- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Ailes nişanı istemiyor mu ?
Sorun mu yapıyorlar ?
O kadar kolay mı bitirmek canım olmaz öyle şey ..
ailesi istemior olayı yok aslında sanki bize güvenmiyorlarmış gibiler...masraf derdindeler..bizimkilerde her türlü yanındayız kızım diyolar..yok kurban keseceklermiş yok o yok bu bi sürü şey önüme sununca benimde hevesim isteğim kaçtı...sanki onun mutluluğundan daha önemli saydıkları şeyler çok kızgın ve kırgınım...güzellikle öyleyse durum erteleyelim şart değil dedim gerildi sora benide gerdi bende vazgeçtiğimi söyledim
Çok şatafatlı bir şey yapmayın dolmacım.
Aile arasında 2 yüzük takın ne kadar masrafı olabilir ki böyle olunca ?
bende öylesini istiyorum oda ..ama ben bunu ona söylediğim zaman o işler öyle olmuyor senin bildiğin gibi ilerlemiyor o işler bilmem ne bi sürü şey söylüyor...sonrada ben anlayışsız insan oluyorum vazgeçen destek olmayan insan oluyorum
Tedirgin falan mı diyeceğim hani zaten evli gibi yaşıyoruz ne gerek var nişana falan diye ?
Çünkü yaptığı çok saçma bir olay.
Bir nişanın veya bir imzanın ne farkı olacak, atılsın rahat olun.
atılamıyor işte bence kendinede banada güveni yok..tam emin değil emin olsa kesin kararlı olsa girişirdi düşünmeden...yanlışmıyım
Açıkçası ben de aynı şeyi düşündüm.
Emin değil bazı şeylerden.
Şimdi resmiyet yok gerekince kaçmak kolay , o zaman farklı olacak diye düşünüyor sanırrım.
Açıkçası ben de aynı şeyi düşündüm.
Emin değil bazı şeylerden.
Şimdi resmiyet yok gerekince kaçmak kolay , o zaman farklı olacak diye düşünüyor sanırrım.
ama ona görede ben kaçıyoorum...anlayışsızım ya...çaba göstermiyormuşum destek olmuyormuşum...ben daha ne yapabilirim bana söyleyebilirmisin ben nerde yanlış yaptım..yapmam gereken ne
Dolmacım sen neden kaçıyormuşsun ?
Kaçtığın neymiş.
Daha ne yapacaksın.
Hayatının merkezine onu koymuşsun, onu bekliyorsun.
Gelsin beraber olalım diye:
Ne yapabilirsin ki daha fazla.
Kesinlikle haksız durumda.
ben anlamıyormuşum onu baskın çıkmaya çalıştım ya bukez gerçekten nişanı istediğimi söyledim ve onun söylediklerinden ötürü ertleyelim istemiorum dedim ya ondan ben hep kaçıyormuşşum özeline bak sana mesaj atcam yorumuna ihtiyacım var
Bence çok iyi yapmışsın.
Bak bakalım nasıl tepki verecek.
Eğer evlilikten korkacak kadarsa verdiği değer senin uğraşların ne için ..
Seni çok iyi anladığım için biraz sert tepki verdim ksuura bakma ama kızdım dolmacım.
Bakıyorum ama birazdan cevap atabileceğim.
mesaj attım biraz önce.
Yaz ben yorum yaparım.
beni anladığını biliorum onu savunsanda kızmam savunmasanda ..haklı olanın yanında olanı severim ben
keşke konuşmanın sonunu getirseydiniz, bazı şeyleri belirsiz bırakmasaydınız.
Bazı şeyleri konuşurken sert çıkmadan sakin sakin dinleyip sonra yine vereceğin tepkiyi net ama sakin bir şekilde vermek çoğu zaman daha doğru olmasını sağlıyor.
Yoksa uzaklığın en büyük problemi olan iletişimsizlik çıkıyor ortaya.
ben sakince konuştum ama beni öfkelendiren onun konuşmalarıydı ...sanırım ben onun hayatında durmakla hata ediyorum
Şu an çok sinirlisin bunu biliyorsun.
Şimdi vereceğin bir karar değil.
Biraz sakinleş ve +larla -leri yazarak karşılaştır.
Onun sanma karşı olan tutumunda.
Ama eğer ki ailesini senin önünde tutacağını hissedersen sana sakın derim, çok kırılırsın.
Benim en büyük korkum deli gibi aşık olduğum adama bir gün b u kırgınlıkların birleşmesiyle beraber nefret hissini duymam.
O yüzden emin ol sen de birşeylerden dolmam.
hayır şuanda gayet sakinim..ve ailemin yanına dönmeyi düşünüyorum..gittiiğimd dönmeyebilirim... sanırım artık + ve - ler eşit durumda...ailesini benim önümde tutacak gibi hissediyorum malesef...onedenle devam etmemem gerektiğini düşünüyorum
Gelene kadar bir bekle bakalım ama geldiğinde özleminin bir şeylerin önüne geçmesine izin vermeden konuş.
Hissettiklerini anlat ona.
Eğer bir açıklaması yoksa, seni ikna edemiyorsa durma.
Canın çok acır, severken ayrılık o kadar zor ki.
Ama sevdiğin adamın seni sürekli hayal kırıklığına uğratması nedeniyle o sevgininher gün azalmasını izlemek daha zor olacaktır.
evet geldiğinde özlemimi bastırıcam kararlıyım...sonrasında da konuşucam eğerki konuşması kırıcı olursa susturucam ve 1 kaç gün sonra mersine gittiğimizde dönmek istemediğimi söylicem mersindeyken
En iyisini yaparsın dolmam.
Duygusal olduğumuzdan bazı şeyler zor geliyor ama senin tamamen arkanda olduğunu hissetmelisin eşinin.
Eğer bunu hissettiremeyeceksen eşin olmasın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?