Sevgilisi ya da sevdiği çocuk eşcinsel olan :/

flocke8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
89
81
88
Merhaba kızlar,

Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.

Ben kolay kolay aşık olabilen biri değilim. İlk kez 3 yıl önce garip hissettim kendimi. Bir mağazada işe başladım.

Aynı yerde çalışan bir çocuk vardı. Görür görmez bir kıpraşma oldu kalbimde. ilk görüşte aşk dersin ya hani

o cinsten. Uzaktan baktığında çok şirin, sempatik, yakışıklı... Bazen sadece uzaktan bakmak gerekiyormuş

demek ki :) Neyse gel zaman git zaman biz iyice yakınlaşmaya başladık. Sohbetlerimiz arttıkça ortak

noktalarımız da çıkıyordu. Resim çiziyormuş. Birgün benim portremi yapıp getirdi. Biz kızlar bayılırız tabi

böyle şeylere :) Kısa süre sonra ne olduğunu anlamadan bi baktım ki çıkmaya başlamışız.Hemen evlilik

planları yapmaya başladık. Sürprizlerle beni şımartıyo, hasta oluyorum uzak yerden kalkıp geliyo sırf beni

hastaneye götürmek için. O kadar ilgili ki anlatamam. Şiirler yazıyo, resimler çiziyo.. Ne yalan söyleyeyim

ben kimseden böyle şeyler görmemiştim daha önce. Sadece bana değil anneme de hediyeler falan alırdı.

Ana kız resmen bağladı bizi İlk zamanlar size de olmuştur gözler kapalı oluyo birşey görmüyorsun.

Yalancı olduğunu farkettim ama ufak tefek zararsız dedim geçtim. Sonra şüphelenmeye başladım bazı

şeylerden ama adını koyamıyordum. Mağazaya gelen kadın müşterilerle değil erkek müşterilerle ilgilenirdi

Resmen göz süzmeler, kırıtmalar bir acayip tavırlar.. Paranoyak oldum resmen kızlar öyle böyle değil artık

kızlardan değil erkeklerden kıskanıyordum. Hep hareketlerini takip ediyordum falan.Ben bu şüphelerimin

üzerine giderim dedim. Aslan burcuyum. Aslan burcu kadınlar anlar beni. Kanıt bulmadan birini asla

suçlamam. Facebook durumunda ilgilendikleri kısmı hem kadınlar hem erkekler :/ Bi acayip değil mi sizce ?

Sordum önce baya güldü sonra ciddileşti. Bana kondurduğun şeye bak öyle birşey olabilir mi sence Sadece

arkadaş anlamında yazdım ilişki olarak düşünmedim orda sadece kadınlar yazsa ne kadar kadın düşkünü

derler dedi. Açıklamaya gel hele :/

Sonra biraz daha araştırdım arkadaşlık sitelerine üye olmuş hemcinsleriyle konuşmaları var. Aha dedim

aranılan kan bulundu ben buradan yürürüm. Meğer aynı mağazada çalışan bir çocukla beni aldatıyormuş.

En çok sevdiğim erkekti ilk kez parmağıma yüzük takmıştım. Sonuç mu ne ? 2 yıldır yalnızım. Güven sorunu

yaşadığım için arkadaşlıktan öteye gidemiyorum ve korkuyorum.

Talihsiz mi dersiniz artık komik mi bulursunuz bilmiyorum ama böyle bir anım oldu benimde. Ben "Ahhh

erkekler" demeyeyim de kim desin :)

Buna benzer bir hikayesi olan var mı gerçekten merak ediyorum.

Böyle bir durum yaşamamış olan yazamaz mı? Aslan burcu kadını olmayan da mı yazamaz? Her neyse sevdiğim değil ama beğendiğim bir iki kişi gay çıkmıştı onları tvde görüp beğendim.Gerçek hayatta gördüklerimi gaylerse bir bakışta anlarım benim de sezgilerim açık bu konuda

tabi ki yazar canım konuyu öyle sınırlamadım herkes yazabilir :) ama insan merak ediyor bazen Dünya da tek bana mı oluyo böyle şeyler dersin ya :/ Gayleri bende anlıyorum mesela şu anki iş yerimde de var ama bu anlattığım kişi gay değil eşcinseller biraz daha saklıyolar kendilerini sanırım. baya da asarım keserim modundaydı :)

Haha ya American Beautydeki adam geldi aklıma kusura bakmayın.Kim eşcinsellere karşı kötü bir şeyler derse, sert abi modunda takılırsa asıl o kişi kendi duygularını bastırıyor demektir.Paravan ilişki arıyor böyleleri bir de genelde anlaşılmasın diye.

Benim de arkadaşımada lesbi ler takılıyorlardı.. Kiz kendisinden şüpelenmeye başlamıştı, şuan evlendi ne yaptı haberde alamıyorum...

Biseksüel olamaz mı, kesin emin misiniz gay olduğuna?

her türden insan var şu hayatta.sizi paravan olarak kullanmışlar.her an herkesin başına gelebilecek bir olay.
Aynen öyle sanırım :/ Asıl anlayamadığım ise terkettiğimden bu yana mesaj atmayı ya da aramayı bırakmamış olması :S Madem bu kadar seviyordu niye böyle oldu kafamda deli sorular..

Biseksüel olamaz mı, kesin emin misiniz gay olduğuna?
Gay değil kesinlikle eşcinsel olduğuna inanıyorum. Bir kadının yanında kıskanç, tam bir maço erkek ama bir erkeğin yanında kırıtkan falan acayip birşey oluyordu :) Her iki cinsle de mutlu olanlardan olduğuna kanaat getirdim

Gay=eşcinsel zaten.

Gay eşcinsel homoseksüel aynı anlama gelirler. Genellikle erkekler için kullanılıyorlar. Bir erkeğin hemcinslerine ilgi duyması durumudur. Her iki cinse de ilgi duyanlara ise biseksüel denilir. Hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyarlar. Yani sizinle sevgili olduktan sonra başka bir erkekle veya başka bir kadınla da sevgili olabilirler. Bunu aynı anda yaşamak isteyenlere yani birden fazla sevgili arayışında olanlara ise polyamourous deniliyor. O ise tek eşliliğe ters zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…