aaa sahiden aynı şehirdeyiz umudum ama ben bu şehri sevmiyorum yalnız hissediyorum kendimi
hım ben seviyorum herşeyine rağmen bolunun insanı dışardan geleni bazen hoş kalılamıyor alışınca seversin zamanla olur :)
ben geldım yenıden.
ay bende a sosyalim ne bilim ben yalnız kabuğuma çekilmeyi severim öyle gezip tozmam lise arkadaşlarınla falan buluşsan ama onlarda evlenmiştir bende 23 yaşındayım sen kaç yaşındasınben liseyi burada okudum sonra ankaraya taşındık son 2 yıldır boludayım tamamen asosyal yaşıyorum iş yerimdekilerin hepsi 20 yaşlarında yanlarında teyze gibi kalıyorum
ay bende a sosyalim ne bilim ben yalnız kabuğuma çekilmeyi severim öyle gezip tozmam lise arkadaşlarınla falan buluşsan ama onlarda evlenmiştir bende 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın
bnm hikayede senn gibi :)) arama beni bitti artık konuşmak istemiyorum dedi 13 şubatta ayrıldık 1 buçuk ay oldu ama hala arayıp sormuyor bnde aramıyorum ne olcak böle bilmiyorum acayip inatçı birri inş bizde barışırız cnm(
bende sevgilimden ayrıldım, depresyondayım... kurtarın beni...
bende sevgilimden ayrıldım, depresyondayım... Kurtarın beni...
ben aradım cnm sevgılıler gununde ama benı arama bıttı artık dedı bende dogal olarak bır daha aramadım bundan yaklaşık 1.5 ay sonra o aradı bız barıştık.sonrasında benım ıstedıgım gıbı olmadı burda kızlarında bıldıgı seyler oldu ve oturup konuştuk cumartesı akşamı mesajlaştık.pazar görüşünce konuştuk ve hersey düzgüne döndü kendiliğinden:)
bıraz karışık daha sormak ıstedıgın bsy varsa sor cevaplarım.
cnm bızımkısı askerden gelmeden bunalıma girmişti bu bunalım sonucu bız ayrıldık şimdiye kadarki tüm kavgalarımız özlemlerimizden kaynaklandı hiçbir sorunumuz olmayan ama iki tarafında çok kaprıslı oldugu bır ılıskı yaşadık,yaşıyoruz bız.
bu arada inşallah sizde barışırsınız inşallah hatta sitedeki tüm kızlar barışır inşallah.
bizimde kavgalarımz buluşmalar yüzünden oluyordu birbirmizi görememkten işlerimz oluyor doğal olarak hafta bir buluşuyorduk geldin gelmedin kavgası tripleri ya bilmiyorum skldım bunaldım die ilşkimi biter( biz bunalıma girdimi çağreyi sevgilmizi bırakarak bulmuyoruz ama onlar hemen bizi bırakıoo aramızdaki farkta bu
bende sevgilimden ayrıldım, depresyondayım... kurtarın beni...
gel yavrum gel güzelimm,belli yeni düşmüşsünn seenn,önce soğuk bi gazoz iç kendine gell,sonra dinleriz derdiniii:jeyyar:
soğuk gazoz mu??? niye ki :sm_confused:
ben sadece derdimi anlatmak istemiştim, dalga mı geçiyosun :çok üzgünüm:
soğuk gazoz mu??? niye ki :sm_confused:
ben sadece derdimi anlatmak istemiştim, dalga mı geçiyosun :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?