Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım senin komşu apartmandakinden ses yok mu?

erken kalkmayı başarabilsem olacakta 2 haftadır hergün geç kalkıyorum yalnız gecen pazar ben balkondan bakan tip oda geçerken kafasını kaldıran bi tip,ya iyi hatırlattın erken yatayımda durağa ineyim,2 haftadır hergün geç kalıyorum servis kapıya geliyorfisfisfis

nasılsınız kızlar var mı güzel gelişmeler... yerimseniben kafayı saçlarıma taktım..ya siz nasıl fön çekiyorsunuz kusura bakmayın konuyla alakasız ama...

lacivertcim ben roventanın tost unu aldım.
hatta tam ismini yazarım istiyosan.
benim saçlarım belimde nerdeyse. ve dalgalı. artı çok kırık var hep tel tel olur normalde.
bunla cok rahat çekiyorum.
ben yıllardır kuaförden cikmayan insanım aldığımdan beri kuaföre gitmedim.

HADI YA PRINCESS SACLARIN COK DÜZ DURUYOR BEN KENDILIGINDEN ÖYLE SANDIM BENIMKIDE DALGALI DÜZLESTIRICI KULLANIYORDUM BI ARA ÜTÜ BILE YAPIYORDUM :) ne kivircik ne düz bi dert yani

günaydın canlarım...

size havadis ; aramadı... msj da atmadı... kutlamadı yani doğum günümü...
ama üzülmedim ; incinmedim ve de bozulmadım... sadece şaşırdım...

yaaa o arayacaktı ben de açmayacaktım ama yaaa :))

demek ki hiiiç aklında bile değilmişim... neyse canım böyle aklında olmam da yetmezdi zaten...
eveeet önümüzde özel gün kalmadı ... bu seneyi de atlattık :))

günaydın herkese..
böcükcüm aklını karıştırmamış oldu.
ayrıca unutmamıştır muhtemelen sen aramadın diye o da seni aramadı.

Günaydın şekerlerimmma.s.a.s.

Umudum o kahvaltıdan istiyoruuumm :sm_cool:
Böcüğüm bence de sen aramadın diye aramamıştır. huyları kurusun, gururcular :dilcikar:
princessim sanada günaydın, yine erkencisin :)))

selam herkese şu anda evden yazıyorum..
ofisime geçmedım..
napayım sabah sporumu yapmadan durmaıyom duş falan derken.şimdi birde lahana ve maydonoz suyumu içeyim sonra atla arabaya gel buroya..
ondan sonra rutın işler işte...
böcüğüm aramadığı ıyı olmuş
aklın karışırdı zaten boşver..

dıgerlerınıde gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

gecmiş dogum günün kutlu olsun canım:asigim:aman bosver onu..aklına yüregine tekrar düşüp aklını karıstırmamaıs daha iyi olmus..hem onun yerine bn kutluyomm bende fena sayılmam hanii:jeyyar:sırnaşık şey
günaydın herkese..
böcükcüm aklını karıştırmamış oldu.
ayrıca unutmamıştır muhtemelen sen aramadın diye o da seni aramadı.

günaydın prensesimmm:asigim:

günaydınnn şaşem:asigim:mucccckssss

günaydınnn formun sexsi güzeliii:jeyyar:

toplnanıp sana kahvaltıa geliyoz fırtınammm....

ben geldım kızlar.
herkese gunaydınlar.
nasılsınız?

efenimm kendi adıma cok cok cok iyyimmmm..şirkette içimden perdeden perdeye atlayıp tarzancılık oynayasım geliyooosırnaşık şeyka yasına geldim ben ne zamn büyücem yaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…