Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

canım ben desem hiç yapmaz onun illa içinden gelcek hiç beklemediğim anlarda iyi davranıyo bana süprüzler yapıyo bende hep istiyorum galiba bende suçluyum braz

simdi sakin kizma bana tamam, kendi aramizdayiz, acaba senmi fazla istiyorsun ???

birde onun yaklasimi tabii farkli olsa daha iyi, bunu baska zaman hani söyle sakin bi zamani yakalasaniz da

o zaman konussaniz ???

bu ara sevdigin nerede uzakta yani benim gibi yurt ici - yurt disi meselesimi ??

sağol canım bi sabah olsunda konuşmayı denerim bide aaşkım benm hazır asker galiba ondan da gergin braz ona bağlıyorum yani ben devamlı sinirli olmasını

aa tabikide stresi ondandır ...bak duymuyormusun görmüyormusun insanlar ne durumdalar...aldığımız haberleri onlarda alıyorlar neyin içinde olduklarını biliyorlar anlamak lazım o gelene kadar alttan al sen ...o geldikten sonra sen saldır ona

tatlım ben istanbuldayım o ıspartada

canım zaten o konu varya mahvediyo beni bugün resmen oturdum ağladım ya anneme diyorum nasıl göndercem ben onu zaten uzağız daha da uzak olcaz belki hiç konuşamıcaz

evet canım iş dolayısiyle ayrıyız üstelik aynı evde yaşıyoruz daha zor geliyor bana senin anlayacağın

buna eminim, bana böyleyken bile zor geliyor sevdigimle ayri kalmak, kaldiki ayni evde yasayipta uzak kalmak daha da zor geliyordur...

tez zamanda kavusursun insaallah

buna eminim, bana böyleyken bile zor geliyor sevdigimle ayri kalmak, kaldiki ayni evde yasayipta uzak kalmak daha da zor geliyordur...

tez zamanda kavusursun insaallah

aynen canım o şekilde daha zor düşünsene evde onun eşyaları falan gördükçe daha kötü olur insan

Tez zamanda kavusursun insaallah

hepimizi canım saol..gerçekten çok zor sanki odadan birinden çıkıp şebeklik edecekmiş gibi hissediyorum...yada seslenecekmiş gibi ...salonda yatmaya çalışıyorum odaya giremiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…