Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Arkjadaşlar facebooku sordum. Çünkü biz ayrılınca benimkisi facebookundan beni silmedi. Direk dondurdu facebookunu.
Şimdi eğer şifre ile girilebiliyorsa belki adam sabah iş yerinden girip benim profilime bakıp sonra tekrar donduruyor olabilir. Çünkü facebookuma hep bakardı kontrol ederdi :)
Bu arada bizim ilişkimiz bitti ama o hiç bana bitti artık falan demedi. Bizim birbirimize en son sözlerimiz 20 şubatta o bana akışına bırak dedi,içimden gelirse ararım zaten dedi. Ben ok bekleyeceğim akışına bırakalık haklısın oldu.
Bu durumda offf işte arayacak gibime geliyor nedense.

bende bunu anlamıyorum akışıa bırak sen bekle beniii sonsuza dek bekle canım gelcem benn ya ne sanıyorlar dünya onların çevresinde mi dönüyorr klava:

evet cnm bız aynı şehirdeyiz o avrupa yakasında çalışıp,asya yakasında oturuyor.ben avrupa yakasındayım cnm.yazlıklarımız aynı şehirde.çok yakın sitelerde.ben 19 yaşımdan o 23 yaşından beri birlikteyiz.
askerdeyken vazgeçtim ailesi,kendisi çok şey yaşattı çok üzdü beni ailemin gözünün önünde senden kımseye kadın olmaz dedı.sanırım kızdıgında nasıl bır karakter olabiliyor anlamışsındır.ve aıle baskısı cok fazla var onun aılesı kürd benimkiler trakyalı aradakı durumu tahmın edebiliyorsundur çok sey yasadık ama hala birlikteyiz.arada ben başkalarıylada denedim sırf vazgecebilmek yerine çivi çiviyi söker sözünü denedim ama olamadı.o ise sureklı gıden taraftı.hıcbır sorununda yanında kımseyı ıstemezdı.ama hayatına başka bırısını sokmadı ben onun karısıydım hep.oda benım kocamdı cok fedakarlıklar yaptık ve suanda gene bırlıkteyız.
sormak ıstedıgın başka bırsey varmı?

canım mutlu olursun inşallah, ailevi farklılılar zor zamanlar yaşatmış sana :1hug:

şuanda umursamıyoruz ama işleri çok yogun fakat yaptıgım fedakarlıkların farkında umarım mutlu olurum hatta tüm barışmak isteyen herkes barışırda mutlu olur,çünkü gerçekten aglamak,yaşarken yaşamamak,onsuz olmak ne demek çok iyi biliyorum.buyüzden gercekten herkesın mutlu olmasını çok ama çok isterim.ve dilerim aynı sorunları bende yenıden ılerıkı bır zamanda yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…