Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Amphitrite sen naaptin seker?
Ne var ne yok?
Sağol canım.Şuan iyiyim demeyi çok isterdim. Tek derdim aşk değil. Fakat cidden şuan böyle kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum.Hayatta hiç birşeyi başaramıyor gibiyim.Hiç birşey istediğim gibi gitmiyor.Ne iş ne aşk ne başarı.Sıfır sıfır sıfır!!!!

bencede yazma bırak o yazsın bn ne arıyorum ne soruyorum bni hem terk etti hakaret etti bide onu arayıp sorucam o koşsun peşindem hiç yazma hatta sil msnden bi ilk 1 hafta engelledm snra sildim oda bni sildi msnden görmemem daha ii onu acımı azalttı

arkadaşlar buraya önceden ayrıldığımızı yazmıştım hatta sonra barıştığımızı da....dün gece kalbimi kırdı benim ben de suratına kapattım teli ve bugün ne ben onu ne de o beni aradı sabahtan beri ve ben de şimdi teli kapattım arayınca ulaşamayıp gıcık olsun diye,hem kalbimi kırıyo hem trip atıyo hak ediyo bunuklava:klava:klava:kötükedihüso:uhm:
allah hepinize sabır versin hak ettiklerinizi bulun mutluluklar yanınızda olsun.:Saruboceq:

elacık içiinden geliyorsa yaz ne zamana kadar bekleyeilirsinki onun yazmasını
kızlar bu arada sağolun selamın havada kaldı anlaşılan herkes kendi derdinde
duygu ben hikayeni hatırlamıyorum ama teli kapattıysan bir bildiğin vardır

slm kızalar nabersiniz
galetea o suprensesiydi:)))9

merhaba canım, ne olsun aynı gidiyor işte sahile indim bugün biraz açılırım diye ama daha kötü oldu sanırm istanbul artık bana dar bi an aradım onu ama teli kapalı zaten bişe farketmiyor salağım ya :çok üzgünüm:

Canım özür dilerim kendi adıma. Ben hep PC başında değilim. açık bırakıyorum.Arada bakıyorum.

Canım banada Ankara her yer dar geliyor. Böyle alıp başımı kaçmak istiyorum çooookkkk uzaklara. Ama neye yarar ki kalbimde o olduktan sonra uzaya gitsem bile dar gelir.

okudu canım zamanla azalır acın inş en kısa zamanda unutursun arama ama

Canım özür dilerim kendi adıma. Ben hep PC başında değilim. açık bırakıyorum.Arada bakıyorum.
yok önemli dğeil sadece biraz dikkat çekmek istedm herkes dalmış

elince sonunda açar telini açacaktır belki haklı sebepler vardır ama aramak acıyı uzaltır kendimden biliyorum bende aynı devrelerden geçtim sizin acınız yeni zamanla azalacak

kızlar ben çıkıyorum üzmeyin su akar yolunu bulur yani gelecek olanlar gelir siz aramdan hemde ama gelmeyecek olana ne yapsan nafile akışına bbırakın üzmeyin fazla ben erkeknde n yatardım ilk zamanlar utayım diye o kadar alışmışımki eve gelince uyup kalıyordum ama hep kendime yapmışım değmiyor

böcüğüm duyguçıkmazı vanda, amanbe iyi, egedenizi buralarda iyi yani, mina fena sayılmaz. en son biraz kötüydü ya, aslında kötü hali değil o, bi taraftan herşeye rağmen geldiği için mutluydu ama aklı karışıktı. benim içimden bi ses barışıcaklarını söylüyo.

ben de çıkıyorum kızlar... iyi akşamlar... hepinizi çok seviyorum...
akşam belki uğrarım... :)

çok teşekkür ederim bugün yanımda olduğunuz için ... :1hug:

hadi uğraaa delikafadulden

suprensesi idi, aynı durumda :)))

biraz zaman ver kendine de ona da... zamanla olacaklara bakarsın canım.

Romantizm neydi ki ne şakkıdı

:roflol: :roflol:

Fark ettimde 2 gündür telefonlarımı açmıyorum. Dün öyle bi gece açtım. Bugünde hiç açmadım.

benimki de açık mı kapalı mı ondan bile haberim yok genelde, nerde olduğunu bile bilmiyorum çoğu zaman...

ya kizlar su an o msn de nsl titriyorum ya, bekliyorum ki yazsin ama yazmiyor..
Ben yazsam mi ki ?

artık geçmiş gerçi ama elacım o kadar titriceğine yaz canım...

sağol canım, sana da kolay gelsin, inşallah herşey gönlünce olsun...

ben sana ne dedim, söyle bakim

Iyi aksamlar....

Yani bekle bakalim..
Dedikleri gibi donerse acik acik konusursun herseyi..

Aferimm..
Devam et sen boyle aramaya:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…