bende en iyisi çıkım gidim, bu sinirle allah vere de birileri önüme çıkmasa... naparım bilmem, bide elbise giydim bugün, biri laf atarsa vay haline... Çok üzgünüm çoook
amanıın ... savulun şase geliyor ... kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben çıkıyorum burda olmak bana iyi geldi görüşmek üzere iyi akşamlar saglıcakla sevgıyle kalın
biri saat bile sorsa yumruğu yicek sanırım :roflol:
neyse ben çıktım, öptüm sizi kıymetlilerimm....a.s.a.s.
böcüğüm tekrardan yeni yaşın güzel geçsin inşallah dileklerimi sunarım... a.s.a.s.
Amanın kız Böcüüüükkk sen bugün doom günü çocuğu musun... :)
Nice yıllara şekerrr... heppii börtttdeyyyyy a.s.
Bu sene hayatının aşkını bulursun innnşaaalllaaahhhhhh
Romantizm neydi ki ne şakkıdıya kızlar kimdi ben hatırlamıyorum ben ilk geldiğimde bi olay vardı biri yan apartmanda oturan bi çocukla aynı otobüs durağında bekliyordu falan? sonra o apartmandaki tanıdığına gidiyordu yanlışlıkla çocuğun kapısını çalıp gözgöze geliyorlardı falan:asigim: böle romantik şeyleri duymayı özledim sonları ne oldu acepp??
kzlar ben sevgilmden ayrıldım şuanda başka çoşcuk bnden hoşlşanıo ve çıkmak istiyor ama ben sürekli onunla makara yapıyorum konuyu açtımı değişik bi konu açıp konuyu unttruyorum ve bu kişi bnm lisede beğendğim bi çocukta şimdi o bnden hoşlşanıo ne garip dimi ama bnm ona karşı içimde hiç bişey yok erkeklere karşı bi ilgim yok noluyor bana yaa:)))
Yeni ayrilmisin daha canimcim bekle biraz.
Topla kafani..
Sonra bu cocugu tekrar gozden gecirirsin..
Sevgilinle niye ayrildiniz?
sevgilimle niemi ayrıldım çok komik ama bunaldım skldım die ayrıldı bnden 3.5 yllk ciddi ilşkim bu sebepten bitti.. başkaları ilede birlkte olmak istemioyrm çnkü ya geri gelirse ?? o yüzden çok kötü durumum:1no2:
3,5 yil az deyil.
Bide ciddiymisiniz..
Bunalmak filan bahane.
Seven insan nasil sIkIlir, bunalir.
Anlamiyorum bunu...
Geri gelme ihtimali olabilir.
Ama bi kac sene sonra yine bunaldim demeye baslarsa..
Hatta belki bi kac sene bile surmez..
Bende baya olumsuz oldum bugunlerdekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?