canım bence hazirana kadar hiç gitmicekmiş gibi gününüzü mutlu dolu dolu yaşayın, "az kaldı gidiyorsun ayrı düşeceğiz" gibi şeyler ilişkiyi çok yıpratıyor. ben 3 yıl her gün dipdibe olduğum sevgilimle yaklaşık 4 aydır ayrı şehirdeyim ve anca evlilik olursa birleşeceğiz artık. son aylarımı hep üzüntü içinde geçirdiğim için ister istemez onada yansıttığım için pişmanım mesela, oyzden ilk tavsiyem bu=)bağlılığınız artar böylece
diğer yandan mesafe sanırım ilişkiden ilişkiye göre değişiyor. bir yanda burda okuyoruz yıllarca farklı şehirde kalmış nişanlı evli çiftler var diğer yandan yapamayıp ayrılan çiftler var.. bence size bağlı, eğer sonunda kavuşmaya karar verirseniz kavgalarda biraz daha anlayışlı olursunuz, benimde durumum henüz çok yeni olduğu için ve resmiyete dökülmediği için kendimden örnek veremiyorum ama örnek olan arkadaşlarımız var sitede:) madem sende henüz evliliğe hazır değilsin bu fırsatı değerlendirip iş para vs hazırlanırsın zaman içinde, bnce sen hazır olsan 2 yıl onu beklesen daha zor geçerdi ama şimdi şöyle düşün onu değil ikinizinde hazır olmasını bekliyorsun gibi düşün=)
tabiki uzak olmanın zorlukları çok, ama ne bileyim aşanlar var inş bizde o aşanlardan oluruz=) bence yüzük içinde panik olma o şimdi seni kaybetme korkusunu yaşamış ne güzel, demekki o emin, gitsin zaman geçsin sonra dşünürsün.. birde erkekler bu konuda bizden daha güçlü, sennle evlenmek konusunda kendinden eminse oyzden rahat olabilir sabreder kavuşuruz diye, sonuçta evlilik içinde tayin olması gerekiyordu:)
söylediklerin çok çok doğru ve haklısın..dediğin gibi hiç gitmeyecekmiş gibi yaşıyorum..hatta her zamankinden daha mutluyuz:) ona ne olacağız ne yapacağız gibi sorular sormadım hiç..sadece ilk gün kendisi konuştu ben sormadan..dediğin gibi davranmaya devam edeceğim..
"bnce sen hazır olsan 2 yıl onu beklesen daha zor geçerdi ama şimdi şöyle düşün onu değil ikinizinde hazır olmasını bekliyorsun gibi düşün" çok doğru düşünmedim değil:)
içime su serptiniz teşekkür ederim:)