ayy canım benim bide şu yönden düşün hissetmiş ama hiç bişey olmamış ona sapasağlam allah vanda yaşayanlara yardım etsin çok kötü bişey allah kmseye yaşatmasın
iyiyim canımmvalla bnmde biber dolmayı görünce karnım acıkıyo gibi oluyo
iyi pazarlar kızlar :))
sabaha karşı uyumuşum ama rüyamda evin kappısını deli gibi çalıolardı oona uyandım ve bidaha uyumaya çalıştım 10:30 gibi uyandm ama geceden bei içim sıkılıodu sabahta öyle soa yeniden uyandım ve deprem saatine yakın hiiiii çekerek aniden uyandım ve haberlere bi baktım depremm olmuş ve benimkide taa Iraktan hissetmiş çok kötüyüm ..beniim en büyük fobim depremdir
hissetmiş canım ne yazıkki bana gün yüzü yok ya
hissetmiş canım ne yazıkki bana gün yüzü yok ya
Kim çalıyor ya sizin kapıyı öyle ?
evet haklısın öyle düşünüorum en azından iletişim kurabiliyoruz...dur bakalım daha ne kadar insanı kaybettik acı bilanço açıklanmadı oof oof
Bir şeyi yoksa hissetse ne olacak dolmacım.
Zaman zamana buralarda da oluyor sen merak etme.
canım nedir bu ölümler yaa bigün geliyo teröristler gencecik askerlerimizi şehit ediyo bigün deprem oluyo allah herkese hayırlı ölüm versin
rüyamda canım deli gibi çalıolardı
canım nedir bu ölümler yaa bigün geliyo teröristler gencecik askerlerimizi şehit ediyo bigün deprem oluyo allah herkese hayırlı ölüm versin
Anladım şimdii ..
Uff sorma ya.
Bir de bölgeler tamamen erken arkadaşımı yuvarlak olarak etrafına alıyor.:26:
olmasın masal, benim psikolojim altüst durumda benim en büyük fobimdir deprem...ben her depremde aylarca uykusuz kalıyorum ...bide yalnızım düşün panik atak hastalığımda var ve bu hastalığa rağmen yine iyi dayanıyorum b u durumlara
hepsine yardım etsin allahım...çok zor
Canım bir psikiyatrdan yardım alsan nasıl olur ?
Ben zaman zaman en azından sakinleştiricileri kullanırım uyumadan önce, antidepresanları düzenli kullanamasam da.
Canım bir psikiyatrdan yardım alsan nasıl olur ?
Ben zaman zaman en azından sakinleştiricileri kullanırım uyumadan önce, antidepresanları düzenli kullanamasam da.
Amin canım ..
Hayırlısı olsun artık ülkemiz için de her şey yoluna girsin.
Kızlar ben kaçıyorum ama gelirim bir kaç saate ..
bırakın vanı bitliste bile evler yıkılmış ...allahım gün yüzü göremicek mi bu ülkem
Amin canım ..
Hayırlısı olsun artık ülkemiz için de her şey yoluna girsin.
Kızlar ben kaçıyorum ama gelirim bir kaç saate ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?