Kimseye değil böcüğüm :)
Ortaya ortaya... :))
günaydın hanımlar hepimizin gün içinde güzel haberler alması dilegiyle:)) ben dün akşam ilhan uçkanın erkekleri kullanma sanatı diye bir kitap aldım daha tam okumadım ama kesinlikle tavsiye ediyorum hatalarımı gördüm adama çok yüz vermişim benden o kadar eminki burnu kalkmış bunu anladım
kıalar hepinizin hikayenizi bilmiyorum bazılarınızınkini geçmişe bakıp okudum aslında hiç kimse için acı çektiğimize degmez ama çekiyoruz işte okudugum bir kaç psikoloğun yazısında birbirini çok seven 2 aşık güzellikle ayrılınca çok acı çekmezmiş oysa daha az aşık olupta taraflardan biri hep ezilen olursa yada aldatılarak bitmişse ilişki aldatılan mecnun oluyormuş yanı bazen çekilen acı aşk acısı degilde gurur kırıklıgı,alışkanlık yada aşagılanmış hissetmekten dolayı acı çekiyormuşuz çektiğimiz acının ne oldugunu analiz edelim bence belki faydası olur
küçük böcük
Selam canım.slm kzıalr nabersiniz ay böcükün plotonik aramış gün olur bizim eskilerde ararmıki
ararlar ama belkıde o gun geldgınde sız onları ıstemezsınız bellımi olur:)
bu arada mona birileri ilişkiyi kolay bulabiliiyor dıyrek kastettiğin kişi benmıyım anlamadım.
oyle ıse cok zor buldum ve gercekten cok emek verdım sanırım yaptıgım fedakarlıkların mükafatını alıyorum şimdi.
o kitap bende de vardı ama kaybettim sanıırmtaktikelr işe yarıyor muydu bizimkinde buna yanıtım hayır çünkü bir şkilde ben ne kadar haklı olup kızsamda bişeye o bir yolunu bulup üste çıkardı sonunda ben özür dileyen olurdum çok üzgünüm çoook bunu nasıl yapardı hiç anlamadım sanırım benden ve o kitaptan daha iyi taktik çiziyorduu sırnaşık şey
tamam cnm benım yazdıgım yazının altına yazınca bır anda acaba banamı dedin diye düşünmüştümde:)
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?
Şimdi fecebooktan hesabınızı donduruyorsunuz ya.Dondurduktan sonra istediğiniz zaman girip girip tekrar dondurabilirsiniz değil mi?
hehe ben o konuyu biliyorum ne çok mücadele etttin kız en sonunda pes etirdin milletiKız yok... olur mu öyle şey... :)
Buradan kimseyle ilgili değil o söylediğim.
Başka bir topicte geziniyodum da... tamamen oradaki konuyla bağlantılı konuştum.
Buradaki herkesin aşkını çok zor şartlar altında yaşadığını çoook iyi biliyorum gülüm, endişelenme a.s.
senle aynı şehirdeyiz:)))Kızlar keŞke aynı Şehİrde yaŞıyor olsaydık buradakİ gurubu kursaydık gÜzel olurdu
benim bir bilgim ama 006 bilirArkadaşlar bişey sorabilir miyim?
Şimdi fecebooktan hesabınızı donduruyorsunuz ya.Dondurduktan sonra istediğiniz zaman girip girip tekrar dondurabilirsiniz değil mi?
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?
hehe ben o konuyu biliyorum ne çok mücadele etttin kız en sonunda pes etirdin milleti
senle aynı şehirdeyiz:)))
benim bir bilgim ama 006 bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?