İyi yönleri daha çok çünki.MAŞAALLAH.ben de bıktım bıktımmm der dururum ama demekki özellikleri böyle.ama neye alistigimi soyleyeyim,dengesiz oldugunu kabullendim.yani iyiyse hep Boyle kalmiycak,kotuysede hep Boyle kalmiycak.hatta dengesizliği bana da geçti,ben de artık öyle oldum.eşimi şöyle özetleye bilirim."dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü.aslında bunların saldırganlıkları da hassasiyetlerinden geliyor,her şeyi hesaba katıyorlar,5,10,20yıl sonrasını düşünüyorlar,bizleri bile bizden fazla düşünüyorlar.yani eşim öyle.beyni her calisir,hep dusunur,herkesi,annesi,kardesleri,yegenleri,beni,oglumuzu,hatta ailemi,bidee benim sesim kisiksa onunsesi cikarevde.biraksam battim resmen,hep taşfırın takilir ama Ben musade edersem tabi.bir de bakmissin erimisim,saginasoluna gecmekler falan,hemen emegimi elime verecek2 laf eder hoop kendimi toplarim,evde beni hakim ister,izin almami sevmez,izin alsam vermez zaten,ta nisanliyken uyarmisti,biryere gidiceksen Ben bunu yapicamde izin alma.bu da garip tabiki.