- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Benimde ıyı oldgm soylenemez kzlar bi yandan şehtlerımıze yanıyorum dğer yandan depreme=(
ayrıca depremı nşanlm sureklı hıssedıyr sallanıyorlar resmen cok yakın cunku
bizimkiyle telefonda da atıştık az önce dellendim kapattım yüzüne bağırarak...mesaj attı katı olucam bundan sona bilmemne die of daraldım masal çekip ailemin yanına gidesim var tahammülümü kaybediorum..ağlamaktan gözlerim ağrıdı...üstelik yarın işe gidicem ve ilk iş günüm sevmiorum oraya da gitmek istemiorum...çok huzursuzum mutsuzum
beni anlamıo artık ...ben beni anlamayan insanla devam edemem ...uyuyamam uyumak istiorum bende ama yalnızım ve korkuorum kabuslarla uyanıorum alakasız saatlerde...malesef istemesemde o işe gidicem ve uumadan gidicem mecburen
Neden bu kadar tartışma dolmacım ..
En sinir olduğum şey, görürsün bak ben de artık öyle davranmayacağımm ..
Buna deli oluyorum işte.
şu an içinde bulunduğum her psikolojik sorunun sebebi benmişim düzeltmek benim elimdeymiş ben böyle yaşamayı sevdiğim için çaba göstermiomuşum da bilmem nede ..yapıcı olduğunu sanıor ama beni kıra kıra paramparça etti
Neden bu kadar tartışma dolmacım ..
En sinir olduğum şey, görürsün bak ben de artık öyle davranmayacağımm ..
Buna deli oluyorum işte.
benim psikolojimin bozulmasından en büyük sebeplerden biridir zaten deprem ...benim en büyük fobim ve panik atak hastasıyım ben ..ve benimki beni anlamıo görüomusun yalnızım ve nelerle uğraşşıorum neleri aşmaya çalışıorum ..o görmezden gelio
2-3 gün önce kırıcı bir şekilde olmasa da benzer konuşma geçti bizde de.
Neden her şeye üzülüyorum.
Problem mi var ki.
Her şeye kötü bakma mutlu olacağız, ne kaldı şurada diye.
Ama ben isteyerek üzülmüyorum ki hiç bir şeye.
anlıyorum senı o da işte iş güç derdinde ne yapıcagını şaşırmış
attığı mesajda dioki sana ders vermenin zamanı geldi gör bakalım kim daha katı oluyor dio çıldırıcam
anlamazlarki ...anlatmaya çalışsanda anlamıyorlar yada ne yaparsan yap anlatamazsın of bilemiyorum ya
o orda insan görüo ben kaç zamandır insan görmüorum..bana bişi olsa leşim kokacak ..ona bişi olsa müdahale edeni var o bunu anlayamıor
beni anlamıo artık ...ben beni anlamayan insanla devam edemem ...uyuyamam uyumak istiorum bende ama yalnızım ve korkuorum kabuslarla uyanıorum alakasız saatlerde...malesef istemesemde o işe gidicem ve uumadan gidicem mecburen
İşte en kızdığım şey.
Biz birbirimizle savaşmıyoruz, beraber hayata karşı savaşıyoruz.
Dolmacım ne kadar anlıyorlar bilmem ama ben böyle anlarda acaba ben onu ne kadar anlıyorum diye düşünüyorum.
Evet bizim için çok zor ama onlar için de kolay mı ki ?
Bir taraftan psikolojik baskı, her yer silah,ateş, şehit ..
Diğer yandan yorgunluk iş güç.
Buna rağmen bize de destek olmaya çalışıyorlar.
İnan hiç kolay değil.
Bazen çok kızıyorum her şeye ama bu şekilde düşündüğünde az bir yük değil ki .
tamam uyuma ben de burdayım konsurz sıklmassn bırazda olsa. emnmki en kısa zamanda çözlcek lütfen braz daha ıyı olmya çalş kolay degl blıyrm yalnzsn en buyuk skntı burda
Malesef erkekler kadınlar kadar hassas düşünemıyor evet kesnlkle yanlş birşey ama bu durumu çözme yoluna gıtmelısınz fakat telde çok zor karşılklı..o orda insan görüo ben kaç zamandır insan görmüorum..bana bişi olsa leşim kokacak ..ona bişi olsa müdahale edeni var o bunu anlayamıor
masalcım ben ne yaparsam sadece kendi açımdan düşünmedim asla..önce onun için düşünndüm acaba bende ona destek olabilio muyum onu anlıomuyum dedikçe onu alttan aldıkça onun bu tarz duruma sabrının kısa süreli olduğunu görünce yıkılıyorum işte
Malesef erkekler kadınlar kadar hassas düşünemıyor evet kesnlkle yanlş birşey ama bu durumu çözme yoluna gıtmelısınz fakat telde çok zor karşılklı..
Bi an önce gelse.
Aslında o kadar iyi anlıyorum ki.
Bazen sen kötüyken ne yapacağını şaşıran adam bir anda patlama noktasına geliyor ve umursamayacakmış gibi konuşuyor.
Diyorsun o zaman peki benim tanıdığım o hangisi.
Nedir bu konuşmalar.
evet insan çelişio içindeki sevdiği adam için hangisi o diye soruyo...
evet çok zor oluyor yüzyüze olmayınca...e bide yurtdışı istediğin kadar konuşamıosun çaresizce bekliosun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?