Sevgilisi varken instagramda kız ekleyen erkek

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
erkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda

Bir abazadan diğerine geçiyorsun be Mervecilk, Arabı bıraktın bunu mu buldun

Şaka bir yana bence genel olarak biraz yavaşla bunu sepetle gitsin sonra daha aklı başında bir erkek bakarsın.
Arap bitti gitti. Ama sanırım her geçen gün bulduklarım birbirinden daha beter çıkıyor

erkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
Öyle erkekten hayır gelmez diyenlerdenim

Bir abazadan diğerine geçiyorsun be Mervecilk, Arabı bıraktın bunu mu buldun

Şaka bir yana bence genel olarak biraz yavaşla bunu sepetle gitsin sonra daha aklı başında bir erkek bakarsın.
Arap bile daha seçiciydi. Bu önüne geleni ekliyo. Ekmek dünyası, nerden çıksa kâr.

Hem ayranim dökülmesin hem yoğurdum eksimesin. Atasözünü fiilen yapıyor demektir. O yüzden ayrıl.

Gözünü kapatıp sosyal medya üzerinde yurtiçi yurtdışı farketmekszin tuşlara basan bi adamdan hayır gelmez bide kızlar atıyor demiş bi dünya kızın işi yok dünya üzerinde tek adam o ona atacak istek benden geçmedi bu savunma

Olmaz bununla canım. Gözü sende deıl. Ne olur yanlış anlama ama burdakı kadınlara kulak ver. Hepsi o kadar doğru soluyor ki. Her konuya boşan yazanlar bıle haklı. Çünkü yıllar sonra tekrar konu acıp keşke hıc evlenmeseydım dıyenler bıle oluyor. Balık baştan kokar. Sizin erkek arkadasınız sızi ılıskı olarak gormuyor

Allah icin sen de cok secicisin simdi ama hmm ne yapmalisin soyle bir dusunelim bakalim. Bence sen yalniz kalinca yine arapa saracaksin. Benden sonra herkesin kismeti acilmis diye aglayacaksin. Bu durumda sorunun cevabi elindekini sıkı tut kiymet bil biraz canim aaa ama yane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…