Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

iyi geceler kızlar.ben sevgilimden değil ama eşimden uzaktayım.hemde daha 40 günlük evliyken ayrı kalmak zorunda kaldık.bende aranıza katılabilir miyim??

ben 1,5 yıldır sevgilimle aynı evde yaşıorum ....bayramda kısmetse aksilik çıkmazsa nişanlanıcaz... ırakta şuanda işi için mühendis kendisi

Allah kavuştursun canım.nişanlılık hem çok güzel hemde zor bir süreçtir.ben halen nişanlı gibiyim gerçievlendiğimden bişey anlamdan atamam yapılınca tekrar babamın evine döndüm.

Allah kavuştursun canım.nişanlılık hem çok güzel hemde zor bir süreçtir.ben halen nişanlı gibiyim gerçievlendiğimden bişey anlamdan atamam yapılınca tekrar babamın evine döndüm.

seninle tam ters durumlardayız ben evli olmadığım halde evliymişiz gibi yaşıyoruz siz evlisiniz ama durumlardan ötürü ayrısınız hayat negarip ya

seninle tam ters durumlardayız ben evli olmadığım halde evliymişiz gibi yaşıyoruz siz evlisiniz ama durumlardan ötürü ayrısınız hayat negarip ya

aynen canım ya hayat o kadar garip ki insanın planladıklarıyla yaptıkları,yaşadıkları okadar farklı ki.daha önceden bana deselerdi 40 günlük evliyken evini eşini bırakıp çalışmaya gidermisin başka bir şehire heralde kesinlikle gitmem derdim ama hayat öyle bir yere getiriyor ki insanı sen anlamadan seni başka şehirlere savurmuş bile oluyor.yinede hakkımızdan hayırlısı buuymuş diyelim.herşeyin sonu iy olsunda arada geçen zamnada katlanılır...

bende hep öyle diyorum herşeyin hayırlısı diyorum ...hayatn getirdikleriyle yaşamaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…