Canim bu konu daha önce acilmisti sanirim, hatta ben mi acmistim neCADIARZUkaydirigubbakcemile3. Yinede yazayim. Benim nisanlim oglak burcu erkegi. Bas etmesi gercekten cok zor bir erkek, ama ayni zamandada burclar arasinda en sadik erkek oglakmis, ki öyle oldugunada gercekten inaniyorum:)
Simdi nasil basediyorum söyleyeyim. O sinirliyken üzerine gitmiyorum. Hatasi varsa özür dilemeyi cok iyi biliyor. Ama tartisma esnasinda susmazsam siniri iki kat oluyor. Özür dileyecegi varsada cok gec diliyor. Inattir kendisi, son sözü o söylemek ister genelde, lider ruhludur, kaybetmeyi hic sevmez. Fazla kiskanc degil, kiskansada belli etmez, ama tipki benim gibi eger bir basak kadiniysaniz bunu cok rahatlikla anlarsiniz:)
Yani canim oglak erkegiyle bas edeceksen eger, kesinlikle üstüne gitmeyeceksin, alttan almayi bileceksin. Birde bunlar soguk dururlar, karsisindaki insanda soguksa adim atan taraf oglak erkegi olmaz. Sicakkanli olacaksin. Nisanlimin moreli birseye bozuk oldugunda, veya ufak bir tartisma yasadigimizda, yanina sokuluyorum, hemen sariliyor:) Kesinlikle kin tutmazlar. Cok affedicidirler, biranda silmezler insanlari, ama silerlersede geri dönüsü asla olmaz.
Eger seni gercekten seviyorsa, karsisina almayacagi kisi yoktur. Ailesinden bile önce geliyor olursun. Birde bunlar cok alingandir canim. En ufak seye bile alinirlar. Kirmamaya calisacaksin sevdigini, istemeyerek kirdiysanda, güzel bir sekilde ne demek istedigini anlatip gönlünü alacaksin.
Genel olarak baktigimizda güler yüz, sabir ve anlayis..