Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

boşwercem ama seviyorum napim :))kaydirigubbakcemilebakalım hayrlısı olsun triplerinden skldım bunaldım dedi saygısızlığından dediki bnm ona saygım her zmn sonsuz olmuştr işte bunaldı cnm biraz nefes alcak bahane bulamadı böle bi sebepten bıraktı bni hayrlısı elime düşücek o dönmeye gelicek o zmn görüşcez ıssz adamımla:mymeka:

cnm benım ben sana tez yazıyım o konudada gerek yok yapmama biliyorum zaten.

cnm bende cok yaşadım ya belkıde senınde hataların vardır hem sende dönerse eğer hatalarını düzeltirsin.

Yan cebinde bulunsun -tatlicadiarzu-

ayyy cebimde çerezlik niyetine bulunmasın ...
o zamanlar aşıktım göremiyordum olmayız biz...

niye derseniz bir erkeğe göre çok saf... bana afakanlar basar...
benim erkeğim benden zeki olmalı ... ya da öle hissetmeli :jeyyar:

cnm bende cok yaşadım ya belkıde senınde hataların vardır hem sende dönerse eğer hatalarını düzeltirsin.

cnm elbetteki hatalarım wardr ama bırakacak boyutlarda hiç bi hatam yk onun bnden daha çok hatası wardı ama bn hiç bi zmn onu bırakmadım.. nyse hayrlısı olsun bkliyoruz iştesenağlama

Ben çok duygusalım bugün be ya.... şefkat istiyorum p
Ayrıca benden bi şefkat alana bi tane de bedava veriyorum.
Bilmiyorum ki ben ne diyorummmmmmm

kızlar msnde şuan hastaymış yaa

konuştun mu iletisine mi yazmış ?

Ben çok duygusalım bugün be ya.... şefkat istiyorum p
Ayrıca benden bi şefkat alana bi tane de bedava veriyorum.
Bilmiyorum ki ben ne diyorummmmmmm

ayyy kıyamam ben sana aman da aman ... monacıkcık ...
bıcır bıcır ; oyy oyyy yerim seni ...

bu şefkatten kaydı azcuk ama -tatlicadiarzu-

ahhh canııım ... gel bir sarılayım sana...
ahhh kıyamaaam ... geeel geeel otur yamacımaa...

bu oldu sanki laelaelaelaelae

:roflol: :roflol: oyyyyyyyyyyyyyyyyy şefkat konusunda epey bi çalışman gerekecek senin :roflol:

bana ukalamı diosun kırıldım bak amasenağlamasenağlamasenağlama

Kısss sana değilll... kendime diyorum... sor çekirge falan diye atıp tutuyorum ya, sanırsın ilişki uzmanıyım :sm_cool: kel ve merhem diye bi atasözü vardı bana cuk oturuyo esasen :1rolleyes:

Kısss sana değilll... kendime diyorum... sor çekirge falan diye atıp tutuyorum ya, sanırsın ilişki uzmanıyım :sm_cool: kel ve merhem diye bi atasözü vardı bana cuk oturuyo esasen :1rolleyes:

ya da bana uygun olan mesleğim icabı ;

terzi kendi söküğünü dikemezmiş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…