Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Benimde ıyı oldgm soylenemez kzlar bi yandan şehtlerımıze yanıyorum dğer yandan depreme=(
ayrıca depremı nşanlm sureklı hıssedıyr sallanıyorlar resmen cok yakın cunku

benim psikolojimin bozulmasından en büyük sebeplerden biridir zaten deprem ...benim en büyük fobim ve panik atak hastasıyım ben ..ve benimki beni anlamıo görüomusun yalnızım ve nelerle uğraşşıorum neleri aşmaya çalışıorum ..o görmezden gelio

Neden bu kadar tartışma dolmacım ..
En sinir olduğum şey, görürsün bak ben de artık öyle davranmayacağımm ..
Buna deli oluyorum işte.

beni anlamıo artık ...ben beni anlamayan insanla devam edemem ...uyuyamam uyumak istiorum bende ama yalnızım ve korkuorum kabuslarla uyanıorum alakasız saatlerde...malesef istemesemde o işe gidicem ve uumadan gidicem mecburen

Anlamadığını hissettiğin anda çöküyorsun zaten ama bazen biz de sinir anında öyle düşünüyoruz.
Yine de ne kadarını anlıyorlar merak ediyorum.
Ne rahat değil mi ?
Evdesin.
KArışan yok.
Otur istediğini yap.
Daha ne isteriz ki ..

Neden bu kadar tartışma dolmacım ..
En sinir olduğum şey, görürsün bak ben de artık öyle davranmayacağımm ..
Buna deli oluyorum işte.

şu an içinde bulunduğum her psikolojik sorunun sebebi benmişim düzeltmek benim elimdeymiş ben böyle yaşamayı sevdiğim için çaba göstermiomuşum da bilmem nede ..yapıcı olduğunu sanıor ama beni kıra kıra paramparça etti

2-3 gün önce kırıcı bir şekilde olmasa da benzer konuşma geçti bizde de.
Neden her şeye üzülüyorum.
Problem mi var ki.
Her şeye kötü bakma mutlu olacağız, ne kaldı şurada diye.
Ama ben isteyerek üzülmüyorum ki hiç bir şeye.

anlıyorum senı o da işte iş güç derdinde ne yapıcagını şaşırmış

anlamazlarki ...anlatmaya çalışsanda anlamıyorlar yada ne yaparsan yap anlatamazsın of bilemiyorum ya

attığı mesajda dioki sana ders vermenin zamanı geldi gör bakalım kim daha katı oluyor dio çıldırıcam

İşte en kızdığım şey.
Biz birbirimizle savaşmıyoruz, beraber hayata karşı savaşıyoruz.

anlamazlarki ...anlatmaya çalışsanda anlamıyorlar yada ne yaparsan yap anlatamazsın of bilemiyorum ya

Dolmacım ne kadar anlıyorlar bilmem ama ben böyle anlarda acaba ben onu ne kadar anlıyorum diye düşünüyorum.
Evet bizim için çok zor ama onlar için de kolay mı ki ?
Bir taraftan psikolojik baskı, her yer silah,ateş, şehit ..
Diğer yandan yorgunluk iş güç.
Buna rağmen bize de destek olmaya çalışıyorlar.
İnan hiç kolay değil.
Bazen çok kızıyorum her şeye ama bu şekilde düşündüğünde az bir yük değil ki .

beni anlamıo artık ...ben beni anlamayan insanla devam edemem ...uyuyamam uyumak istiorum bende ama yalnızım ve korkuorum kabuslarla uyanıorum alakasız saatlerde...malesef istemesemde o işe gidicem ve uumadan gidicem mecburen

tamam uyuma ben de burdayım konsurz sıklmassn bırazda olsa. emnmki en kısa zamanda çözlcek lütfen braz daha ıyı olmya çalş kolay degl blıyrm yalnzsn en buyuk skntı burda

masalcım ben ne yaparsam sadece kendi açımdan düşünmedim asla..önce onun için düşünndüm acaba bende ona destek olabilio muyum onu anlıomuyum dedikçe onu alttan aldıkça onun bu tarz duruma sabrının kısa süreli olduğunu görünce yıkılıyorum işte

o orda insan görüo ben kaç zamandır insan görmüorum..bana bişi olsa leşim kokacak ..ona bişi olsa müdahale edeni var o bunu anlayamıor
Malesef erkekler kadınlar kadar hassas düşünemıyor evet kesnlkle yanlş birşey ama bu durumu çözme yoluna gıtmelısınz fakat telde çok zor karşılklı..
Bi an önce gelse.

Aslında o kadar iyi anlıyorum ki.
Bazen sen kötüyken ne yapacağını şaşıran adam bir anda patlama noktasına geliyor ve umursamayacakmış gibi konuşuyor.
Diyorsun o zaman peki benim tanıdığım o hangisi.
Nedir bu konuşmalar.

Malesef erkekler kadınlar kadar hassas düşünemıyor evet kesnlkle yanlş birşey ama bu durumu çözme yoluna gıtmelısınz fakat telde çok zor karşılklı..
Bi an önce gelse.

evet çok zor oluyor yüzyüze olmayınca...e bide yurtdışı istediğin kadar konuşamıosun çaresizce bekliosun işte

evet insan çelişio içindeki sevdiği adam için hangisi o diye soruyo...

evet çok zor oluyor yüzyüze olmayınca...e bide yurtdışı istediğin kadar konuşamıosun çaresizce bekliosun işte

Çaresizlk çok zor bi gün nişanlmla konusyrz anksrden aradı ozamnlar cep tel kullanamıyordu bı konu üzerinden tartsma cıktı basit birşey bende çok alıngandırım ufacık birşeye bile hemen aglıyablrm oyuzden cok dkkat etmesı gerekıyor bir laf söylerken ve tam o sırada kontorlu kartı btdı anksr kapandı ulaşamıyorum ona ulaşck hc bı yerım yokkı cep teli yok anksr dönşmlü değil aranmıyor yıkıldım halbukı kucucuk bırşey..
Ama konusmalıyım sesnı duymalıyım fakat elımden ne gelrki.
Neysekı arksndan kart aldı sonradan hemen aradı .
Ben her zman bir problem varsa o problemı halletmeden uyumama kanısındayım yanı ALLAH korusun bı tartssak saat isterse 3 olsun sabahn 7sınde kalkıcak olsun o problem hallolmadan yatmam kapatmam o teli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…