sevgilisi varmış

tam düşüncemi ifade ettiniz teşekkür ederim

maalesef bu erkek milleti böyle ya nefret ediyorum. insanı erkek düşmanı yapıyorlar.

çoğunun aşk falan umrunda değil ya takılacak kız arıyorlar bundan dolayı sevgilim var falan diye düşünmüyorlar.

kolay kolay bir erkeğe güvenebileceğimi düşünmüyorum ya çok iğrenç geliyorlar.:120:

akılları fikirleri başka yerde.

sadık düzgün erkek o kadar az ki.

ne diyeceğimi bilemiyorum valla daha iyisini bulursun dicem de bunların daha iyisi var mı ki? ben artık ümidi kestim.

aynen cnaım kime denk gelsem bi yerden bi saçmalığı çıkıyo..yok güvenemiyosun işte olmuyo dediğin gibi beyinleri başka yerlerinde..Tek eşli değiller mi genetik yapıları mı bozuk bilmiyrum valla

aklınca seni el altında tutmaya çalışmış. ama başaramamış. daha doğrusu şans sizden yana olup kendiniz görmüşsünüz gerçeği.

sevgilisi varsa dünyanın sonu değil ya, sevin bence çocuk epey kaypakmış iyi ki seninle sevgili olmamış.

Yapı gereği samimidir içtendir.Aynı samimiyetyi senden de görünce ona göre davranıyordur.Sen yanlış anlamışsındır.Öyle değilse bile boşver geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…