selam direnmektedir bekleyişin adı çok anlamlı yaa
culican hoşgeldin çok açım kız ne yiiim sence
yaşıyoruz yaşaya yaşaya neyin ne olduğunu çok iyi anlıyoruz
o burda olsaydı acıkmazdım zaten
bnm ki arar az sora :102::102:
iyi geceler kızlar.ben sevgilimden değil ama eşimden uzaktayım.hemde daha 40 günlük evliyken ayrı kalmak zorunda kaldık.bende aranıza katılabilir miyim??
iyi geceler kızlar.ben sevgilimden değil ama eşimden uzaktayım.hemde daha 40 günlük evliyken ayrı kalmak zorunda kaldık.bende aranıza katılabilir miyim??
tabiki cnm buyur gel
ne demek canım sevdiğindir eşinde neticede..bizimde sevdiklerimiz eşimiz =)) hg
hoşbulduk kızlar.sizler evlimisiniz nişanlımısınız?
ben 1,5 yıldır sevgilimle aynı evde yaşıorum ....bayramda kısmetse aksilik çıkmazsa nişanlanıcaz... ırakta şuanda işi için mühendis kendisi
Allah kavuştursun canım.nişanlılık hem çok güzel hemde zor bir süreçtir.ben halen nişanlı gibiyim gerçievlendiğimden bişey anlamdan atamam yapılınca tekrar babamın evine döndüm.
seninle tam ters durumlardayız ben evli olmadığım halde evliymişiz gibi yaşıyoruz siz evlisiniz ama durumlardan ötürü ayrısınız hayat negarip ya
aynen canım ya hayat o kadar garip ki insanın planladıklarıyla yaptıkları,yaşadıkları okadar farklı ki.daha önceden bana deselerdi 40 günlük evliyken evini eşini bırakıp çalışmaya gidermisin başka bir şehire heralde kesinlikle gitmem derdim ama hayat öyle bir yere getiriyor ki insanı sen anlamadan seni başka şehirlere savurmuş bile oluyor.yinede hakkımızdan hayırlısı buuymuş diyelim.herşeyin sonu iy olsunda arada geçen zamnada katlanılır...
bende hep öyle diyorum herşeyin hayırlısı diyorum ...hayatn getirdikleriyle yaşamaya çalışıyoruz
ben yatsam iyi olacak canım bugun erken kalktım uykum geldi.iyi geceler.görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?