Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya çıkıcam ama ben akşam da sinemaya gitcem arkadaşla ...
yarına kaldı...

neyse ii akşamlar sizeee ...

galateacım yaaa sakin ol tamam mı canım...

ben yeterince fransız kaldım konuşmnıza akşam okurum kalkdığım yerden napıyım(

tamam o zman konuşmamızı kısım kısım yapıştırıomm

XX:
iyimisin, neden hasta yazdın
XX:
?
XY:
hastayım, souk algınlığı 2 gündür yatıom
XY:

XX:
geçmiş olsun,ilaçlarını al
XY:
saol
XX:
ateşin falan yok ya
XY:
yok sadece kırgınlık, çok halsizim
XX:
hava dengesiz bu aralar ondandır burda da bi açıo bi kapıo
XY:
hmm
XY:
doğrudur
XY:
burasıda ööle çünkü
XX:
aslında bahar geldi, güneş açıo,erikler çok güzel oldu, sa dece gece yağmur yağıo
XY:
hmm
XY:
burası hala souk yaa
XY:

XX:
ben dün sahile indim, hava güzeldi gerçi bıraz korktum ama iyi geçti yinede

XY:
neden korktun
XX:
sahilde bişe yoktu da inerken bizim orda sokaklar ıssız biraz, bi çocuk takıldı peşime böle dar bi geçit var ordada arkadaşı varmış arkamdan ona seslensi falan bende bişe yapcaklar diye korktum ama birazdaha takip edio bıraktılar peşimi
XY:
hadi yaa
XY:
dikkat et yaa
XY:
fazla tek takılma
XY:
arkadaşlarınla git
XY:
sahle
XX:
kendimi korurdum herhalde..ama tavsiyeni göz önünde bulundurabilirim
XY:
bence bulundur

XY:
ailen ii dimi
XY:
?
XX:
sağlık açısından soruyorsan babama stent takıldı
XX:
operasyonu iyi geçti
XX:
ilaçları var onları içiyor
XX:
annem iyi çok şükür
XY:
geçmiş olsun
XX:
sizinkiler nasıl
XY:
iiler Allaha şükür
XX:
kardeşinin ayağı düzeldimi
XY:
eet düzeldi

XY:
ben yavaştan kaçiym
XX:
tamam
XX:
ben de iyiyim
XX:
sormadın ama söliyim
XY:
:)
XX:
sa dece bi sorunum var
XY:
sorun?
XX:
belki sölemem doğru değil
XX:
nese boşver
XY:
söylemek istiosan bence sööle

XX:
herkes kendimi sana karşı küçük düşürdüğümü düşünüo, ama beni biliyorsun duygularıyla yaşayan biriyim ve pekde insanları dinlemem:)
XX:
söylemek istediğim
XX:
bu zor biraz
XY:
eet seni dinliorum
XX:
telefon olayına çok kırıldım, bide
XX:
seni özledim oh bee bunu sölemek ne zor olmuş
XX:
.)
XX:
ben şimdi çıkayım annem çayı koy dio

XY:
:)
XY:
dedimya seni kırdıysam özür dilerim
XY:
kimin ne dedii öenmli deil ve benim karşımda küçülmedin
XY:
ben bööle düşünüorum
XY:
yani ööle düşünme
XY:
nese sana o zaman ii çaylar
XY:

XX:
evt ben çıkayım, göz kırpma eskiyi hatırlatıo ilk zamanları ,ben saçmaladan kaçım konulmasam daha iyi nese öle iştee
XX:
gülegül
XY gönderdi 26.03.2009 18
hoşçakal

böle işte sanki ben sınıfta öğrenci oda beni teselli eden öğretmen gibi olsu sanki

tmm o zmn Şeniz ya ben anlatmym uzun uzun sen oku burdan noluır bana bi çare bul monacımm ilacım sende bitekk:teselli:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...kizlar-olursunuz-yardim-edin-cok-kotuyum.html

Evet aramıza aranıp sorulmaması gereken bi lale daha katılmış hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi baştan söylemem gereken bişey var, kızçeler bilir, ben pattadanak söylerim düşündüğümü, arada gelir fırçalarım da, kızarım da... sakın sakın bana alınma olur mu, benim tek istediğim buraya gelen haklı haksız herkesin mutlu olması bir şekilde...

Gelelim kaba taslak kafamda oluşan fikirlere.

Birincisi senden ayrılma sebebi olarak bunalttın beni diyormuş ve sen benim hiçbir suçum yok diyorsun. Farz edelim ki yok. Bu durumda bunu bahane olarak kullanması lazım demektir ki ardında başka bir sebep aramak lazım. Ne olabilir bu sebepler?

Aile olabilir... sen bu faktörü eliyorsun, aramız iyiydi, hatta davetlere bile beraber giderdik diyorsun, peki, eledik.

Başka birisi olabilir, sen bunu da eliyorsun, kesin eminim başka birisi yok diyorsun, o zaman bunu da eledik.

Geriye sevgisinin bitmiş olması seçeneği ve gerçekten senin onu bunaltmış olabilme seçeneğin kalıyor. Sevgisi bitmiş midir? 3,5 yıllık bir ilişkinin ardından öyle kolay kolay bitmez ki sen de demişsin, gidiyor 4 ay sonra sensiz olmuyor diye geri dönüyor diyorsun.

Ne kaldı elimizde? Sen bu çocuğu gerçekten bunaltmışsın seçeneği.

Bir erkek nasıl bunalır?

Aşırı kıskançlık, sürekli hesap sorma, neredeydin, kiminleydin, ne yaptın... sürekli arama, mesajlar yollama... bitmeyen bir endişe.. ne olacak, nasıl olacak, ne zaman olacak, olacak mı... çok üzerine düşme, kapris yapma, aşırı ilgi isteği, ani parlamalar, ufak tefek şeylerden tartışma çıkması... cevabı net olmayan sorular.. evlenecek miyiz, ne zaman evleneceğiz, beni hala seviyor musun, ne kadar seviyorsun...ay daha bi sürü sayabilirim vs. vs. vs.

Bunların hepsinin bir arada olmasına da gerek yok, bir ya da bir kaç tanesi bile bir erkeği kaçırmaya yeterli olabilir.

Şimdi dön kendine ve tekrar sor. Yukarıda saydığımız sebeplerden hangisi sizin ilişkinizi bozmuş olabilir? Elediklerimiz de dahil tekrar düşün. Ve nolursun öz eleştiri yap, empati kur... henüz çok gençsin empati kurmak kolay olmayabilir ama zorla kendini. Olaylara tek taraflı bakmamaya çalış. Erkeklerin ayrı bir gezegenden olduklarını hesaba katarak düşün.

Kısacası ve özcesi önce kendimize bir bakalım aynada... önce hatayı kendimizde arayalım... eğer gerçekten olmadığına karar verirsek o zaman düşünürüz tekrar. Ve bunları acele etmeden ve sakince düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…