan olmadı ben onun ailesi ile tanıstım oda benim annem ile tanıştı.Bayramdan sonra aileler tanısacak kısmetse inşallah. Bazen çalışma saatleri cok yoğun olduğu için ve izin alma konusunda problem yasadığı için görüşemediğimizden sıkıntı yasıyoruz. Tek problemimiz bu aslında

Bu problem bile degil canim can sagligi olsun yeterki. Calisma saatleri olduklari buroya gore degisebilir ama geneli yogun tabiki.buna sukur alinteriyle kazaniyorlar ya o yeter

Bu problem bile degil canim can sagligi olsun yeterki. Calisma saatleri olduklari buroya gore degisebilir ama geneli yogun tabiki.buna sukur alinteriyle kazaniyorlar ya o yeter

bütün sıkıntımız görüşememekten cıkıyor farklı sehirlerde olunca da oldukca zor oluyor, bide sark görevi var tabi siz yaptınız mı doğu görevini

bütün sıkıntımız görüşememekten cıkıyor farklı sehirlerde olunca da oldukca zor oluyor, bide sark görevi var tabi siz yaptınız mı doğu görevini
Evet canim yaptik bitti cok sukur . Farkli sehirlerde olmak evet sikinti.ozel degilse nasil tanistiniz :)

Evet canim yaptik bitti cok sukur . Farkli sehirlerde olmak evet sikinti.ozel degilse nasil tanistiniz :)
ne güzel darısı basımıza inşallah erkek arkadasım iş arkadasımın eşinin kuzeni o tanıstırdı, biraz karısık oldu sanki :) görücü usulü gibi yani istemem istemem deyip durdum ama şimdi evlenmeyi düşünüyorum :)

Olsun canim hayirlisi olsunda gorucu usulu , tanisarak fark etmez

valla polis eşi olarak değil ama polis kızı olarak şunları söyleyebilirim 17 yaşındayım çok rahat ev taşıyabilirim kendim,yoğun görevler de terörle uğraşırken canım babam sabırla dua ederek beklemeyi öğrendim i, yurdun her yerinde konaklamasam bile gittim gördüm içinden geçtim çeşit çeşit arkadaşım oldu,daha cesur olmayı öğrendim,ay sonu denen şeyin neden 15 i olduğunu öğrendim,babam geceden gelince elektrik süpürgesini açmamayı öğrendim yalnız başıma karanlıkta yatmayı öğrendim yani zor be polis eşi kızı olmak Allah onları başımızdan eksik etmesin

amin inşallah tesekkür ederim cevap verdiğin için zor sanırım

Esim polis
2. Görev yerindeyiz doğu gorevindeyiz
Hicbir sorun yasamadim şimdiye kadar Allaha şükür
Öğretmende gorustugun kişiler öğretmen, askerse asker polisse polis oluyor
Benim cevremde polislerin esi çoğunlukla öğretmen ondan her iki meslek grubundan da gorustuklerimiz var
Büyük.ihtimalle bundan sonraki görev yerimizde de 5 sene kalir memleketimize geceriz

Selam ben yeni geldim benim de sevgilim polis dertleşelim:)
merhaba hoş geldin :)) ben biraz fazla pimpirikliyim galiba çalışma saati belli olmadığı için ve her an tehlike ile karsı karsı oldukları için kafama çok takıyorum bide farklı sehirlerdeyiz

merhaba :) bizde nasip olursa evlenmeyi düşünüyoruz, erkek arkadasım da doğu görevini daha yapmadığı için de annem tedirgin oluyor malesef, sizin nasıl geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…