- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
Sizin gibi kötü kalpli insanları üzmeye çalışan insanları mı örnek alacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi kötü kalpli insanları üzmeye çalışan insanları mı örnek alacağım![]()
Haaa olabilir kendinize güveniniz ve gururlusunuz ama kötü kalplisiniz diyelim bu daha doğru oldu sanırım![]()
![]()
gururlu ve kendisine saygisi olan birini kötü kalpli olarak etiketlemen senin ciddi davranis problemlerin oldugunu gösterir . aman neyse ya , yeteri kadar güldüm , baska bir konuna gelirim artik yine gülmeye
![]()
Allah sizi daha mutlu etsin insAllahAh ettim ama tuttumu inan bilmiyorum takip etmiyorum benimkide aldatılmayla bitmis bir iliskiydi. Suan daha huzurluyum tek fark bu ve kendimi buldum emin ol.
Allah sizi daha mutlu etsin insAllah![]()
evet canim aynen öyleyim gururlu ve saygim var kendime , sende olmayan bir sürü seyim var yaniHaaa olabilir kendinize güveniniz ve gururlusunuz ama kötü kalplisiniz diyelim bu daha doğru oldu sanırım![]()
Paspas muamelesi görmeniz dileğiyle bu yorumunuzdan sonraevet canim aynen öyleyim gururlu ve saygim var kendime , sende olmayan bir sürü seyim var yani20 yillik kocam bir kere bile saygisizlik edemedi mesela bana , neden biliyormusun 20 yil demem basarim tekmeyi
sana da tavsiye ederim , belki daha fazla deger görürsün paspas muamelesi yapilmaktan.
Amin canim insallah sende mutlu olursun sadece biraz zamana ihtiyacin var.![]()
Doğru söylüyorsunuz. Numarasını değişmesine sevinmiştim de numarasını bana atmıs.. Ben de numaramı değişicem bi daha asla hayatıma almam onu..Ne olur Allah aşkına bir daha bu zatla aynı havayı bile solumayın. Hatanızın farkındasınız. Haydi şimdi geçmişe sünger çekip, güzel adımlar atın kendiniz için.
anlattıklarınızı yapan bi adamla mutlu olabilecek bi insan evladı var da mı mutlu olsunlar
insan gerçekten hayret ediyor
Ben zaten yorum yapan herkese hak veriyorum.. ama bunu incitmeden söylemeyedebilirler. Hatalı olduğum cok konu var. Kalkıp bunu dalga konusu yapmaları da ayrıca üzdü beni. Evet onlar belki daha da güclüdürler. Evet böyle bir şey yaşamış olsalar belki çoktan Bırakmışlardı. Ben yaşadım bir kere oldu bitti simdi iyileşmeye çalışıyorum. Buraya da kimseye anlatamadığım icin yazıyorum.. Yine de herkesin canı sağolsun. Haklılar bir nevi söylediklerindeOkuduğum gördüğüm kadarıyla ikisi aynı ayarda insanlar. Mutlu olmaları yüksek ihtimal. Ben bunları yaşamadım ama anlayabiliyorum ruh halinizi yazan herkese aslında hak veriyosunuz olumsuz yorumlara olan hırçınlığınız da esasen kendi güçsüzlüğünüze. Önceki konularınızda görmüştüm yalnız yaşıyorsunuz aileniz kardeşleriniz yanınızda değiller bu psikolojik çöküntüyü arttırır ve insan bazen hiç tanımadığı bilmediği anlattıklarını koz olarak kullanamıcak biriyle dertleşmek ister. Bana ulaşabilirsiniz konu sahibi. Derttaş olurum size
Yanlış da yazabiliyorum kusura bakmayın bu aradaBen zaten yorum yapan herkese hak veriyorum.. ama bunu incitmeden söylemeyedebilirler. Hatalı olduğum cok konu var. Kalkıp bunu dalga konusu yapmaları da ayrıca üzdü beni. Evet onlar belki daha da güclüdürler. Evet böyle bir şey yaşamış olsalar belki çoktan Bırakmışlardı. Ben yaşadım bir kere oldu bitti simdi iyileşmeye çalışıyorum. Buraya da kimseye anlatamadığım icin yazıyorum.. Yine de herkesin canı sağolsun. Haklılar bir nevi söylediklerinde
Doğru diyorsunuzBenzer şeyleri yaşamış biri olarak diyorum kesinlikle evet. Geçen zamana acıyor insan sonra.
Bi hafta önce oldu 27 yazındayım öğretmenimNe zaman oldu bu olay. Ne zaman bitti tam. Ne is yapiyorsu . Kaç yasindasin. bir mesgale bul kendine