- Konu Sahibi yenibirkadin
Benim sevgilimde yengeç..
Trip atarsın karşılığında trip bulursun. Takılacak şeyleri takmaz. Takılmayacak şeyleri takar. Ama genellikle rahat bi kişiliğe sahiptir. Çocuk ruhludur. Kavga ederken dalga geçer böyle güldürmeye falan çalışır. Ama sen ona inatla kavga ettirmeye çalışırsan bi anda aslana döner ve ne yapcağı belli olmaz sinirlenince. Sinirden ne söylediğini bilmez ve çok sinirlidir. Duygusaldırda. Ama duygularını pek belli etmez içinde yaşar. Üstüne gitmeye gelmez. Rahat bırakacaksın onu. Kavga ederken bile bırakın o bağırsın çağırsın. Siniri yatışınca zaten haklı olsa bile tıpış tıpış gelir. Ama üstüne gidince asla gelmez. Dediği dedik olur. İnatçıdırda. Ha birdeeee dengesizdir! Bugün evet der yarın hayır.. Anneye düşkündür. Ama tam anlamıyla ana kuzusu denemez. Evindeki insanlar onu mutlu ederse evinden hiç çıkmasada olur. Ama evinde mutsuzsa gezmek için yer arar. Üşengeçtirde..
Okurken anaaa aynı benimki dedim sonra bi mutlu oldum demekki hepsi böyle diye bazen çok tepemin tasını attırıyo bi başlıyorum bağırmaya tamam aşkım tamam bitanem ama damarına bas bak noluyo süt dökmüş kediye dönüyom bide ben kavga anlarında sakin olamıyorum işte alttan alsam hiç büyümücek kavga sorun bende başağım bende ezdirmem kendimi ağzıma ne gelirse söylerim ama bunlar sözünü dinlettirmeyi seviyo bende ayrı bişeyim onca şeyi söylüyo söylüyo sonra seni çok seviyorum prensesim diyoo unutuyom her şeyi çok inatçılar anne düşkünüdürler bide marka takıntısı var benimkinin sorma gitsin bi alışverişe çıkalım artık ben sıkılırım mağaza dolaşmaktan düşünün yani öyle işte uğraşmak zor yengeç erkeğiyle ama romantik yönleride çok güzel allah hepimize sabır versin kızlar