- Emoji Skoru
- 4.159
- Puanlar
- 173
Sence kotu birimi?adam senin yaninda şapur şupur kızı öpmüş. mesela böyle birinden ne bekliyorsun ki ekleyeceksin? arada da gelip seni mi öpsün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence kotu birimi?adam senin yaninda şapur şupur kızı öpmüş. mesela böyle birinden ne bekliyorsun ki ekleyeceksin? arada da gelip seni mi öpsün?
Yok hoslanmiyorum bayadirAman dert ettiğin şeye bak sen zaten yarın başkasından hoslanirsin.
bence sen kotu birisin. adamin kötü tarafi yok ki. sevgilisiyle pitir pitir koklaşan bir adam.Sence kotu birimi?
Yok hoslanmiyorum bayadir
Bekar bulamiyorm malesefŞaka mısın sen ya ! Sevgilisi olan ve evli olan erkekleri bir sal artık. Hırs mı yapıyorsun neden böyle davranıyorsun seni anlamakta zorlanıyorum.
Belki ayrilmislardir diye dusundum..bugun gormedim cunku..bence sen kotu birisin. adamin kötü tarafi yok ki. sevgilisiyle pitir pitir koklaşan bir adam.
onun iliskisi oldugunu bildigin halde instadan eklemek isteyen sensin. kendine sor "kötü biri miyim" diye
Ne demek bekâr bulamıyorum? Kendine hiç mi saygın yok? Ortalık bekâr erkek kaynıyor. Ayrıca koşullar ne olursa olsun bu bir bahane olamaz. İyi o zaman herkes sevgilisi olan ve evli erkeklere salça olsun ,sakız gibi yapışsın. Sence mantıklı mı bu?N
Bekar bulamiyorm malesef
Oyle herkesten hoslanamiyorum benNe demek bekâr bulamıyorum? Kendine hiç mi saygın yok? Ortalık bekâr erkek kaynıyor. Ayrıca koşullar ne olursa olsun bu bir bahane olamaz. İyi o zaman herkes sevgilisi olan ve evli erkeklere salça olsun ,sakız gibi yapışsın. Sence mantıklı mı bu?
Ya buna artık kim dur diyecek iyice dalga geçmeye başladıKizlar temizim Alkolum sigaram yok. Ama kimse kiymetimi bilmiyor.
Karşına kaç erkek çıktı da herkesten hoşlanamıyorum diyorsunOyle herkesten hoslanamiyorum ben
Evet netten yazan ildu falan ama onlarlada olmuyorKarşına kaç erkek çıktı da herkesten hoşlanamıyorum diyorsun
Neye bozuldu sinirin?Neyse iftara az kaldı. Sinirimi bozmaya değmez. Umarım bir yakının durumunu fark eder de seni hastaneye götürür.
Hoslandigim kisi sevgili yapmis. Kizi optu yanimda. Nasil bir sans var bende![]()
Ister inan ister inanma. Beni ilgilendirmiyorsunKizlar 22 yasindayim hiç sevgilim olmadi. Bu durum beni üzüyor. ümitsiz oluyorum bazen. Ne yapmam gerek?
En az 30 yaşındasındır, utanmıyor musun insanlarla dalga geçmeye. Ya erkek üye ya da yaşı büyük üye olarak bilinçli böyle yazdığınız düşünüyorum.
Aklı başında biri 2018'den beri sevgilisi konusu açamaz.
kiz niye ayrilsin dün öptüğü kizdanBelki ayrilmislardir diye dusundum..bugun gormedim cunku..
gercekten kalbinin ekmegini yiyorsun haN
Bekar bulamiyorm malesef
Ayyyy tamam ben kotuyum..kiz niye ayrilsin dün öptüğü kizdan
gercekten kalbinin ekmegini yiyorsun ha