sevgilisi uzakta olup ilişkisine devam edenler yardım:(

3,5 senedir sorunsuz değilde çok normal ilerliyor... O buluşmalar çok çok ayrı oluyor.. Ve zaten hergün birbirinize zaman ayırıp telefon açarsanız yada camla görüşürseniz sevgi lüp sönmüyor sadece insan alışıyo ve özlemden dolayı daha az acı çekiyor.. İsteyince olur hiç bişey engel değil yalnız 2 tarafta istesin:34:

Uzakta olması soğumana neden olcaksa ayrıl o zaman. çünkü sevgin, sevginiz güçlüyse zaten soğuyamazsınız. daha çok özlersiniz daha çok bağlanırsınız.. evet zor ama hiç olmazsa aşkınız ne kadar güçlü görmüş olursun. hem denemeden bilemezsin sonra pişman olmakta var bence akışına bırak :34:

uzaklıkla sevginin,aşkın hiç alakası yok emin olabilirsin mesaferler aşka engel olmaz hiç bir zaman kalbinde bir kişiye yer varsa zaten dünyanın öbür ucundada olsa pekala yaşayabilirsiniz aşkınızı yeter ki güven ve saygı,sadakat aşk olsun:34:

Bununn birde kocası uzakta olup evliliğine devam edenler versiyonu var. Yani ben:) Gözden uzak gönülden ırak lafı bir yere kadar doğru. Yani uzakta olunca onsuzluğa alışıyorsun ister istemez. Hayatını tek başına sürdürüyorsun. Ama sevginde bir azalma olmuyor, tam tersi işin içine özlem girince artıyor. Ve ayrılıp kavuşmalar çok farklı duygusal patlamalara neden oluyor:) Ben yıllardır uzaktayım. Bizim ilk 4 yılımız her an birikte geçti. Heryere birlikte giderdik, hemen hemen hergün görüşürdük. Sonra memleketine gitti, askere gitti falan derken 3 yıl ayrı kaldık. Tam aynı şehirde kavuştuk nişanlandık, düğün tarihi aldık, pat bu seferde benim atamam oldu ben taşındım. Ama düğünümüzü ertelemedik, evlendik. Şimdi ayda 1 yada 2 kere görüşüyoruz. Çok zor uzaklık, yanındayken olduğu gibi kolay değil. Ama bu bir sınav gibi düşün, bu sınavı kazanırsanız sevginizide sınavdan geçirmiş olursunuz.

maşallah size sürekli bir uzaklık varmış ama siz başarabilmişsiniz:nazar:
umarım bizde böyle oluruz

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız..bazı arkadaşların dediği gibi denemeden, yaşamadan bilemeyeceğim..deneyeceğim..ilerde en azından keşke deneseydim demem

ben de sizin gibi düşünüyorum..sevgi varsa aşk varsa neden olmasın diye..ama onun orada yapacağı görev tehlikeli..ruh hali nasıl olur bilmiyorum..oradayken kavga anında koparsak birleşmemiz çok zor olur diye korkuyorum..
"orada beni mi düşünecek" demekten kendimi alamıyorum haliyle..tabi onun söyledikleri de beni geri çekiyor bu konuda..ben tek başıma yüklenemem bu sorumluluğu..an geliyor "zaman geçecek, orada sürekli konuşacağız, özleyeceğiz, ama özlemin sonunda görüşmek bir başka olur" diyor..bazen de " sana haksızlık ediyorum, ordan buraya nasıl yürütücez, istersen bırak beni arkadaş kalalım üzülürüm ama kızmam sana" dengesiz konuştuğu için güvenemiyorum..ben beni cesaretlendirmesini beklerken bazen umutlarımı tüketiyor bazende neden olmasın dedirtiyor..tamam madem öyle istiyorsun aklın bende olmasın bitirelim diyorum bu seferde dünden razı gibi konuşuyorsun diyor:44:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız..bazı arkadaşların dediği gibi denemeden, yaşamadan bilemeyeceğim..deneyeceğim..ilerde en azından keşke deneseydim demem

ben de sizin gibi düşünüyorum..sevgi varsa aşk varsa neden olmasın diye..ama onun orada yapacağı görev tehlikeli..ruh hali nasıl olur bilmiyorum..oradayken kavga anında koparsak birleşmemiz çok zor olur diye korkuyorum..
"orada beni mi düşünecek" demekten kendimi alamıyorum haliyle..tabi onun söyledikleri de beni geri çekiyor bu konuda..ben tek başıma yüklenemem bu sorumluluğu..an geliyor "zaman geçecek, orada sürekli konuşacağız, özleyeceğiz, ama özlemin sonunda görüşmek bir başka olur" diyor..bazen de " sana haksızlık ediyorum, ordan buraya nasıl yürütücez, istersen bırak beni arkadaş kalalım üzülürüm ama kızmam sana" dengesiz konuştuğu için güvenemiyorum..ben beni cesaretlendirmesini beklerken bazen umutlarımı tüketiyor bazende neden olmasın dedirtiyor..tamam madem öyle istiyorsun aklın bende olmasın bitirelim diyorum bu seferde dünden razı gibi konuşuyorsun diyor:44:

bence oluruna bırak...erkek arkadaşının çok sağlıklı
konuştuğunu sanmıyorum..bir adım geri durman en güzeli..
km lerce öteden ilişki yürütmek zor ama iki taraf isteyince
gerçekten güzel..tehlikeli görev demişsin de benim sevgilim de
her an tehlike altına çalışıyor..:26: Allah yardım etsin hepsine..
önemli olan ne istediğini bilmek ve başta senden olmak üzere
ilişkinizden emin olmak..yoksa bu kadar güvensiz devam eden bir adam için
düşünmen en hayırlısı olucaktır..

bence oluruna bırak...erkek arkadaşının çok sağlıklı
konuştuğunu sanmıyorum..bir adım geri durman en güzeli..
km lerce öteden ilişki yürütmek zor ama iki taraf isteyince
gerçekten güzel..tehlikeli görev demişsin de benim sevgilim de
her an tehlike altına çalışıyor..:26: Allah yardım etsin hepsine..
önemli olan ne istediğini bilmek ve başta senden olmak üzere
ilişkinizden emin olmak..yoksa bu kadar güvensiz devam eden bir adam için
düşünmen en hayırlısı olucaktır..

çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yapıyorum kendimi kaptırmadan oluruna bıraktım..
bekleyen, sabredenler hakettikleri mutluluğa kavuşsunlar inşallah:26:
sevgilin asker ya da polis sanırım..beni en iyi sen anlarsın o zaman..
allah hepsine yardım etsin..gerçekten çok zor..insan gidişine mi üzülsün orada her an birşey olacağına mı :43:

çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yapıyorum kendimi kaptırmadan oluruna bıraktım..
bekleyen, sabredenler hakettikleri mutluluğa kavuşsunlar inşallah:26:
sevgilin asker ya da polis sanırım..beni en iyi sen anlarsın o zaman..
allah hepsine yardım etsin..gerçekten çok zor..insan gidişine mi üzülsün orada her an birşey olacağına mı :43:

rica ederimm.amin inşallah..:17:
ama dünde dediğim gibi ancak yaşayarak öğrenilcek
bir durum..doğu zor ve yıpratıcı..artı çalıştığın kurumun
zorlukları eklenince sabır işi..hepimiz için hayırlısı olsun...
ve son olarak sen onu beklemek için can atma..bırak bakalım
uzaktayken tavırları nasıl olcak o seni heyecanla beklesin..:34:

rica ederimm.amin inşallah..:17:
ama dünde dediğim gibi ancak yaşayarak öğrenilcek
bir durum..doğu zor ve yıpratıcı..artı çalıştığın kurumun
zorlukları eklenince sabır işi..hepimiz için hayırlısı olsun...
ve son olarak sen onu beklemek için can atma..bırak bakalım
uzaktayken tavırları nasıl olcak o seni heyecanla beklesin..:34:

dünden beri öyle davranıyorum zaten onun gibi rahat, başımıza gelebilecek en normal şeymiş gibi:)

ben buna katilmiyorum "gözden uzak gönülden irak" .Ben sevdigim Insani nerdeyse 3 Yildir göremiyorum. Dile kolay 3 Yil.
Güvende cok önemli tabi.
Biz cok ayrildik ben baskasiyla sözlendim vs. ama hicbiri engel olmadi, ona karsi hislerim ilk günkinden daha fazla diyebilirim . :)

Bence birbirinizi gercekten seviyor ve istiyorsaniz, hicbirseyin önemi yok, aradaki MESAFENINDE YOK.
Bi arkadasinda dedigi gibi Telefon var Internet var, hersey kolaylasti. Canli görüsmeye benzemez ama birazda olsa özleminizi giderir diye düsünüyorum.

Gözden uzak olunca insanlarin birbirinden sogacagina inanmiyorum, bu benim görüsüm. Bu iki kisi arasindaki Aska, Sevgiye, tutkuya bagli.

ben buna katilmiyorum "gözden uzak gönülden irak" .Ben sevdigim Insani nerdeyse 3 Yildir göremiyorum. Dile kolay 3 Yil.
Güvende cok önemli tabi.
Biz cok ayrildik ben baskasiyla sözlendim vs. ama hicbiri engel olmadi, ona karsi hislerim ilk günkinden daha fazla diyebilirim . :)

Bence birbirinizi gercekten seviyor ve istiyorsaniz, hicbirseyin önemi yok, aradaki MESAFENINDE YOK.
Bi arkadasinda dedigi gibi Telefon var Internet var, hersey kolaylasti. Canli görüsmeye benzemez ama birazda olsa özleminizi giderir diye düsünüyorum.

Gözden uzak olunca insanlarin birbirinden sogacagina inanmiyorum, bu benim görüsüm. Bu iki kisi arasindaki Aska, Sevgiye, tutkuya bagli.

ben tek başıma düşündüğümde aynen dediğiniz gibi aşk,sevgi varsa herşeyi yapabilirim..ama biz olarak düşündüğümde onda o cesareti göremiyorum..sevdiklerinden ayrılmaya sürekli alışkın olduğu için mi rahat yoksa benim kadar önemsemediği için mi bilmiyorum..ilk öğrendiğimiz gün o cesareti gördüm aslında..çok duygusal bir anında bana söyledikleri, ilişkimizin gidişatını, neler olabileceğini vs..ama sonraki günler(4-5 gündür) çok rahattı..ben onda ufacık bir cesaret görsem sonuna kadar giderim..

merhaba kızlarr..benim 2,5 yıldır süren arada sorunlar olsada güzel giden bir ilişkim var..erkek arkadaşımın görevi nedeniyle tayini çıktı..elbet olacağını biliyordum ama seneye diye rahat davranıyorduk..ilk duyduğum anda çok sarsıldım, ağladım..o kadar alışmışım ki neredeyse her gün görüyordum..evlerimiz aynı semtte..2 yıl doğuda olacak ve senelik izni dışında hiçbir şekilde görüşemeyeceğiz..ben bu sürede birbirimizden kopmaktan çok korkuyorum..bu süreç nasıl geçer, ne hissederim bilmiyorum..
önceki konumdan okuyanlar bilir evlilikle ilgili tartışmalarımız oluyordu..tayininin çıktığını söylediği gün bana evlenme teklifi gibi birşey etti tabi eğer evlenirsek 2 yıl sonradan bahsediyor:) ağzımı aradı önce tabi.. başka şehirde yaşar mısın? beni hep yanında ister misin? benimle mutlu olur musun? gibi bir takım sorular..evlilik lafını ağzına almayan bu kadar korkan adam neden şimdi konuştu ne düşündü hiçbir fikrim yok..açıkcası korkuyorum. onu beklerken bu fikrinden vazgeçmeyeceğine emin değilim..

haziranda gidecek nasıl dayanacağım bilmiyorum:( bu süreçte bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? aradı ki uzaklık bizi soğutur mu?

uzak ilişklerin ne denli zor olduğunu bilirim. arada bir bağ olmadığı sürece sadece "ilişki" olan şeyler çok yıpratır. benim nişanlım gurbet ellerde. biz bu halde bile zorlanırken (biz de zaman farkı da var ) nişan gibi bağ olmasa nasıl olurdu bilmiyorum. çok zor allah yardımcın olsun. ama iyi düşün taşın derim. sonu yoksa ve sonunun var olduğuna inanmıyorsan devam ettirme. çok acı çekersin. ama kesinlikle evlenme olayınız falan varsa yüzük takılsın derim. tabi bu sadece tavsiye. karar ve hayat senin.

uzak ilişklerin ne denli zor olduğunu bilirim. arada bir bağ olmadığı sürece sadece "ilişki" olan şeyler çok yıpratır. benim nişanlım gurbet ellerde. biz bu halde bile zorlanırken (biz de zaman farkı da var ) nişan gibi bağ olmasa nasıl olurdu bilmiyorum. çok zor allah yardımcın olsun. ama iyi düşün taşın derim. sonu yoksa ve sonunun var olduğuna inanmıyorsan devam ettirme. çok acı çekersin. ama kesinlikle evlenme olayınız falan varsa yüzük takılsın derim. tabi bu sadece tavsiye. karar ve hayat senin.

evliliği konuştuk..üstü kapalı ben dönene kadar kpss kazan yoksa özel sektörde çalışamazsın ev kadını da olmak istemezsin ona göre karar ver..ben de borclarımı, taksitlerimi bitirmiş olurum dedi..ben evliliğe zaten hazır değilim en az 3 sene sonra istiyorum..şuan yüzük durumu olursa benim için daha zor olur..gittiğinde ya yapamazsam olmazsa o yüzüğü çıkarmak zor gelir..ilişki durumundayken bu daha kolay olur diye düşünüyorum:5: bunu gittikten sonra geçen zamanda anlayacağım sanırım

evliliği konuştuk..üstü kapalı ben dönene kadar kpss kazan yoksa özel sektörde çalışamazsın ev kadını da olmak istemezsin ona göre karar ver..ben de borclarımı, taksitlerimi bitirmiş olurum dedi..ben evliliğe zaten hazır değilim en az 3 sene sonra istiyorum..şuan yüzük durumu olursa benim için daha zor olur..gittiğinde ya yapamazsam olmazsa o yüzüğü çıkarmak zor gelir..ilişki durumundayken bu daha kolay olur diye düşünüyorum:5: bunu gittikten sonra geçen zamanda anlayacağım sanırım

doğru, bu tarz şeyleri en iyi zaman belirler. ama şu cümle garip geldi "kpss kazan yoksa özel sektörde çalışamazsın ev kadını da olmak istemezsin" sanki senin adına karar vermiş gibi geldi. ama tabi aranızda geçen diyalogu en iiii sen bilirsin. sen sadece asıl başı ve asıl sonu olmayan bir cümle yazdığın için birden bana öyle geldi. yanlış anlamanı istemem. ama dikkat et. allah yardımcın olsun.

konuyu tam olarak okuyamadım malum kucuk bır kızım var ne ıs yapıyorkı sevgılınız.ben kendımden bahsedeyım sorularınıza cevap olsun.bence sakınlıgını yanlıs yorumlamayın tayını cıkmıs ıste nevarkı beklenen bısey.ben esımle 2yıl cıktım tayını cıktı 2yıl kıbrısa gıttı.ordan donuste evlendık sırnaga gıttı benım gıdemıcem bıyerdı annemde kaldım 2 yılda.o sırnaktayken 7 ay gelemedı ılk kızımızı 5.5 aylık normal dogumla kaybettım olumden dondum.oda orda oldu oldu dırıldı yanında degılım dıye.geldı corluya gıttık beraber yaralarımızı sardık bırbırımızın 1 yıl doldu 7 ay bagdata dedıler ben anneme gıttım.ordan dondu kızıma hamıle kaldım dogdu 39 gunluktu bebegım ben anneme gıttım yıne cunku esım amerıkaya gıttı 9 aylıktı kızım dondu.kocamı sevıyorum hep sevdım 7 yıl olucak evlenelı tanısalı sız hesap edın sevıyorum kocamı o bana dunyalar demek.su an olsa yıne aynı yollardan gecer beklerım.

doğru, bu tarz şeyleri en iyi zaman belirler. ama şu cümle garip geldi "kpss kazan yoksa özel sektörde çalışamazsın ev kadını da olmak istemezsin" sanki senin adına karar vermiş gibi geldi. ama tabi aranızda geçen diyalogu en iiii sen bilirsin. sen sadece asıl başı ve asıl sonu olmayan bir cümle yazdığın için birden bana öyle geldi. yanlış anlamanı istemem. ama dikkat et. allah yardımcın olsun.

ben yanlış aksettim sanırım..tabi direkt memur ol yoksa evlenmeyiz gibi bir cümle kurmadı..ben şuan özel sektörde çalışıyorum ve patronumla sürekli bir didişme halinde olduğum için arada söylerdi "burnunun dikine gidiosun anca devlet dairesinde çalışsan rahat edersin" gibi şeyler söylüyordu..özel sektörde çalışırsam onun tayini sürekli olacağından bir yerde tutanamamamdan dolayı ve evde asla oturmam dediğim için de tek yol memur olmam..yoksa ona kalsa evde otursamda olur :)

ben yanlış aksettim sanırım..tabi direkt memur ol yoksa evlenmeyiz gibi bir cümle kurmadı..ben şuan özel sektörde çalışıyorum ve patronumla sürekli bir didişme halinde olduğum için arada söylerdi "burnunun dikine gidiosun anca devlet dairesinde çalışsan rahat edersin" gibi şeyler söylüyordu..özel sektörde çalışırsam onun tayini sürekli olacağından bir yerde tutanamamamdan dolayı ve evde asla oturmam dediğim için de tek yol memur olmam..yoksa ona kalsa evde otursamda olur :)

canım bence hazirana kadar hiç gitmicekmiş gibi gününüzü mutlu dolu dolu yaşayın, "az kaldı gidiyorsun ayrı düşeceğiz" gibi şeyler ilişkiyi çok yıpratıyor. ben 3 yıl her gün dipdibe olduğum sevgilimle yaklaşık 4 aydır ayrı şehirdeyim ve anca evlilik olursa birleşeceğiz artık. son aylarımı hep üzüntü içinde geçirdiğim için ister istemez onada yansıttığım için pişmanım mesela, oyzden ilk tavsiyem bu=)bağlılığınız artar böylece

diğer yandan mesafe sanırım ilişkiden ilişkiye göre değişiyor. bir yanda burda okuyoruz yıllarca farklı şehirde kalmış nişanlı evli çiftler var diğer yandan yapamayıp ayrılan çiftler var.. bence size bağlı, eğer sonunda kavuşmaya karar verirseniz kavgalarda biraz daha anlayışlı olursunuz, benimde durumum henüz çok yeni olduğu için ve resmiyete dökülmediği için kendimden örnek veremiyorum ama örnek olan arkadaşlarımız var sitede:) madem sende henüz evliliğe hazır değilsin bu fırsatı değerlendirip iş para vs hazırlanırsın zaman içinde, bnce sen hazır olsan 2 yıl onu beklesen daha zor geçerdi ama şimdi şöyle düşün onu değil ikinizinde hazır olmasını bekliyorsun gibi düşün=)

tabiki uzak olmanın zorlukları çok, ama ne bileyim aşanlar var inş bizde o aşanlardan oluruz=) bence yüzük içinde panik olma o şimdi seni kaybetme korkusunu yaşamış ne güzel, demekki o emin, gitsin zaman geçsin sonra dşünürsün.. birde erkekler bu konuda bizden daha güçlü, sennle evlenmek konusunda kendinden eminse oyzden rahat olabilir sabreder kavuşuruz diye, sonuçta evlilik içinde tayin olması gerekiyordu:)

konuyu tam olarak okuyamadım malum kucuk bır kızım var ne ıs yapıyorkı sevgılınız.ben kendımden bahsedeyım sorularınıza cevap olsun.bence sakınlıgını yanlıs yorumlamayın tayını cıkmıs ıste nevarkı beklenen bısey.ben esımle 2yıl cıktım tayını cıktı 2yıl kıbrısa gıttı.ordan donuste evlendık sırnaga gıttı benım gıdemıcem bıyerdı annemde kaldım 2 yılda.o sırnaktayken 7 ay gelemedı ılk kızımızı 5.5 aylık normal dogumla kaybettım olumden dondum.oda orda oldu oldu dırıldı yanında degılım dıye.geldı corluya gıttık beraber yaralarımızı sardık bırbırımızın 1 yıl doldu 7 ay bagdata dedıler ben anneme gıttım.ordan dondu kızıma hamıle kaldım dogdu 39 gunluktu bebegım ben anneme gıttım yıne cunku esım amerıkaya gıttı 9 aylıktı kızım dondu.kocamı sevıyorum hep sevdım 7 yıl olucak evlenelı tanısalı sız hesap edın sevıyorum kocamı o bana dunyalar demek.su an olsa yıne aynı yollardan gecer beklerım.

zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim..ilişkinize, cesaretinize, bunca ayrılıktan ve acıdan sonra mutlu oluşunuza imrendim:nazar:
zor zamanlarda yanınızda olamaması sizin içinde onun için de çok kötü gerçekten..

erkek arkadaşım asker(subay). sanırım eşinizde öyle
şırnaktaydı ordan istanbula geldi şimdi hakkariye gidiyor sonra kıbrıs ve yurtdışı sanırım..tayin beklediğimiz birşeydi ama o gün gelince ne yaparız diye hiç konuşamamıştık..sadece öğrendiğimiz gün konuştuk o kadar..

size sormak istediğim evlenmeden önce sevgiliyken ayrı kaldığınız zamanda ne hissetiniz, nasıl konuştunuz, eşiniz size nasıl davrandı

Benimde 1 buçuk senelik bir ilişkim var aynı şehirlerdeyiz nerdeyse her gün görüşüyoruz şimdi fakat 2-3 ay sonra benim antalyaya taşınma ihtimalim var hatta kesin gibi bişey ve o burda kalıcak. Kafamda bin bir türlü düşünce var acaba soğurmuyuz yapabilirmiyiz falan diye aynı durumu yaşıyorum yani seninle bide her gün görüşürken şimdi baya zor olcak gibi...

Back
X