Arap bitti gitti. Ama sanırım her geçen gün bulduklarım birbirinden daha beter çıkıyorBir abazadan diğerine geçiyorsun be Mervecilk, Arabı bıraktın bunu mu buldun
Şaka bir yana bence genel olarak biraz yavaşla bunu sepetle gitsin sonra daha aklı başında bir erkek bakarsın.
Öyle erkekten hayır gelmez diyenlerdenimerkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
Ayrılmalı mıEklemesi mi sorun kız eklemesi mi ?
Bu kişinin senin bilmediğin en az 4 hesabı daha vardır zaten.
Ayrıca apartmanindaki kapıcının sözünü bile senden daha çok dinlediğini düşünüyorum.
Arap bitti gitti. Ama sanırım her geçen gün bulduklarım birbirinden daha beter çıkıyor
Aç abazan.erkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
Arap bile daha seçiciydi. Bu önüne geleni ekliyo. Ekmek dünyası, nerden çıksa kâr.Bir abazadan diğerine geçiyorsun be Mervecilk, Arabı bıraktın bunu mu buldun
Şaka bir yana bence genel olarak biraz yavaşla bunu sepetle gitsin sonra daha aklı başında bir erkek bakarsın.
Sirke,salamura,limon tuzu..Ayrılmalı mı
Hahahahhaha güldürdü bu yorumArap bile daha seçiciydi. Bu önüne geleni ekliyo. Ekmek dünyası, nerden çıksa kâr.
Bana azip kudurmus gibi geldi. Normal degil.erkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
Olmaz bununla canım. Gözü sende deıl. Ne olur yanlış anlama ama burdakı kadınlara kulak ver. Hepsi o kadar doğru soluyor ki. Her konuya boşan yazanlar bıle haklı. Çünkü yıllar sonra tekrar konu acıp keşke hıc evlenmeseydım dıyenler bıle oluyor. Balık baştan kokar. Sizin erkek arkadasınız sızi ılıskı olarak gormuyorerkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
erkek arkadaşım instagramda sürekli kız ekliyor. Sorduğumda da onlar beni ekliyor geri takip yapıyorum çıkartıcam diyor. Ama hala aynı devam ediyor. Ne yapmalıyım bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?