Sağol canım.Şuan iyiyim demeyi çok isterdim. Tek derdim aşk değil. Fakat cidden şuan böyle kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum.Hayatta hiç birşeyi başaramıyor gibiyim.Hiç birşey istediğim gibi gitmiyor.Ne iş ne aşk ne başarı.Sıfır sıfır sıfır!!!!Amphitrite sen naaptin seker?
Ne var ne yok?
ya kizlar su an o msn de nsl titriyorum ya, bekliyorum ki yazsin ama yazmiyor..
Ben yazsam mi ki ?
slm kızalar nabersiniz
galetea o suprensesiydi:)))9
Canım özür dilerim kendi adıma. Ben hep PC başında değilim. açık bırakıyorum.Arada bakıyorum.elacık içiinden geliyorsa yaz ne zamana kadar bekleyeilirsinki onun yazmasını
kızlar bu arada sağolun selamın havada kaldı anlaşılan herkes kendi derdinde
duygu ben hikayeni hatırlamıyorum ama teli kapattıysan bir bildiğin vardır
Canım banada Ankara her yer dar geliyor. Böyle alıp başımı kaçmak istiyorum çooookkkk uzaklara. Ama neye yarar ki kalbimde o olduktan sonra uzaya gitsem bile dar gelir.merhaba canım, ne olsun aynı gidiyor iştesahile indim bugün biraz açılırım diye ama daha kötü oldu sanırm istanbul artık bana dar bi an aradım onu ama teli kapalı zaten bişe farketmiyor salağım ya :çok üzgünüm:
okudu canım zamanla azalır acın inş en kısa zamanda unutursun arama amamerhaba canım, ne olsun aynı gidiyor iştesahile indim bugün biraz açılırım diye ama daha kötü oldu sanırm istanbul artık bana dar bi an aradım onu ama teli kapalı zaten bişe farketmiyor salağım ya :çok üzgünüm:
yok önemli dğeil sadece biraz dikkat çekmek istedm herkes dalmışCanım özür dilerim kendi adıma. Ben hep PC başında değilim. açık bırakıyorum.Arada bakıyorum.
okudu canım zamanla azalır acın inş en kısa zamanda unutursun arama ama
doğru diyorsun zaten kapalı telefonu, en azından aradığımı bilmeyecek..
ya duygu çıkmazı ve amanbe nerelerde acep ne zamandır onları da görmüyorum...
egedenizi ile de hiç karşılaşmıyoruz biz...
başka kim var uğramayan ; mina... minayla konuşan var mı ... en son kötüydü azcuk...
ben de çıkıyorum kızlar... iyi akşamlar... hepinizi çok seviyorum...
akşam belki uğrarım... :)
çok teşekkür ederim bugün yanımda olduğunuz için ... :1hug:
ya kızlar kimdi ben hatırlamıyorum ben ilk geldiğimde bi olay vardı biri yan apartmanda oturan bi çocukla aynı otobüs durağında bekliyordu falan? sonra o apartmandaki tanıdığına gidiyordu yanlışlıkla çocuğun kapısını çalıp gözgöze geliyorlardı falan:asigim: böle romantik şeyleri duymayı özledim sonları ne oldu acepp??
kzlar ben sevgilmden ayrıldım şuanda başka çoşcuk bnden hoşlşanıo ve çıkmak istiyor ama ben sürekli onunla makara yapıyorum konuyu açtımı değişik bi konu açıp konuyu unttruyorum ve bu kişi bnm lisede beğendğim bi çocukta şimdi o bnden hoşlşanıo ne garip dimi ama bnm ona karşı içimde hiç bişey yok erkeklere karşı bi ilgim yok noluyor bana yaa:)))
Romantizm neydi ki ne şakkıdı
Fark ettimde 2 gündür telefonlarımı açmıyorum. Dün öyle bi gece açtım. Bugünde hiç açmadım.
ya kizlar su an o msn de nsl titriyorum ya, bekliyorum ki yazsin ama yazmiyor..
Ben yazsam mi ki ?
arkadaşlar buraya önceden ayrıldığımızı yazmıştım hatta sonra barıştığımızı da....dün gece kalbimi kırdı benim ben de suratına kapattım teli ve bugün ne ben onu ne de o beni aradı sabahtan beri ve ben de şimdi teli kapattım arayınca ulaşamayıp gıcık olsun diye,hem kalbimi kırıyo hem trip atıyo hak ediyo bunuklava: klava: klava:kötükedihüso:uhm:
allah hepinize sabır versin hak ettiklerinizi bulun mutluluklar yanınızda olsun.:Saruboceq:
merhaba canım, ne olsun aynı gidiyor iştesahile indim bugün biraz açılırım diye ama daha kötü oldu sanırm istanbul artık bana dar bi an aradım onu ama teli kapalı zaten bişe farketmiyor salağım ya :çok üzgünüm:
ah ben bi anlasam cnm bunaldım falan ne ya ama çewremdeki ve forumda kız arkadşlarımn hepsi bekle arama sorma sana döner o zmn iice konuş bi daha böle bi saçmalık yapmasın yapacaksada dönmesin diolar hiç bi fikrim yok cnm seven insan nası skılır erkekler işte :çok üzgünüm:
merhaba canım, ne olsun aynı gidiyor iştesahile indim bugün biraz açılırım diye ama daha kötü oldu sanırm istanbul artık bana dar bi an aradım onu ama teli kapalı zaten bişe farketmiyor salağım ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?