Sizin gibi ayni durumu bende yasadim, ve sizi cok iyi anliyorum.
2 senemi yedi, ilk baslarda hersey iyidi herzamanki gibi, ama sonradan cok kavgalar etmeye basladik.
Bana hic zaman ayirmazdi ve bu benim cok zoruma giderdi, benim ona verdigim degeri bana hic vermedi. Ben bir Kadin olarak onu el üstünde tuttum, ama o hep gecmisime bakardi veya hep begenmediyi birseyi konu edip ayrilirdi benden.
Ben onu cok takinti haline getirdim, bunu zamanla kendimde anladim, ama cok alismistim ona ve saniyordum ondan baska kimseyle mutlu olamam. Zaman zaman kavgalarimiz arttikca, o benden ayrildikca ben ona karsi hirs besliyordum, beni istemedigini hep söylerdi, ne küfürler ederdi, vurmuslugu bile oluyordu, veya arkadaslarinin yaninda bile bana agza alinmayacak küfürler ederdi, ve ben tabi salak gibi onu hic birakmazdim, ve o bunu cok iyi biliyordu, benle istedigi herseyi yapabilecegini biliyordu. Biz Almanyada yasiyoruz ve ben türkiyeye tatile gitmistim 2 ay kalmistim annemin yaninda türkiyede. Ben gittigim gün benden ayrildi ve ben onun icin cok aci cektigimi biliyorum.Geri almanyaya döndüm ve birden köpegim oldu, benden daha iyisi yok vs vs gibi seyler söylemeye basladi. Meger bizim o ayrildigimiz iki ayda iki tane baska kizla iliskiye girmis, kesin daha fazlasida ama söylemeye yüregi yok. Ve benim yüzüme baka baka bana yalanlar söyledi, oyunu cevirdi ve yine beni köpek yerine koydu. Biz aslinda haksizliga ugramiyoruz, biz bunlari kendimize yaptiriyoruz, izin veriyoruz. Ben kendime herseyi yedirdim, bana etmedigini birakmadi ben onu hep affetim, ve o benim kücük hatalarimi yüz kere yüzüme vururdu. Yani canim demek istedigim suan benimde acim cok büyük, hergün düsünüyorum, zoruma gidiyor bana yaptiklari, bende senin gibi hep düsünürdüm insan böyle cok kötü seyler yasadiktan sonra yine mutlu olurmu diye iliskide, ama olmuyor canim. Ben kac kere denedim, ve kac kere yine aynisi oldu. Saglikli bir iliski bu duruma gelmez, saglikli bir iliski bunlari düsündürmez bile. Kendine bu kötülügü yapma ben cok yaptim ve suan piskolojik sorunlarim cok var. Önüne bak, dünya iyi adamlarla dolu, sana kiyamayan insanlarla dolu. bes para etmez insanlar icin kendini bitirme, gururunu ezdirme, kendine iyi davran ..
Sizin de adınıza cok üzüldüm