niye dalga geçeyim canım allallaaa konuyu da anlatmamışın öle ayrıldım depresyondayım falan bundan bişimi anlaşılır,doğru düzgün anlatsaydın derdini o zaman
Arkjadaşlar facebooku sordum. Çünkü biz ayrılınca benimkisi facebookundan beni silmedi. Direk dondurdu facebookunu.
Şimdi eğer şifre ile girilebiliyorsa belki adam sabah iş yerinden girip benim profilime bakıp sonra tekrar donduruyor olabilir. Çünkü facebookuma hep bakardı kontrol ederdi :)
Bu arada bizim ilişkimiz bitti ama o hiç bana bitti artık falan demedi. Bizim birbirimize en son sözlerimiz 20 şubatta o bana akışına bırak dedi,içimden gelirse ararım zaten dedi. Ben ok bekleyeceğim akışına bırakalık haklısın oldu.
Bu durumda offf işte arayacak gibime geliyor nedense.
arkadaşım senin sorunun mu var, dertliyim diye dövmediğin kaldı...
arkadaşım senin sorunun mu var, dertliyim diye dövmediğin kaldı...
amma arabeskleştirdin dertliyim dertliyim,burda herkesin sorunu sıkıntısı var herkes dertli bi senmi dertlisin allallaaa
evet cnm bız aynı şehirdeyiz o avrupa yakasında çalışıp,asya yakasında oturuyor.ben avrupa yakasındayım cnm.yazlıklarımız aynı şehirde.çok yakın sitelerde.ben 19 yaşımdan o 23 yaşından beri birlikteyiz.
askerdeyken vazgeçtim ailesi,kendisi çok şey yaşattı çok üzdü beni ailemin gözünün önünde senden kımseye kadın olmaz dedı.sanırım kızdıgında nasıl bır karakter olabiliyor anlamışsındır.ve aıle baskısı cok fazla var onun aılesı kürd benimkiler trakyalı aradakı durumu tahmın edebiliyorsundur çok sey yasadık ama hala birlikteyiz.arada ben başkalarıylada denedim sırf vazgecebilmek yerine çivi çiviyi söker sözünü denedim ama olamadı.o ise sureklı gıden taraftı.hıcbır sorununda yanında kımseyı ıstemezdı.ama hayatına başka bırısını sokmadı ben onun karısıydım hep.oda benım kocamdı cok fedakarlıklar yaptık ve suanda gene bırlıkteyız.
sormak ıstedıgın başka bırsey varmı?
Bende bekliyorum iştebende bunu anlamıyorum akışıa bırak sen bekle beniii sonsuza dek bekle canım gelcem bennya ne sanıyorlar dünya onların çevresinde mi dönüyorr klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?