• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

Annelerine çok bağlı.
Çok kıskanç ama dışarıdan belli etmeyen
Genelde sakin sessiz ama sinirlendiğinde kaplana dönüşen
Tutumlu parasını savurmayı sevmeyen
Plan yapmaktan ve zamanında uygulamaktan hoşlanan
Kaprisli
Esprili ve konuşkan
Üzüldüğünde kadınsı tepkiler veren...
En büyük tutkusu iyi bir aile babası olmak olan erkektir yengeç erkeği.

aynenn öle;) benim müstakbel eşimin aynısıı:)

benim de nişanlım yengeç burcu. yeri geldiğinde gayet sakin ama her daim patlamaya hazır bi bomba aslında. sinirli, inatçı, odun, nadiren romantik diyebilirm aslında ona romantiklik de denmez de neyse :D dengesizlik de var tabii. yeri geldiğinde çok duygusal, düşüncelerini hissettiklerini karşısındakine asla belli etmez. ben de koç burcuyum o iant ben int o sinirli ben sinirli nasıl olack bu iş bilemedim

Yengeç burcuyla bırlıkte olan tum hem cinslerime ilk başta sabırlar diliyorum
haksızda olsa haklıyım cabaları
o kaf dagını ben yarattım havaları
annesine ipi bağlı oluşu
kıskanç olmayışı

hadi baaaa
bumuydu ideal yengec burcu dedikleri adam

İnanmıyoruuuum.aynı eşimi anlatmışsınız.ben de hasta,bir doktora görünmeli diye düşünüyordum dengesizliğinden dolayı meğerse burcundanmış.bi bakarsın benle evli olduğu için kendisini dünyanın en şanslı adamı sanar,bi bakarsın tamm aksine.hiççç anlamıyorum,eser gürler ben dediklerinin siniriyle alevlenirim,ağlarım,o hiç bişey olmamış gibi aaa oğlumuza bak annesiii napıyooorr"deli oluyorum yaa.:)çok qarip gerçekten.ama 5yıllık evliyiz.alıştım bu hallerine.

İnanmıyoruuuum.aynı eşimi anlatmışsınız.ben de hasta,bir doktora görünmeli diye düşünüyordum dengesizliğinden dolayı meğerse burcundanmış.bi bakarsın benle evli olduğu için kendisini dünyanın en şanslı adamı sanar,bi bakarsın tamm aksine.hiççç anlamıyorum,eser gürler ben dediklerinin siniriyle alevlenirim,ağlarım,o hiç bişey olmamış gibi aaa oğlumuza bak annesiii napıyooorr"deli oluyorum yaa.:)çok qarip gerçekten.ama 5yıllık evliyiz.alıştım bu hallerine.

alaışmışsınız ne güzel umarım ben de alışablrm nişnlımın bu dengesiz hallerine hergün yeni bi icat çıkarıyo başıma bıktım yahuuuuu ççok sinir oluyorum :41:

alaışmışsınız ne güzel umarım ben de alışablrm nişnlımın bu dengesiz hallerine hergün yeni bi icat çıkarıyo başıma bıktım yahuuuuu ççok sinir oluyorum :41:

İyi yönleri daha çok çünki.MAŞAALLAH.ben de bıktım bıktımmm der dururum ama demekki özellikleri böyle.ama neye alistigimi soyleyeyim,dengesiz oldugunu kabullendim.yani iyiyse hep Boyle kalmiycak,kotuysede hep Boyle kalmiycak.hatta dengesizliği bana da geçti,ben de artık öyle oldum.eşimi şöyle özetleye bilirim."dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü.aslında bunların saldırganlıkları da hassasiyetlerinden geliyor,her şeyi hesaba katıyorlar,5,10,20yıl sonrasını düşünüyorlar,bizleri bile bizden fazla düşünüyorlar.yani eşim öyle.beyni her calisir,hep dusunur,herkesi,annesi,kardesleri,yegenleri,beni,oglumuzu,hatta ailemi,bidee benim sesim kisiksa onunsesi cikarevde.biraksam battim resmen,hep taşfırın takilir ama Ben musade edersem tabi.bir de bakmissin erimisim,saginasoluna gecmekler falan,hemen emegimi elime verecek2 laf eder hoop kendimi toplarim,evde beni hakim ister,izin almami sevmez,izin alsam vermez zaten,ta nisanliyken uyarmisti,biryere gidiceksen Ben bunu yapicamde izin alma.bu da garip tabiki.

Son düzenleme:
İyi yönleri daha çok çünki.MAŞAALLAH.ben de bıktım bıktımmm der dururum ama demekki özellikleri böyle.ama neye alistigimi soyleyeyim,dengesiz oldugunu kabullendim.yani iyiyse hep Boyle kalmiycak,kotuysede hep Boyle kalmiycak.hatta dengesizliği bana da geçti,ben de artık öyle oldum.eşimi şöyle özetleye bilirim."dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü.aslında bunların saldırganlıkları da hassasiyetlerinden geliyor,her şeyi hesaba katıyorlar,5,10,20yıl sonrasını düşünüyorlar,bizleri bile bizden fazla düşünüyorlar.yani eşim öyle.beyni her calisir,hep dusunur,herkesi,annesi,kardesleri,yegenleri,beni,oglumuzu,hatta ailemi,bidee benim sesim kisiksa onunsesi cikarevde.biraksam battim resmen,hep taşfırın takilir ama Ben musade edersem tabi.bir de bakmissin erimisim,saginasoluna gecmekler falan,hemen emegimi elime verecek2 laf eder hoop kendimi toplarim,evde beni hakim ister,izin almami sevmez,izin alsam vermez zaten,ta nisanliyken uyarmisti,biryere gidiceksen Ben bunu yapicamde izin alma.bu da garip tabiki.

"dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü" buna %100 katılıyorum. dediğin gibi herşeyi hesaba katıyor ince düşünüyo ama beni düşündüğünü beli etmiyo sorunum o :( hem ilgi bekler hem de beni şımartma çok ilgi gösterme der. hem özlediğimi sevdiğimi söylememi ister hem de benden istekli olsan da söyleme benim isteğim gölgede kalmasın der anlamış değilim :D

"dünyadaki en zor ve en kolay insan.aynı zamanda en iyi ve en kötü" buna %100 katılıyorum. dediğin gibi herşeyi hesaba katıyor ince düşünüyo ama beni düşündüğünü beli etmiyo sorunum o :( hem ilgi bekler hem de beni şımartma çok ilgi gösterme der. hem özlediğimi sevdiğimi söylememi ister hem de benden istekli olsan da söyleme benim isteğim gölgede kalmasın der anlamış değilim :D

Benimkide öyle,övsem der ki ben sevmem böyle şeyleri ama kedi gibi olur,içi gider belli:)bence de beni dusunmuyor.:(birazcık düşünüyor yani

ahh şu yengeç burçları.. tam 3 yıl 6 aydır beraberiz..:52: artık attıgı adımı aldıgı nefesi biliyorum nerdeyse.. son 1 yıl boyunca surekli ayrılıklar yasadık hiç iyi bir yıl değildi bizim için ama nasıl oldysa suan yine yeniden asık gibi davranıyor.. :16: sanırım işinden ayrılması ve benm ona iş bulmamda askını korukledi..:24: artık onun dilinden nasıl konusabilirim neler yaparsam cok ii olur herseyini biliorum..:10: gerci oda benm herseyimi ogrenmiş her konuda vericeim tepkiyi vericegim cevabı benden once soleyebilio.. :4:

yengec ve koc anlasamaz derler.. Yalan..arada aşk olduktan sonra yemişim burc uyumsuzlugunu :51:

Arkadaar benimde yengec bir sevgilim vardi bunda 3 gun once ayrildik. Oncelikle cok zor insanlar basta mukemmel bir insandi seviyorum flan demeler sonra bundan 25 gun once seni sevmiyorum isinamiyorum diye ayrildi aradan 10 gun gecti ben gittim yanina baristik. Baristiktan 2 gun sonra anne ve babasiyle tanisti beni. Sonra tamam dedim hersey guzel artik onunla bozulmaz iliakimiz derken 4 gun boyunca ne msjlarima cevap verdi ne de aramalarima sonra msj cekmis cokyogunum diye ardindan ben ona dedim niye maj cekip hic aramiyosun diye napiyim icimden gelmiyor dedi bende ayrilalim ozaman dedim ayrilalim dedi. Ben simdi ne yapayim artik ilk adimi ben atmak istemiyorum. Lutfen bana yardimci olurmusunuz ?

Hikayeni okudum canim kardesim bana da yardimci olmani cok isterim cunku ben isin isinden cikmiyorum. Sevgilimle ayrildik ve o da tipik bir yengec erkegi. 8 aydir konisuyoruz ama bunun son 2 ayi gercek bir sevgili olarak gecirdik. Hep benden kacti ve ben kovaladim.iliskde hersey guzel gidiyordu seni seviyorum demeler aski sevgiyi sende tattim demeler annemle tanistircam falan da diyodu neyse 2 gunde bisi oldu bu cocuga ve ben seni sevmiyorum isinamadim alisamdim diyerek ayrildi sonra 10 gun sonra isyerine gittm ve baristik baristiktan 2 sonra annesiyle ve babasiyla tanistrdi yine hersey guzel gitmeye basladi derken 4 gun boyunca aramadi maj cekmedi sonra benim aramalarimi mesgule atmalar falan derken 4.gunun sonunda msj cekmis bana cok yogunum diye bende niye hic aramadin falandedim sonra icimden gelmiyor seni aramak dedi bendr ayrilalim ozaman dedim ayrilalim dedi. 3 gundur de ses seda yok. Ben napiyim bunla valla artik cildircam bana nolursunuz yardim edin.

Bugün 14:48K.İ.B.

+ Çoklu AlıntıCevapla

Bugün 15:07

VivaLaJuicyfilm noirÜye

cy1991 dedi: ↑

Hikayeni okudum canim kardesim bana da yardimci olmani cok isterim cunku ben isin isinden cikmiyorum. Sevgilimle ayrildik ve o da tipik bir yengec erkegi. 8 aydir konisuyoruz ama bunun son 2 ayi gercek bir sevgili olarak gecirdik. Hep benden kacti ve ben kovaladim.iliskde hersey guzel gidiyordu seni seviyorum demeler aski sevgiyi sende tattim demeler annemle tanistircam falan da diyodu neyse 2 gunde bisi oldu bu cocuga ve ben seni sevmiyorum isinamadim alisamdim diyerek ayrildi sonra 10 gun sonra isyerine gittm ve baristik baristiktan 2 sonra annesiyle ve babasiyla tanistrdi yine hersey guzel gitmeye basladi derken 4 gun boyunca aramadi maj cekmedi sonra benim aramalarimi mesgule atmalar falan derken 4.gunun sonunda msj cekmis bana cok yogunum diye bende niye hic aramadin falandedim sonra icimden gelmiyor seni aramak dedi bendr ayrilalim ozaman dedim ayrilalim dedi. 3 gundur de ses seda yok. Ben napiyim bunla valla artik cildircam bana nolursunuz yardim edin.

Genişletmek için tıkla...

:S Ne demek ne yapayım? Hayatından çıkaracaksın tabii ki.
Nasıl tahammül edebiliyorsun seni sallamayan bir erkeğe?
Ne kadar acı ya. Dengesizin, ruh hastasının önde gidenlerinden kendisi belli ki.
Hala da yardım istiyorsun. Adamı değiştirecek halin yok. Değer ver kendine biraz ki karşı taraf da sana değer versin.

Bugün 15:07K.İ.B.

Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

39 dakika önce

cy1991Yeni ÜyeÜye

VivaLaJuicy dedi: ↑

:S Ne demek ne yapayım? Hayatından çıkaracaksın tabii ki.
Nasıl tahammül edeagzisun seni sallamayan bir erkeğe?
Ne kadar acı ya. Dengesizin, ruh hastasının önde gidenlerinden kendisi belli ki.
Hala da yardım istiyorsun. Adamı değiştirecek halin yok. Değer ver kendine biraz ki karşı taraf da sana değer versin.

Yok cok haklisin ama hani bu kadar emek harcadim deger verdim ne bileyim bisey ondabeni itiyor. Valla 3 gundur sinir ve stresten agzimda dudaklarimda yaralar cikti. Ben simdi vazgectim diyelim sence bu geri doner mi bana. Donerse zaten eski canan olmicam cok fena despot bisi olcam hep kacicam

39 dakika önceK.İ.B.

+ Çoklu AlıntıCevapla

< Önceki12

Mesajınızı yazınız...

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 2, Ziyaretciler: 0)cy1991lola95

Forumlar>...>İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden>

Forumlar

İzlenen KonularYeni MesajlarOFT...

Menücy1991Gelen KutusuBildirimler

Ara

Bize UlaşınYardım

Kullanım Sözleşmesi