Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o kitap bende de vardı ama kaybettim sanıırm taktikelr işe yarıyor muydu bizimkinde buna yanıtım hayır çünkü bir şkilde ben ne kadar haklı olup kızsamda bişeye o bir yolunu bulup üste çıkardı sonunda ben özür dileyen olurdum Çok üzgünüm çoook bunu nasıl yapardı hiç anlamadım sanırım benden ve o kitaptan daha iyi taktik çiziyorduu sırnaşık şey

sanırım bu tanımlamalarda ben 2 kategoriye giriyorumm

küçük böcük

böcüğüm sen zamanında söylemişsin cesur davranmışsın :) ama diğer yorumlara bakınca bende zamanlama diyorum.yinede bu kadar sevmişken birinin seni reddetmesi ve sonradn onun istemesi biraz pohpohlamıştır seni sengözlerimebaksanab

slm kzıalr nabersiniz ay böcükün plotonik aramış gün olur bizim eskilerde ararmıki

ararlar ama belkıde o gun geldgınde sız onları ıstemezsınız bellımi olur:)

bu arada mona birileri ilişkiyi kolay bulabiliiyor dıyrek kastettiğin kişi benmıyım anlamadım.
oyle ıse cok zor buldum ve gercekten cok emek verdım sanırım yaptıgım fedakarlıkların mükafatını alıyorum şimdi.

slm kzıalr nabersiniz ay böcükün plotonik aramış gün olur bizim eskilerde ararmıki
Selam canım.
Benim platoniğim üniversitede 5 yıl drümüştü :) Deli gibi hiç merhabam bile olmayan çocuğa 5 yıl aşıktım kendimce :)
Gerçi o benim ona aşık olduğumu biliyordu :) Çocuk şimdi nişanlı.Amaaaannnn umrumda mı sanki. Şimdi çok boş geliyor.
Şuan aklımda varsa yoksa Vecihim var :asigim:

Kız yok... olur mu öyle şey... :)
Buradan kimseyle ilgili değil o söylediğim.
Başka bir topicte geziniyodum da... tamamen oradaki konuyla bağlantılı konuştum.
Buradaki herkesin aşkını çok zor şartlar altında yaşadığını çoook iyi biliyorum gülüm, endişelenme a.s.

tamam cnm benım yazdıgım yazının altına yazınca bır anda acaba banamı dedin diye düşünmüştümde:)

canım bazıları doguştan yetenekli oluyor benımkı mesela bir inattı nuh der peygamber demezdi alttan aldım çok zaman ama artık almıcam ve bu kıtap kadının kendıne deger vermesini aslında kendisinide yetiştirmesini saglıyor bu arada bende sanırım ikinci kategoriye giriyorum

Kızlar keŞke aynı Şehırde yaŞıyor olsaydık buradakı gurubu kursaydık gÜzel olurdu

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?
Şimdi fecebooktan hesabınızı donduruyorsunuz ya.Dondurduktan sonra istediğiniz zaman girip girip tekrar dondurabilirsiniz değil mi?

hehe ben o konuyu biliyorum ne çok mücadele etttin kız en sonunda pes etirdin milleti

Kızlar keŞke aynı Şehİrde yaŞıyor olsaydık buradakİ gurubu kursaydık gÜzel olurdu
senle aynı şehirdeyiz:)))
Şimdi fecebooktan hesabınızı donduruyorsunuz ya.Dondurduktan sonra istediğiniz zaman girip girip tekrar dondurabilirsiniz değil mi?
benim bir bilgim ama 006 bilir

tbiki canım , istediğin zamn şifrenle giriyorsun hatta sana taktik ben gece geç saattle falan giriom ki kimse anlamasın:roflol:

evet cnm istedğin şekilde dondurabiliyorsun zaten facebook tamamen kapanmıo dio biliyorum sana kimse ulaşamıo dondurdğun için ama girmiş olduğun bilgiler kalıyormuş.. herhangi bişey oılduğunda senn hakkında yetkili biri bilgi almak için öle duymuştum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…