canım ben desem hiç yapmaz onun illa içinden gelcek hiç beklemediğim anlarda iyi davranıyo bana süprüzler yapıyo bende hep istiyorum galiba bende suçluyum braz
sağol canım bi sabah olsunda konuşmayı denerim bide aaşkım benm hazır asker galiba ondan da gergin braz ona bağlıyorum yani ben devamlı sinirli olmasını
amin cnm amin cok zorcanım allah kavuştursun ayrıca sabır versin çok zor bu dönmde asker beklemek
yok canim benim ki asker degil egitmen :)
bizim aramizda 3000 km yol farki var ... ben yurt disinda o yurt icinde :)
amin cnm amin cok zor
Anladım cnm olsun tez zamanda kavuşursunuz sizde inş ...
simdi sakin kizma bana tamam, kendi aramizdayiz, acaba senmi fazla istiyorsun ???
birde onun yaklasimi tabii farkli olsa daha iyi, bunu baska zaman hani söyle sakin bi zamani yakalasaniz da
o zaman konussaniz ???
bu ara sevdigin nerede uzakta yani benim gibi yurt ici - yurt disi meselesimi ??
biberdolmacigim sendemi uzaksin enisteyle
biberdolmacigim sendemi uzaksin enisteyle
aa tabikide stresi ondandır ...bak duymuyormusun görmüyormusun insanlar ne durumdalar...aldığımız haberleri onlarda alıyorlar neyin içinde olduklarını biliyorlar anlamak lazım o gelene kadar alttan al sen ...o geldikten sonra sen saldır ona
tatlım ben istanbuldayım o ıspartada
canım zaten o konu varya mahvediyo beni bugün resmen oturdum ağladım ya anneme diyorum nasıl göndercem ben onu zaten uzağız daha da uzak olcaz belki hiç konuşamıcaz
yani asker herhalde degilmi ???
canim benim yaaa, Allah tez zamanda kavustursun...
evet canım iş dolayısiyle ayrıyız üstelik aynı evde yaşıyoruz daha zor geliyor bana senin anlayacağın
kötü düşünmeki kötü yaşanmasın..çekim yasası
buna eminim, bana böyleyken bile zor geliyor sevdigimle ayri kalmak, kaldiki ayni evde yasayipta uzak kalmak daha da zor geliyordur...
tez zamanda kavusursun insaallah
yok canım değil ben ıspartalıyım ama istanbulda yaşıyorum yazları tatil için oraya gidiyoruz öyle tanıştık biz
buna eminim, bana böyleyken bile zor geliyor sevdigimle ayri kalmak, kaldiki ayni evde yasayipta uzak kalmak daha da zor geliyordur...
Tez zamanda kavusursun insaallah
hadi bakalim, hayirlisi... :)
Allah daim mutlu etsin sizleri insaallah oda bilincine varir yavas yavas...
hepimizi canım saol..gerçekten çok zor sanki odadan birinden çıkıp şebeklik edecekmiş gibi hissediyorum...yada seslenecekmiş gibi ...salonda yatmaya çalışıyorum odaya giremiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?