• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi

bence sen kotu birisin. adamin kötü tarafi yok ki. sevgilisiyle pitir pitir koklaşan bir adam.
onun iliskisi oldugunu bildigin halde instadan eklemek isteyen sensin. kendine sor "kötü biri miyim" diye
Belki ayrilmislardir diye dusundum..bugun gormedim cunku..

N

Bekar bulamiyorm malesef
Ne demek bekâr bulamıyorum? Kendine hiç mi saygın yok? Ortalık bekâr erkek kaynıyor. Ayrıca koşullar ne olursa olsun bu bir bahane olamaz. İyi o zaman herkes sevgilisi olan ve evli erkeklere salça olsun ,sakız gibi yapışsın. Sence mantıklı mı bu?

Ne demek bekâr bulamıyorum? Kendine hiç mi saygın yok? Ortalık bekâr erkek kaynıyor. Ayrıca koşullar ne olursa olsun bu bir bahane olamaz. İyi o zaman herkes sevgilisi olan ve evli erkeklere salça olsun ,sakız gibi yapışsın. Sence mantıklı mı bu?
Oyle herkesten hoslanamiyorum ben

Kizlar temizim Alkolum sigaram yok. Ama kimse kiymetimi bilmiyor.

Biraz dert yandim :)

Hoslandigim kisi sevgili yapmis. Kizi optu yanimda. Nasil bir sans var bende :(

En az 30 yaşındasındır, utanmıyor musun insanlarla dalga geçmeye. Ya erkek üye ya da yaşı büyük üye olarak bilinçli böyle yazdığınız düşünüyorum.

Aklı başında biri 2018'den beri sevgilisi konusu açamaz.

En az 30 yaşındasındır, utanmıyor musun insanlarla dalga geçmeye. Ya erkek üye ya da yaşı büyük üye olarak bilinçli böyle yazdığınız düşünüyorum.

Aklı başında biri 2018'den beri sevgilisi konusu açamaz.
Ister inan ister inanma. Beni ilgilendirmiyorsun

Back
X