Sevgilisi ya da Eşi askerde olanlar... Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kozlar benim sozlum dun teslim oldu.acemilik isparta eğirdir dağ komando okulu.esi,nisanlisi, sevgilisi ,vs.burada asker olan var mi ? Tavsiye ve tecrubelerinize ihtiyacim var.

Merhaba kozlar benim sozlum dun teslim oldu.acemilik isparta eğirdir dağ komando okulu.esi,nisanlisi, sevgilisi ,vs.burada asker olan var mi ? Tavsiye ve tecrubelerinize ihtiyacim var.

Canım Allah kolaylık versn sabır versn inş öncelikle. Benm eşim üni mezunu uzun dönem gidenlerden, astek yani.. Isparta'da acemilk yapmıştı, b 3 ay kadar zorlanır ama her an onun yanında olup ona sesinle destek olursan, her aradığında pozitif enerjinle onun yanında olursan emin ol o günlerde geçecektir... birazcık şartları ağır dağ komandonun ama erkektir dayanır da başarır da merak etme.. benm eşim ordan sonra Midyat'a gitti ve Midyat'da çok daha rahattı.Yani bikaç ay dişinizi sıkın sonrası daha rahat olur inş.

Tesekkur ediyorum canim zahmet edip aciklamissin.benim sozlum de ben de ogretmeniz ama asker öğretmenlik beklerken uzun donem cikti.dun aradi konuştuk ama sesi titriyordu biraz kotu oldum tabi ama ben moral vermeye calistim.tek skinti maleaef uzun konusamadik 2 dk sesini duydum zira var anneleri arayayim bir de dedi kapadi.umarim bugün ararda daha uzun konusabiliriz.inşallah usta birlik rahat bir yere telefonunu goturwbilecegi bir yere cikar da icimiz rahat olur.

Biz de kısa beklerken uzun çıkmıştı şok olmuştuk , bu işler kısmet yapabilecek birşey yok. Ama ustada telefon sıkıntısı falan olmaz sanmıyorum merak etme, ilk günler zorlanması çok normal ama o da alışır. Ben acemilikte gördüğümde çok kilo verdiği için falan ben de çok kötü olmuştum ama insan acısını içinde yaşamak zorunda kalıyor. Allah sabır versin tekrar canm.

Tesekkur ediyorum canim.amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…