Kızlar benim erkek arkadaşım Ankara'da ve ben Almanyadayım. Ben liseyi yeni bitirdim ve ebeliğe başlayacağım, Buda 3 yıl sürüyor. Mesleğimin ikinci yılında söz birde Nişan yapmak istiyoruz. Bir yıl sonra mesleğim bittiğindede evlenmek istiyoruz. Ben zaten herzaman Türkiye'de yaşamak istiyordum. Bu Almanya'da hayat Geçmez. Bazen onu çok özlüyorumAma yine uzaklardada olsa birinin bana değer verdiğini bilmek hoş bir duygu. Sizinde varmı böyle bir uzakta olma durumu. Eğer varsa paylaşırmısınız benimde içim biraz rahatlasın:) kafam karışmasın
Ay canım ne bu bizim çektiğimizbenim de sevgilim amerikada malesef
Allah tez zamanda kavuşturur İNŞALLAH☺benim de sevgilim amerikada malesef
İNŞALLAH canım hepimizi kavuştursun AllahMerhaba canlar, benim sevdiğim de uzakta ben İstanbuldayım o Antalyada. Allah tez zamanda bizi kavuştursun inşallah :)
Var ya var yalnız değilsiniz
Kesinlikle öyle.Her şeyin başı sabır.Sabrediyoruz sadece,sonunun güzel olacağına inanarak. :/Elbet bu günler de geçer, ben inanıyorum her şey güzel olucak inşallahh :) Ağlama canım insan özlüyor ama sabretmek,dayanmak zorundayız.
Allah tez zamanda kavuşturur İNŞALLAH☺
Hakikaten erken yaşlanıyoruz. Yok ya Türkiyede yaşamak gibisi yokbende varim. Yurtdisindayim o da Turkiyede. Bende Turkiyede yasamak istiyorum, burda insan erken yaslaniyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?