Sevgilisi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.154
Puanlar
173
Hoslandigim kisi sevgili yapmis. Kizi optu yanimda. Nasil bir sans var bende :(

Hoslandigim kisi sevgili yapmis. Kizi optu yanimda. Nasil bir sans var bende :(
Senin ondan hoşlandığını biliyor mu? O da sana senden hoşlanıyorum demiş miydi? Eğer aranızda duygusal bisey ler olmadıysa başkasını öpebilir. Kendini üzme bence daha iyileri çıkar inşallah karşına

Senin ondan hoşlandığını biliyor mu? O da sana senden hoşlanıyorum demiş miydi? Eğer aranızda duygusal bisey ler olmadıysa başkasını öpebilir. Kendini üzme bence daha iyileri çıkar inşallah karşına
Arada bakisma vardi bir kezde konustuk okadar

Canim benim umudum kalmadi artik
Gerçek sevgi seni sarıp sarmalar arada birakmaz. Baska kızlara da bakmaz. Demek ki çok da karakterli değilmiş. Kendini beğenen Bi tip galiba. Hangi kıza baksam bana bakar demek istiyor olabilir.. Kafanızdan atın bence dizi film izleyin.. Umarım çok düşünüp kendinizi harap etmezsiniz

Gerçek sevgi seni sarıp sarmalar arada birakmaz. Baska kızlara da bakmaz. Demek ki çok da karakterli değilmiş. Kendini beğenen Bi tip galiba. Hangi kıza baksam bana bakar demek istiyor olabilir.. Kafanızdan atın bence dizi film izleyin.. Umarım çok düşünüp kendinizi harap etmezsiniz
Tesekkur ederim

Kizlar gozumun onunde kiz arkadasinin elini tuttu. Amaci ne sizce? Ben ister istemez uzuluyorum.
Neden her şeyde bir anlam aramaya çalışıyorsun? Kızdan hoşlanıyor,sevgilisi sonuçta. Tabiiki öpecek,elini tutacak. Asker arkadaşı gibi mi dursun? Sen bu kişiden hoşlandığın için sana nispet yaptığını, gözüne soka soka kızla öpüştüğünü sanıyorsun. Sevgilisi olan ve evli erkeklerden uzak dur, kendin gibi bekar biriyle ilişki kurmaya çalış.

Back
X