Merhaba kızlar,
Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.
Ben kolay kolay aşık olabilen biri değilim. İlk kez 3 yıl önce garip hissettim kendimi. Bir mağazada işe başladım.
Aynı yerde çalışan bir çocuk vardı. Görür görmez bir kıpraşma oldu kalbimde. ilk görüşte aşk dersin ya hani
o cinsten. Uzaktan baktığında çok şirin, sempatik, yakışıklı... Bazen sadece uzaktan bakmak gerekiyormuş
demek ki :) Neyse gel zaman git zaman biz iyice yakınlaşmaya başladık. Sohbetlerimiz arttıkça ortak
noktalarımız da çıkıyordu. Resim çiziyormuş. Birgün benim portremi yapıp getirdi. Biz kızlar bayılırız tabi
böyle şeylere :) Kısa süre sonra ne olduğunu anlamadan bi baktım ki çıkmaya başlamışız.Hemen evlilik
planları yapmaya başladık. Sürprizlerle beni şımartıyo, hasta oluyorum uzak yerden kalkıp geliyo sırf beni
hastaneye götürmek için. O kadar ilgili ki anlatamam. Şiirler yazıyo, resimler çiziyo.. Ne yalan söyleyeyim
ben kimseden böyle şeyler görmemiştim daha önce. Sadece bana değil anneme de hediyeler falan alırdı.
Ana kız resmen bağladı bizi
İlk zamanlar size de olmuştur gözler kapalı oluyo birşey görmüyorsun.
Yalancı olduğunu farkettim ama ufak tefek zararsız dedim geçtim. Sonra şüphelenmeye başladım bazı
şeylerden ama adını koyamıyordum. Mağazaya gelen kadın müşterilerle değil erkek müşterilerle ilgilenirdi
Resmen göz süzmeler, kırıtmalar bir acayip tavırlar.. Paranoyak oldum resmen kızlar öyle böyle değil artık
kızlardan değil erkeklerden kıskanıyordum. Hep hareketlerini takip ediyordum falan.Ben bu şüphelerimin
üzerine giderim dedim. Aslan burcuyum. Aslan burcu kadınlar anlar beni. Kanıt bulmadan birini asla
suçlamam. Facebook durumunda ilgilendikleri kısmı hem kadınlar hem erkekler :/ Bi acayip değil mi sizce ?
Sordum önce baya güldü sonra ciddileşti. Bana kondurduğun şeye bak öyle birşey olabilir mi sence Sadece
arkadaş anlamında yazdım ilişki olarak düşünmedim orda sadece kadınlar yazsa ne kadar kadın düşkünü
derler dedi. Açıklamaya gel hele :/
Sonra biraz daha araştırdım arkadaşlık sitelerine üye olmuş hemcinsleriyle konuşmaları var. Aha dedim
aranılan kan bulundu ben buradan yürürüm. Meğer aynı mağazada çalışan bir çocukla beni aldatıyormuş.
En çok sevdiğim erkekti ilk kez parmağıma yüzük takmıştım. Sonuç mu ne ? 2 yıldır yalnızım. Güven sorunu
yaşadığım için arkadaşlıktan öteye gidemiyorum ve korkuyorum.
Talihsiz mi dersiniz artık komik mi bulursunuz bilmiyorum ama böyle bir anım oldu benimde. Ben "Ahhh
erkekler" demeyeyim de kim desin :)
Buna benzer bir hikayesi olan var mı gerçekten merak ediyorum.