- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
bak isde ne güzel edicekmis zaten :)) biraz daha sabir
kızlar ben özlemden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. yüzünü hatırladığımda ansızın gözleri doluyor... çok özlüyorum, dayanmak zor...
ya ama insanın zoruna gidio bazı şeyler 1,5 yıldır evli gibisin ev kadınından farkım yok herşeyi içimden gelerek yapıyorum şikayet etmiyorum ama ne biliym ya en azından evlenene kadar ki sürecimde kendimi iyi hissettirirdi teklif etseydi
sende çok haklisin cnm ama erkekle bu kadar hassas düsünmüyolar biraz bekle belki çok hosun agidecek bi sürprizle evlenme teklifi eder
kızlar ben özlemden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. yüzünü hatırladığımda ansızın gözleri doluyor... çok özlüyorum, dayanmak zor...
ondan şüphem yok aslında ..ay budan bildiririm nasıl yaptı ne etti diye
bende çok özledim aşkımııııııııııııııı
ay nolacak bizim bu halimiz ya
selam canım ne olacak valla bilen yokmu
kelin ilacı olsa ...yayardı herkese ...sabretmek direnmekte demek istemiorum kimseye bunu kendiimde yapamıyorum zorlanıyorum başaramadığım bişiyi kimseye tavsiye edemiyorum depresif moddayım sanki
aynen hadi biraz kendini oyalasan olmuyo bi süre sonra yine aşkın geliyo
kısmetse hafta içi burda olacak benimki...ama süre kısa olunca hiç çekilmio ya....kendimi oyalayacak şeyler bulsamda tatsız keyifsiz yapıyorum...
hadi gözün aydın bol bol hasret gider
saol canım ama o gelene kadar ben depresyona girmezsem onu çok iyi karşılarım sanıyorum...ama ben iyi değilim yataktayım hala yataktan çıkamıyorum
aa niye kız
canım sıkkın...bişi yiyemiyorum...türkiyenin durumu şehitler..kuzey ırak ın bombalanmasına sevinemiyorum eşim orda diye..borçlarımız var istemediğim işte başlicam pazartesi günü yalnızım evin hali hal değil bişi yapmak istemiyorum sayimmı daha
yok canım bu kadar yeter şehitlere bende çok üzüldüm ya allah sabır versinIş konusunuda sıkma canını ne yapalım herkesin istediği olmuyor hayatta adil değil dimi
ya ben tat alamıyorum hayattan bunaldım yalnızım korkuyorum psikolojim sağlam değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?