Bu herifler ne yapiyor bilmiyorum cidden.
Aynisi kuzenimin basina geldi. Bayagi gezdiler cocukla hem de, sonra da kiz baska birinden sevgilisi oldugunu duydu

Sonra herhalde iliskisi kotu gidiyordu, baska birini buluncaya kadar ayrilmak istemedi diye dusunduk, yooooooo, cocuk ayrilmadi da
Herif ne halt yedi biz de anlayamadik yani.
Eger bu kizla zaman gecirmekten hoslaniyorsan, ayril gel kardesim.
Yok eger mutlu bir iliskin varsa, bu ise neden bastan kalkistin guzel kardesim dedik.
Sonra herif ben de sana carpildim, ama sevgilimi birakamam ona haksizlik olur, ama sana cok cekiliyorum demis.
Sonra bir seyler oldu, herifin iliskisi yurumedi, 1.5 yil sonra bu kiza bildigin kopek oldu. Kiz baska biriyle coktan evlenmisti, deliler gibi intikam aldi.
Boyle herifler ne b,k yiyor bilmiyorum.
Hayattan, iliskinden mutlu degilsen, mutlu edecek biri geldiyse, ayrilip ona git kardesim. Sevmedigin kizla niye berabersin, niye oyaliyorsun it herif?
Yok eger ayrilmam diyorsan elin kizlarina mavi boncuk dagitma, umut verip yikma.
Kiz simdi, evli ve mutlu, herif bence kendi hayatini b.k etti.
Hangi herif ne b.k yiyor artik anlasilmiyor, herkesin g.tu basi ayri oynuyor. Adam gibi adam yok yemin ediyorum. Evli, nisanli olanlari da var, onlar da serefsizin bayrakli gidenleri.
Allah belasini versin boyle erkeklerin. (Boyle olmayanlarin da versin, hepsijin versin) Insani zorla erkek dusmani yapiyorlar be.