Sevgilisi tarafından aldatılıp ayrılan sonradan mutlu olan var mı?

Sizin gibi ayni durumu bende yasadim, ve sizi cok iyi anliyorum.
2 senemi yedi, ilk baslarda hersey iyidi herzamanki gibi, ama sonradan cok kavgalar etmeye basladik.
Bana hic zaman ayirmazdi ve bu benim cok zoruma giderdi, benim ona verdigim degeri bana hic vermedi. Ben bir Kadin olarak onu el üstünde tuttum, ama o hep gecmisime bakardi veya hep begenmediyi birseyi konu edip ayrilirdi benden.
Ben onu cok takinti haline getirdim, bunu zamanla kendimde anladim, ama cok alismistim ona ve saniyordum ondan baska kimseyle mutlu olamam. Zaman zaman kavgalarimiz arttikca, o benden ayrildikca ben ona karsi hirs besliyordum, beni istemedigini hep söylerdi, ne küfürler ederdi, vurmuslugu bile oluyordu, veya arkadaslarinin yaninda bile bana agza alinmayacak küfürler ederdi, ve ben tabi salak gibi onu hic birakmazdim, ve o bunu cok iyi biliyordu, benle istedigi herseyi yapabilecegini biliyordu. Biz Almanyada yasiyoruz ve ben türkiyeye tatile gitmistim 2 ay kalmistim annemin yaninda türkiyede. Ben gittigim gün benden ayrildi ve ben onun icin cok aci cektigimi biliyorum.Geri almanyaya döndüm ve birden köpegim oldu, benden daha iyisi yok vs vs gibi seyler söylemeye basladi. Meger bizim o ayrildigimiz iki ayda iki tane baska kizla iliskiye girmis, kesin daha fazlasida ama söylemeye yüregi yok. Ve benim yüzüme baka baka bana yalanlar söyledi, oyunu cevirdi ve yine beni köpek yerine koydu. Biz aslinda haksizliga ugramiyoruz, biz bunlari kendimize yaptiriyoruz, izin veriyoruz. Ben kendime herseyi yedirdim, bana etmedigini birakmadi ben onu hep affetim, ve o benim kücük hatalarimi yüz kere yüzüme vururdu. Yani canim demek istedigim suan benimde acim cok büyük, hergün düsünüyorum, zoruma gidiyor bana yaptiklari, bende senin gibi hep düsünürdüm insan böyle cok kötü seyler yasadiktan sonra yine mutlu olurmu diye iliskide, ama olmuyor canim. Ben kac kere denedim, ve kac kere yine aynisi oldu. Saglikli bir iliski bu duruma gelmez, saglikli bir iliski bunlari düsündürmez bile. Kendine bu kötülügü yapma ben cok yaptim ve suan piskolojik sorunlarim cok var. Önüne bak, dünya iyi adamlarla dolu, sana kiyamayan insanlarla dolu. bes para etmez insanlar icin kendini bitirme, gururunu ezdirme, kendine iyi davran ..

Sizin de adınıza cok üzüldüm 🙁

Adam sana kötü davranmış ayrılmamışsın, küfür etmiş hakaret etmiş ayrılmamışsın , bir değil iki deda aldattığı yetmemiş gene aldatırım diye tehdit etmiş ayrılmamışsın, kusura bakma ama sana birşey diyeyim adam sana birşey yapmamış sen kendi kendine yapmışsın. Başına gelenleride haketmişsin. Hala da önüne bakacağına o adamın hayatını didikliyorsun. Sen kendini adam yerine koymamışsınki adama ne diyorsun. Sana küfür eden, aldattığını gizlemeyen, hatta yeniden aldatmakla tehdit adamı isteyen hayatında tutan sensin. O yüzden ahım tuttu mu diye milleti gözleyeceğine önüne bak

Gururluyum ben bu duruma asla düsmem diyen insanlar öyle bir düser ki..akillarini dahi kacirirlar nasil düstüm ben bu duruma diye.

Psikolojik siddetin dozu zamanla cogaliyor.
Ondan önce sana cok iyi davraniyor ve kendine bagimli kilmak icin hertürlü manipulasyonu uzerinde uyguluyor bu tür manyak piskopatlar.

Egitim durumuna gurura vs hic bakmiyor.
Doktor bile olsan bir piskopatin eline düstünmu seni parcalara ayirmadan birakmaz.

Bunu anlamayan anlamaz bosver canim sen öyle seni ezmeye calisanlari.

Bende benzer bir iliski yasadim. O iliski öncesinde bende gururlu, kimseye muhtac olmayan ve asla kimseye kendini ezdirmemis insandim. Öyle bir durusum vardir ki hatta insanlar bana yaklasmaya korkar genelde. Kendime olan sevgimin en belirgin zamanlarinda tanismistim hatta o kisi ile.

Herkesin sinirlari farklidir yinede..ben mesela aldatilsaydim direk ayrilirdim.
Sözlü psikolojik siddete ugradim sadece.

Sana tavsiye edecegim tek sey..onlarin ne yaptigina bakma. Merakini kendi hayatina ve yapabileceklerine yönelt.
Birdaha da sözlü psikolojik siddet gordugun erkekten direk ayril. Sözlü siddet fiziksel siddete kadar gider.
Bir erkege guvenmeden ve onunla bir yola koyulmadan önce iyice gözlemle. Önce aklina yatsin sonra kalbini ac.

Ilahi adalet herkese isliyor. Ama senin o kisileri umursamadigin zaman isliyor. O zamanda cidden umrunda bile olmuyor veya o kisiler icin uzuluyorsun.
Bu konu zaten bizi asar. Allahin elindedir.
Sen kendin neler ögrendin onlara bak. Kendine olan özsaygini özsevgini tekrar gelistir. Vaktini daha da onun ne yaptigiyla harcama. Sen kiymetlisin degerlisin.
Ayrica sana bu sekilde davranan kisinin kendisiyle problemleri vardir ondan sana yansitmistir. Yani onun zaten mutlu oldugunu sanmam. Olsa idi sana bunlari yasatmazdi. Kendisini seven deger veren bir insan baskasina öyle seyler yasatmaz.

Gururluyum ben bu duruma asla düsmem diyen insanlar öyle bir düser ki..akillarini dahi kacirirlar nasil düstüm ben bu duruma diye.

Psikolojik siddetin dozu zamanla cogaliyor.
Ondan önce sana cok iyi davraniyor ve kendine bagimli kilmak icin hertürlü manipulasyonu uzerinde uyguluyor bu tür manyak piskopatlar.

Egitim durumuna gurura vs hic bakmiyor.
Doktor bile olsan bir piskopatin eline düstünmu seni parcalara ayirmadan birakmaz.

Bunu anlamayan anlamaz bosver canim sen öyle seni ezmeye calisanlari.

Bende benzer bir iliski yasadim. O iliski öncesinde bende gururlu, kimseye muhtac olmayan ve asla kimseye kendini ezdirmemis insandim. Öyle bir durusum vardir ki hatta insanlar bana yaklasmaya korkar genelde. Kendime olan sevgimin en belirgin zamanlarinda tanismistim hatta o kisi ile.

Herkesin sinirlari farklidir yinede..ben mesela aldatilsaydim direk ayrilirdim.
Sözlü psikolojik siddete ugradim sadece.

Sana tavsiye edecegim tek sey..onlarin ne yaptigina bakma. Merakini kendi hayatina ve yapabileceklerine yönelt.
Birdaha da sözlü psikolojik siddet gordugun erkekten direk ayril. Sözlü siddet fiziksel siddete kadar gider.
Bir erkege guvenmeden ve onunla bir yola koyulmadan önce iyice gözlemle. Önce aklina yatsin sonra kalbini ac.

Ilahi adalet herkese isliyor. Ama senin o kisileri umursamadigin zaman isliyor. O zamanda cidden umrunda bile olmuyor veya o kisiler icin uzuluyorsun.
Bu konu zaten bizi asar. Allahin elindedir.
Sen kendin neler ögrendin onlara bak. Kendine olan özsaygini özsevgini tekrar gelistir. Vaktini daha da onun ne yaptigiyla harcama. Sen kiymetlisin degerlisin.
Ayrica sana bu sekilde davranan kisinin kendisiyle problemleri vardir ondan sana yansitmistir. Yani onun zaten mutlu oldugunu sanmam. Olsa idi sana bunlari yasatmazdi. Kendisini seven deger veren bir insan baskasina öyle seyler yasatmaz.
Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin.. Ben de omu diyorum kimse ben yasamam demesin. Ben de yaşamam kimse beni yıkamaz derdim. Ama oluyor.. Allah büyük geçecek elbet bu günler..🙏

Ayni kisi ikimizinde eski sevgilisi olabilir mi diye dusundum bi an
Ayni laflari ben de duydum ayni igrencligi ben de yasadim
Bazi insanlar nasil bu kadar serefsiz haysiyetsiz karaktersiz oluyor ben anlayamiyorum
Kendilerini tarif ediyorlar aslinda
Seref yoksunlari

Ayni kisi ikimizinde eski sevgilisi olabilir mi diye dusundum bi an
Ayni laflari ben de duydum ayni igrencligi ben de yasadim
Bazi insanlar nasil bu kadar serefsiz haysiyetsiz karaktersiz oluyor ben anlayamiyorum
Kendilerini tarif ediyorlar aslinda
Seref yoksunlari
Siz de mi 😂

Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin.. Ben de omu diyorum kimse ben yasamam demesin. Ben de yaşamam kimse beni yıkamaz derdim. Ama oluyor.. Allah büyük geçecek elbet bu günler..🙏

Canim sana birkac tavsiye de daha bulunmak istiyorum.
Sen benden cok daha uzun sureli bir iliski yasamissin. Benimki en fazla bir yil surdu..onun son aylarinda da ben kurtulmaya calisiyordum o kisiden. Banada iftiralar atti ve ona anlattigim konulari bana karsi kullanmisti vs. Ama ben artik izin vermiyorum hayatima sokmuyorum ama hala daha bana ulasmak hayatima karismak istiyor, cevremde dolaniyor vs.

Bir insan nekadar uzun sureligine bu tarz psikolojik siddete maruz kalirsa okadar cok yara aliyor. Ve iyilesme sürecin daha da uzuyor. Cünkü birzaman sonra normallestiriyorsun ister istemez. Karsi tarafdan da surekli suclandigin icin ve bunun surekliligi oldugu icin cidden kendinde hata aramaya basliyorsun. Sonra böyle hep birilerine sorma durumda kaliyorsun artik kendine olan guvenin dahi gittigi icin.
Farkinda olmadan zamanla kendine olan saygin ve sevgin de kalmiyor onca siddet sonrasi ve bir bakmissin bagimli olmussun. O da seni istedigi gibi oynatiyor ondan sonra.
Bu kisirdöngüden cikmayi basarmissin cok sukur. Simdi yapman gereken sey birdaha asla onunla iletisme gecmemek ve buna izin dahi vermemek. Yani cvp bile vermemen lazim. Hatta gercekten baskasiyla goruyorsa yat kalk sukret o kiza da aci.
Tabiki de kiz ona simdiik inanacak , cunku o tarz cakallar ne yapar ne eder baskasini suclu duruma dusurur.
Zor da olsa onu takip etmemeye bak. Yoksa tamamiyle bu sacmaliklardan kopamazsin hicbirzaman. Onun ne yaptigi ile ilgilenme varsayimlarda bulunma.
Suan kalbinin yaralarini kapatman ve kendine iyi gelecek seni mutlu edecek seylere odaklanmalisin.
O karaktersizi kendine bulastirma birdaha sakin.. yine muhattap alirsan yine seni dagitir yine bastan baslar hersey. Ozaman iyilesme surecin gittikce uzar.
O kisiden hicbirzaman iyi bir es iyi bir sevgili olamaz cunku problemli bir insan.
Okadar degerli erkekler var ki...seni el ustunde tutacak..gozbebeklerine bakacak ..ve asla sana kufur etmeyecek seni gercekten sevecek. Kendi hayatini eline al ve kendine iyilikler yapmaya basla. Bak 27 yasinda olmussun. Ömrünü harcama elin serseri piskopatlarina. O mutlu olsa ne olur zaten...öyle birinin mutlu olmasi icin baya bir farkindaligini gelistirmis ve degismis olmali..yillar yili sürer oda zaten öyle kisilerde.

Zaten onun mutlulugu da mutsuzlugu da senin hayatini degistirmez. En fazla egona iyi gelir mutsuz oldugunu bilirsen. O da gecici.

Onun yerine gercekten kendi hayatini guzel biryere dogru gelistir ve kendi mutluluguna huzuruna bak.

Hem tabiki baska biriyle mutlu olma potansiyelin var. Ama bunu kendin istemelisin ve gecmisi arkanda birakmalisin.
Bunu da istedigin zaman yapabilirsin..hemen simdi dahi kendi sozune sadik kalarak artik gecmisimi geride birakiyorum ve onu takip etmeyecegim artik diyerek.

benneyanginlargordum benneyanginlargordum hayirdir gulme emojisi atmissin yorumlarima?

bir insana guven asilayarak neler yaptirabilirsin ne durumlara dusurebilirin vs arastir sonra gül.

suan sevgilin veya esin vs varmi bilmiyorum ama varsa ve senin ona guvendigini bildikten sonra sistematik ve manipulatif bir sekilde hergun kucuk ignemelerle baslayarak senin ozsaygini almaya calisabilir.
bu dozu gun gectikce arttrirabilir.
dunyada onca narsist ve piskopat insanlar var eger bilmiyorsan. Bunu aileler dahi yapabiliyor cocuklarina...
Bu bir gercek. Ve gururla vs hic alakasi yok emin olabilirsin.
Zaten direk yeni tanistigin insan kotu davransa insan ceker gider. Ama konduramadigin insana ve guvendigin kisiden beklemezsen sen daha uyanmadan seni kukla yapabilir elinde.
Yani komik felan degil..
Konu sahibide yillarca maruz kalmis bu duruma. Sözkonusu bir insanin duygulari ve hayati. Kendinize gelin..insanlarin dertleriyle alay etmeyin.

Eski sevgilimin bana yaşattıkları hakkında konu açmıştım daha önce de. İlk günler ölüyor gibiydim. Üzerime atılan iftiralar, arkamdan edilen küfürler beni yerle bir etmisti. 7 yıllık iliskimdi. İliski denilebilirse tabi.. Sürekli ayrıl barış, 2 defa aldatılma, hakaret küfür her şey mevcuttu. Ama gel gör ki bırakamadım, ondan başkasıyla mutlu olamam sanıyordum. İliskim boyunca nerdeyse her tartışmamızda bak o kıza yazarım haaa (beni aldattığı kız) diye tehditler mevcuttu. Ne o...lugum kaldı ne k...peliğim... Ne erkek düskünlüğüm, ne para gözlüğüm.. Anlattığım ailevi sorunlarımı bile sonradan yüzüme vuran bir insan... Babamın bizi zamanında bırakıp gitmesini bile diline dolayan, seni baban bile sevmemiş diyen biri. Kendime o kadar kızıyorum ki.. keske zamanında bıraksaydım. Simdi beni aldattığı kızla konusuyor sanırım. Ve o kız da sırf beni kötü göstermek için her seyi yapms. Ahımı aldılar.. Onların mutlu olmasına dayanamıyorum. Beni mahvettiler psikolojikmen. Bu kadarını yaşayan var mıdır bilmiyorum ama, bu gibi seyler yaşayıp sonradan mutlu olan atlatan var mı? Bu insanlar mutlu mu olacak simdi ?
Bak canim once kalk sadaka filan ver ve şükret ki Allah seni bu pislikten korumus. Ben sahsen o kiza acidim cunku bir kisi kolay kolay degismez senin basina gelenler o kizin da basina gelecek. Ben senin karsina cok iyi insanlar cikacagindan eminim. Mutlu olacagindan da eminim bol bol dua et ve sakin üzülme onlarin mutlulugu boyle kararktersizliklerle uzun surmez

Canim sana birkac tavsiye de daha bulunmak istiyorum.
Sen benden cok daha uzun sureli bir iliski yasamissin. Benimki en fazla bir yil surdu..onun son aylarinda da ben kurtulmaya calisiyordum o kisiden. Banada iftiralar atti ve ona anlattigim konulari bana karsi kullanmisti vs. Ama ben artik izin vermiyorum hayatima sokmuyorum ama hala daha bana ulasmak hayatima karismak istiyor, cevremde dolaniyor vs.

Bir insan nekadar uzun sureligine bu tarz psikolojik siddete maruz kalirsa okadar cok yara aliyor. Ve iyilesme sürecin daha da uzuyor. Cünkü birzaman sonra normallestiriyorsun ister istemez. Karsi tarafdan da surekli suclandigin icin ve bunun surekliligi oldugu icin cidden kendinde hata aramaya basliyorsun. Sonra böyle hep birilerine sorma durumda kaliyorsun artik kendine olan guvenin dahi gittigi icin.
Farkinda olmadan zamanla kendine olan saygin ve sevgin de kalmiyor onca siddet sonrasi ve bir bakmissin bagimli olmussun. O da seni istedigi gibi oynatiyor ondan sonra.
Bu kisirdöngüden cikmayi basarmissin cok sukur. Simdi yapman gereken sey birdaha asla onunla iletisme gecmemek ve buna izin dahi vermemek. Yani cvp bile vermemen lazim. Hatta gercekten baskasiyla goruyorsa yat kalk sukret o kiza da aci.
Tabiki de kiz ona simdiik inanacak , cunku o tarz cakallar ne yapar ne eder baskasini suclu duruma dusurur.
Zor da olsa onu takip etmemeye bak. Yoksa tamamiyle bu sacmaliklardan kopamazsin hicbirzaman. Onun ne yaptigi ile ilgilenme varsayimlarda bulunma.
Suan kalbinin yaralarini kapatman ve kendine iyi gelecek seni mutlu edecek seylere odaklanmalisin.
O karaktersizi kendine bulastirma birdaha sakin.. yine muhattap alirsan yine seni dagitir yine bastan baslar hersey. Ozaman iyilesme surecin gittikce uzar.
O kisiden hicbirzaman iyi bir es iyi bir sevgili olamaz cunku problemli bir insan.
Okadar degerli erkekler var ki...seni el ustunde tutacak..gozbebeklerine bakacak ..ve asla sana kufur etmeyecek seni gercekten sevecek. Kendi hayatini eline al ve kendine iyilikler yapmaya basla. Bak 27 yasinda olmussun. Ömrünü harcama elin serseri piskopatlarina. O mutlu olsa ne olur zaten...öyle birinin mutlu olmasi icin baya bir farkindaligini gelistirmis ve degismis olmali..yillar yili sürer oda zaten öyle kisilerde.

Zaten onun mutlulugu da mutsuzlugu da senin hayatini degistirmez. En fazla egona iyi gelir mutsuz oldugunu bilirsen. O da gecici.

Onun yerine gercekten kendi hayatini guzel biryere dogru gelistir ve kendi mutluluguna huzuruna bak.

Hem tabiki baska biriyle mutlu olma potansiyelin var. Ama bunu kendin istemelisin ve gecmisi arkanda birakmalisin.
Bunu da istedigin zaman yapabilirsin..hemen simdi dahi kendi sozune sadik kalarak artik gecmisimi geride birakiyorum ve onu takip etmeyecegim artik diyerek.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız icin. İnsallah kalbiniz gibi güzel bir hayat yasarsınız.. Aynen bana yaptıkları sizin anlattığınız gibiydi. Dilerim kimse yaşamaz bu tür olaylar. Ama benim de hatam ilk aldatmasında birakmamak oldu. Geç değil bu saatten sonra da asla onu hayatıma almam. Umarım onladır diyorum ben de. Cünkü o da zamanında beni tehdit etti..

Bak canim once kalk sadaka filan ver ve şükret ki Allah seni bu pislikten korumus. Ben sahsen o kiza acidim cunku bir kisi kolay kolay degismez senin basina gelenler o kizin da basina gelecek. Ben senin karsina cok iyi insanlar cikacagindan eminim. Mutlu olacagindan da eminim bol bol dua et ve sakin üzülme onlarin mutlulugu boyle kararktersizliklerle uzun surmez

Çok teşekkür ederim omları Allah’a havale ettim. Rabbim kimsenin karsısına böyle tipler cıkarmasn

benneyanginlargordum benneyanginlargordum hayirdir gulme emojisi atmissin yorumlarima?

bir insana guven asilayarak neler yaptirabilirsin ne durumlara dusurebilirin vs arastir sonra gül.

suan sevgilin veya esin vs varmi bilmiyorum ama varsa ve senin ona guvendigini bildikten sonra sistematik ve manipulatif bir sekilde hergun kucuk ignemelerle baslayarak senin ozsaygini almaya calisabilir.
bu dozu gun gectikce arttrirabilir.
dunyada onca narsist ve piskopat insanlar var eger bilmiyorsan. Bunu aileler dahi yapabiliyor cocuklarina...
Bu bir gercek. Ve gururla vs hic alakasi yok emin olabilirsin.
Zaten direk yeni tanistigin insan kotu davransa insan ceker gider. Ama konduramadigin insana ve guvendigin kisiden beklemezsen sen daha uyanmadan seni kukla yapabilir elinde.
Yani komik felan degil..
Konu sahibide yillarca maruz kalmis bu duruma. Sözkonusu bir insanin duygulari ve hayati. Kendinize gelin..insanlarin dertleriyle alay etmeyin.
Bu hanımefendiler dalga geçmeyi bir marifet biliyor :))) biz kadınlar birbirimizin düsmanıyız... Evet bir sürü konu açtım bunla ilgili. İlk günler ölüyor gibiydim. Ama burada yazınca gercekten kendime geliyorum.. Cok sağolun yorumlarınız icin ❤️

Bu hanımefendiler dalga geçmeyi bir marifet biliyor :))) biz kadınlar birbirimizin düsmanıyız... Evet bir sürü konu açtım bunla ilgili. İlk günler ölüyor gibiydim. Ama burada yazınca gercekten kendime geliyorum.. Cok sağolun yorumlarınız icin ❤

canim sen ona sacmaliyorsun diyince o pek övdügü gururu kirildi egosu zedelendi.. ondan donup dolasip yine buraya geliyor emojilerini atiyor iste sözde konudan cikacakti :D sacmaliyor hala yani ..

sende umarim kalbine göre birini bulur cok mutlu olursun. iyi kötü deneyimler bizim icin vardir bu hayatta :KK74:

canim sen ona sacmaliyorsun diyince o pek övdügü gururu kirildi egosu zedelendi.. ondan donup dolasip yine buraya geliyor emojilerini atiyor iste sözde konudan cikacakti :KK70: sacmaliyor hala yani ..

sende umarim kalbine göre birini bulur cok mutlu olursun. iyi kötü deneyimler bizim icin vardir bu hayatta :KK74:

Aynen cok haklısın 🤣😂 cok sağol insallah karşımıza temiz insanlar çıkar:KK36:

Back
X