sevgilisi VAR mı YOK mu???

Deminki konunu okdum zaten neden bu kadar üzerine düşüyorsunki onu anlamadım sevgilisi varsa ne olacak peki..
Sen genç bir kızsın sonuçta seninle ilgilenmeyen bir insan için bu çaba neden peki... :26:

amma takıntı yaptın ya:60: ne çocukça :19:
daha çok şey yazardm ama yeniyıla bansız gircem arkadaş:82:

Diğer konundan biliyorumda olayı..böyle kestirip atmayacağını tahmin ediyordum..Bana göre seninle ilgilenmediği için oldukça öfkeli bi mesajdı son yazılarından biri..Bu çabanı eğitimin için harca bence..bi bayana ağırlık başlılık yakışır :12:

ona karşı ağır başlılığımdan ödün vermedim ama kendi içimde yaşıyorum fırtınamı,, bi de sizle paylaşıyorum tabi...:59:
evet en son yazım biraz öfke içerikliydi.. insan bazı şeyleri hazmedemiyor maalesef:25:
Diğer konundan biliyorumda olayı..böyle kestirip atmayacağını tahmin ediyordum..Bana göre seninle ilgilenmediği için oldukça öfkeli bi mesajdı son yazılarından biri..Bu çabanı eğitimin için harca bence..bi bayana ağırlık başlılık yakışır :12:

yaaa arkadaşlar insanın eleştirilmek canını sıkıyor ama insan bazen de eleştirilere kulak vermeli, hatta bazen kendine dönüp özeleştiri yapabilmeli.. şimdi düşündüm de bana ne deseniz haklısınız,, ne kadar çocukça şeylerle uğraşıyorum yahuuuu...
kızdım kendime,, ben böyle bir insan değildim..
:20::50::25:

yorum yapcaktim ki son mesajini gördüm..
neyse ki dogruyu görebilmissin

Back
X