Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

ayy canım benim bide şu yönden düşün hissetmiş ama hiç bişey olmamış ona sapasağlam allah vanda yaşayanlara yardım etsin çok kötü bişey allah kmseye yaşatmasın

evet haklısın öyle düşünüorum en azından iletişim kurabiliyoruz...dur bakalım daha ne kadar insanı kaybettik acı bilanço açıklanmadı oof oof

iyiyim canımm valla bnmde biber dolmayı görünce karnım acıkıyo gibi oluyo

Ayy valla isimlere bak yahuu ..

iyi pazarlar kızlar :))

İyi pazarlar şeker ..
Ayy deli edeceksiniz beni.
Pamuk şekeri.
Biber dolma.
Shercix.
Burada bir de kilo vermeye çalışan ben.
Tabi msal olur kilo verişim.

Kim çalıyor ya sizin kapıyı öyle ?

evet haklısın öyle düşünüorum en azından iletişim kurabiliyoruz...dur bakalım daha ne kadar insanı kaybettik acı bilanço açıklanmadı oof oof

canım nedir bu ölümler yaa bigün geliyo teröristler gencecik askerlerimizi şehit ediyo bigün deprem oluyo allah herkese hayırlı ölüm versin

Son düzenleme:

Bir şeyi yoksa hissetse ne olacak dolmacım.
Zaman zamana buralarda da oluyor sen merak etme.

olmasın masal, benim psikolojim altüst durumda benim en büyük fobimdir deprem...ben her depremde aylarca uykusuz kalıyorum ...bide yalnızım düşün panik atak hastalığımda var ve bu hastalığa rağmen yine iyi dayanıyorum b u durumlara

Canım bir psikiyatrdan yardım alsan nasıl olur ?
Ben zaman zaman en azından sakinleştiricileri kullanırım uyumadan önce, antidepresanları düzenli kullanamasam da.

Canım bir psikiyatrdan yardım alsan nasıl olur ?
Ben zaman zaman en azından sakinleştiricileri kullanırım uyumadan önce, antidepresanları düzenli kullanamasam da.

benimkide gelince bayramdan sonra itiraz istemiorum gidicez dio kaçışım yok canım gidicem yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…