Sevgilisi veya Eşi Oğlak Olanlar Buraya..

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Evet hanimlar, esi veya sevgilisi oglak burcu olan varsa buraya lütfen,...... sevgililerimizi eslerimizi cekistirelim lülülülülülü
nasil bas ediyorsunuz bu oglaklarla..... en sevdiginiz özellikleri ve nefret ettiginiz özellikleri nelerdir..... sinirini nasil yatistirirsiniz...... anlatin:lepi:

Canim bu konu daha önce acilmisti sanirim, hatta ben mi acmistim neCADIARZUkaydirigubbakcemile3. Yinede yazayim. Benim nisanlim oglak burcu erkegi. Bas etmesi gercekten cok zor bir erkek, ama ayni zamandada burclar arasinda en sadik erkek oglakmis, ki öyle oldugunada gercekten inaniyorum:)
Simdi nasil basediyorum söyleyeyim. O sinirliyken üzerine gitmiyorum. Hatasi varsa özür dilemeyi cok iyi biliyor. Ama tartisma esnasinda susmazsam siniri iki kat oluyor. Özür dileyecegi varsada cok gec diliyor. Inattir kendisi, son sözü o söylemek ister genelde, lider ruhludur, kaybetmeyi hic sevmez. Fazla kiskanc degil, kiskansada belli etmez, ama tipki benim gibi eger bir basak kadiniysaniz bunu cok rahatlikla anlarsiniz:)
Yani canim oglak erkegiyle bas edeceksen eger, kesinlikle üstüne gitmeyeceksin, alttan almayi bileceksin. Birde bunlar soguk dururlar, karsisindaki insanda soguksa adim atan taraf oglak erkegi olmaz. Sicakkanli olacaksin. Nisanlimin moreli birseye bozuk oldugunda, veya ufak bir tartisma yasadigimizda, yanina sokuluyorum, hemen sariliyor:) Kesinlikle kin tutmazlar. Cok affedicidirler, biranda silmezler insanlari, ama silerlersede geri dönüsü asla olmaz.
Eger seni gercekten seviyorsa, karsisina almayacagi kisi yoktur. Ailesinden bile önce geliyor olursun. Birde bunlar cok alingandir canim. En ufak seye bile alinirlar. Kirmamaya calisacaksin sevdigini, istemeyerek kirdiysanda, güzel bir sekilde ne demek istedigini anlatip gönlünü alacaksin.

Genel olarak baktigimizda güler yüz, sabir ve anlayis..

Son düzenleme:
Ayrica kafanin dikine gitmeyeceksin canim, sen kisilik özelliklerine dik kafali yazmissin. Oglak erkegi gelemez buna, ona karsi dikkatli ol canim.

Mutluluklar diliyorum sana.

kız sensible resmen benim erkek arkadasımı tarif ettin :))) kendisi oğlak bu kadar mı taşır özelliklerini sok oldum :))) sinirliyken üstüne gitmiyceksin demissin kesinlikle katılıyorum :))) sinirliyken bambaşka biri oluyor..ben yengecim..bı kere bakmıştım uyumlu diyodu :)) e bizde uyumluyuzdur tek sıkıntımız benim sabırsız olmam..özellikle sinirliyken üstüne gitmemek gerekiyor ya ben sabırsız oldugum için pek yapamıyorum :((

oglak erkeklegi cok sadik ve durusttur ve cok caliskandirllar asiri kiskanctir ve sahiplenicidir ama asla kin beslemezler ciddi gorunurler ama cok espridirler bu ozellikleri benim askim tasiyo :D

kız sensible resmen benim erkek arkadasımı tarif ettin :))) kendisi oğlak bu kadar mı taşır özelliklerini sok oldum :))) sinirliyken üstüne gitmiyceksin demissin kesinlikle katılıyorum :))) sinirliyken bambaşka biri oluyor..ben yengecim..bı kere bakmıştım uyumlu diyodu :)) e bizde uyumluyuzdur tek sıkıntımız benim sabırsız olmam..özellikle sinirliyken üstüne gitmemek gerekiyor ya ben sabırsız oldugum için pek yapamıyorum :((

Canim zaten oglaklarla beraber olacak kisi önce bir sabir kontrölünden gecmesi gerekiyor:) O sinirlenince susmayi dene canim, susarkende icinden kiz, simdi susuyorum ve suskunlugumla hatali oldugunu ona anlatacam tipis tipis gelecek diye düsün:) cünkü gercekten öyle oluyor haydiri hoppak geliyor,cünkü kin beslemiyor, sakinlesiyor ve hatasini anliyor:)Bende basak burcuyum en iyi anlastigim iki burc varmis biri boga biri oglakmis, üc burcta toprak elementindenmis,bende bakmistim. Yengec burcunuda severim ben, bence oglagin o sakin yapisina uygun bir burc, yengecler daha civil civil olurlar, bilmiyorum sen öylemisin, ama öyleysen bu iliskinizde bir avantajdir bence, cünkü oglaklar gercekten cok agirdir, sen canlandirirsin iste sevgilini:) Disardan bakildiginda cok sert dururlar,insan korkar, ama kalpleri yumusaciktir aslinda, yufka yüreklidir. Benimki öyle, eminim senin sevgilinde aynisidir.
Kendside zor oldugunun farkinda zaten. Beni senden baska kimse cekemez diyor:)) deli yahu.

Son düzenleme:
oglak erkeklegi cok sadik ve durusttur ve cok caliskandirllar asiri kiskanctir ve sahiplenicidir ama asla kin beslemezler ciddi gorunurler ama cok espridirler bu ozellikleri benim askim tasiyo :D

Evet sert görünüslü, espiritüel erkekler:)) en güzelide hic kin beslememeleri.

Sensible benim oglak da ayni öyle :) ama kiskanc. bazen belli etmez bazende köpürür :)
dik kafaliligim bazen tutuyor evet, ama o da taviz vermemek icin.
Ailesinden üstün görür beni dogrudur. Cok da Seviyo allaha sükür. :kedi:

kendisi cok inceliyor HERSEY. bi buna sinir oluyorum. detayina kadar bakar inceler.
Caliskan sahiplenici dogrudur. ve SABIR. bende sabirsizim.

benimkinin yükselinde de bı problem var herhalde :) hiç ağır değildir ya accayip konuskan,espirili fln:) ben burcunun a dan z ye bütün özelliklerini taşıyorum,sürekli konuşurum yeni tanıştığım insanlarla kaynaşırım fln ama benimki benim 10 katım konuşur :))
sinirliyken ne komik oluyolar di mı ya :)) bı anda parliyo snr bı bakiyosun Melek :)) oğlak erkegiyle birlikte olan kadın susmasını bilecek başka yolu yok maalesef..o sakinlestiginde de dediğin gibi konusucak :)) onun sınırı yüzünden çok kavga etmisizdir zamanında :))Allah tan kendini biliyo :)) ne zaman sinirlense tamam kapa telefonu ben arayana kadar da arama der :)) bende beklerim ooyyleee :)) sabır sabır ya sabır :))))

ya inceliyor dedin de giderim saçlarımı ucundan kestiririm fark eder ya..
ama öyle çok kıskanç değildir veya caktirmiyo bilmiyorum ama ben ondan beterim kıskançlık konusunda :)) belki de o yüzden onun kıskançlığını fark etmemisimdir :))

ya inceliyor dedin de giderim saçlarımı ucundan kestiririm fark eder ya..
ama öyle çok kıskanç değildir veya caktirmiyo bilmiyorum ama ben ondan beterim kıskançlık konusunda :)) belki de o yüzden onun kıskançlığını fark etmemisimdir :))

corabimdan tokama kadar inceler
laelaelaelaelae bakima cok özen verir

benimkide oğlak ama ben bu kadar özelliklerini bilecek kadar ii tanımıyorumbenneyaptımki
2 aylık sevgiliyiz
ama yinede tam emin olamasamda gözlemlediklerimi paylaşmak istiyorum
kıskanç değil :umursamaz:
saçlarımı açık bırakırım herzaman, ilk topladığımda farketmedi :mymeka:
süsüme püsüme karışmaz
çabuk sinirlenir çabuk söner ama nazı geçmez kız gibi naz yapar :mymeka:
bazen düşüncesizlik yapar, bazen benden daha hassas düşünür
çok sevgili ve ilgili
işkolik :bbo:
birde kızlar laf aramızda cinselliğe çok mu düşükünler nee akannehir bilen varsa lütfen yorum yapsın, benmi yanlış anlıyorum acaba, belli bir yaşa kadar bekar kalmanın getirdiği bişeymi, yoksa her erkek öylemi fisfisfis benim kafam karşık, onun bu hali beni rahatsız ediyor :çok üzgünüm:

benimkide oğlak ama ben bu kadar özelliklerini bilecek kadar ii tanımıyorumbenneyaptımki
2 aylık sevgiliyiz
ama yinede tam emin olamasamda gözlemlediklerimi paylaşmak istiyorum
kıskanç değil :umursamaz:
saçlarımı açık bırakırım herzaman, ilk topladığımda farketmedi :mymeka:
süsüme püsüme karışmaz
çabuk sinirlenir çabuk söner ama nazı geçmez kız gibi naz yapar :mymeka:
bazen düşüncesizlik yapar, bazen benden daha hassas düşünür
çok sevgili ve ilgili
işkolik :bbo:
birde kızlar laf aramızda cinselliğe çok mu düşükünler nee akannehir bilen varsa lütfen yorum yapsın, benmi yanlış anlıyorum acaba, belli bir yaşa kadar bekar kalmanın getirdiği bişeymi, yoksa her erkek öylemi fisfisfis benim kafam karşık, onun bu hali beni rahatsız ediyor :çok üzgünüm:

cnm bende 2 aylik sevgiliyim onunla
bencede cinsellige düskünler, benimki cok atesli :kedi: ay allahim kaydirigubbakcemile3 evlilikten önce yasak :jeyyar:

cnm bende 2 aylik sevgiliyim onunla
bencede cinsellige düskünler, benimki cok atesli :kedi: ay allahim kaydirigubbakcemile3 evlilikten önce yasak :jeyyar:

içim rahatladı desem inanırmısın kaydirigubbakcemile3
ama yinede bu kadar ateşli olması rahatsız edici :mymeka:
varmı başka aynı fikirde olan..
araya mesafe koymak istesem niye benden kaçıyosun diyor kaydirigubbakcemile
ama aynen evlenmeden önce yasaaak delikafadulden

içim rahatladı desem inanırmısın kaydirigubbakcemile3
ama yinede bu kadar ateşli olması rahatsız edici :mymeka:
varmı başka aynı fikirde olan..
araya mesafe koymak istesem niye benden kaçıyosun diyor kaydirigubbakcemile
ama aynen evlenmeden önce yasaaak delikafadulden

anladin sen onu :dance:
azicik atesli olmak kime zarar vercek be canim :kedi: sengözlerimebaksanab

:asigim: bak özledim simdi hehe

anladin sen onu :dance:
azicik atesli olmak kime zarar vercek be canim :kedi: sengözlerimebaksanab

:asigim: bak özledim simdi hehe

kız allah seni... kaydirigubbakcemile3
bana ben istemediğim sürece zarar vereceğini düşünmüyorum ama ben mesafeli olma taraftarıyım. yaw şimdi buraya yazsam ayıp olur:kedi: ben hoşlanmıyorum nedense akannehir fazla abartıyor :icecream: sende anladın onu :jeyyar: başka hoşlanmayan varmı :ecrin_bebek:

benim sevgilimde oglak 2 yıldır kavgalarda bir kere bile ben haklı olmadım hep haklı o bozuk saat bile günde iki kere dogru gösterir ama hep haklı o sabır arkadaşlar sabır

kız allah seni... kaydirigubbakcemile3
bana ben istemediğim sürece zarar vereceğini düşünmüyorum ama ben mesafeli olma taraftarıyım. yaw şimdi buraya yazsam ayıp olur:kedi: ben hoşlanmıyorum nedense akannehir fazla abartıyor :icecream: sende anladın onu :jeyyar: başka hoşlanmayan varmı :ecrin_bebek:

hehe zemuszemus herkesin kendi hayati düsüncesi canim, saygi duyarim elbet, ama bi öpücük kime zarar verir :asigim:
nasil dogru buluyorsan öyle davran canim
anladin sende onu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim sevgilimde oglak 2 yıldır kavgalarda bir kere bile ben haklı olmadım hep haklı o bozuk saat bile günde iki kere dogru gösterir ama hep haklı o sabır arkadaşlar sabır

canim o senin hatan olmus. o nedemek öyle, sen hakliysan haklisindir o hakliysa o haklidir. taviz wvermissinki böyle yapiyor.
benimki asla yapamaz böyle. ben hakliysam susarim küserim, özür diler.

Back
X