tmm o zmn Şeniz ya ben anlatmym uzun uzun sen oku burdan noluır bana bi çare bul monacımm ilacım sende bitekk:teselli:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...kizlar-olursunuz-yardim-edin-cok-kotuyum.html
Evet aramıza aranıp sorulmaması gereken bi lale daha katılmış hayırlı uğurlu olsun.
Şimdi baştan söylemem gereken bişey var, kızçeler bilir, ben pattadanak söylerim düşündüğümü, arada gelir fırçalarım da, kızarım da... sakın sakın bana alınma olur mu, benim tek istediğim buraya gelen haklı haksız herkesin mutlu olması bir şekilde...
Gelelim kaba taslak kafamda oluşan fikirlere.
Birincisi senden ayrılma sebebi olarak bunalttın beni diyormuş ve sen benim hiçbir suçum yok diyorsun. Farz edelim ki yok. Bu durumda bunu bahane olarak kullanması lazım demektir ki ardında başka bir sebep aramak lazım. Ne olabilir bu sebepler?
Aile olabilir... sen bu faktörü eliyorsun, aramız iyiydi, hatta davetlere bile beraber giderdik diyorsun, peki, eledik.
Başka birisi olabilir, sen bunu da eliyorsun, kesin eminim başka birisi yok diyorsun, o zaman bunu da eledik.
Geriye sevgisinin bitmiş olması seçeneği ve gerçekten senin onu bunaltmış olabilme seçeneğin kalıyor. Sevgisi bitmiş midir? 3,5 yıllık bir ilişkinin ardından öyle kolay kolay bitmez ki sen de demişsin, gidiyor 4 ay sonra sensiz olmuyor diye geri dönüyor diyorsun.
Ne kaldı elimizde? Sen bu çocuğu gerçekten bunaltmışsın seçeneği.
Bir erkek nasıl bunalır?
Aşırı kıskançlık, sürekli hesap sorma, neredeydin, kiminleydin, ne yaptın... sürekli arama, mesajlar yollama... bitmeyen bir endişe.. ne olacak, nasıl olacak, ne zaman olacak, olacak mı... çok üzerine düşme, kapris yapma, aşırı ilgi isteği, ani parlamalar, ufak tefek şeylerden tartışma çıkması... cevabı net olmayan sorular.. evlenecek miyiz, ne zaman evleneceğiz, beni hala seviyor musun, ne kadar seviyorsun...ay daha bi sürü sayabilirim vs. vs. vs.
Bunların hepsinin bir arada olmasına da gerek yok, bir ya da bir kaç tanesi bile bir erkeği kaçırmaya yeterli olabilir.
Şimdi dön kendine ve tekrar sor. Yukarıda saydığımız sebeplerden hangisi sizin ilişkinizi bozmuş olabilir? Elediklerimiz de dahil tekrar düşün. Ve nolursun öz eleştiri yap, empati kur... henüz çok gençsin empati kurmak kolay olmayabilir ama zorla kendini. Olaylara tek taraflı bakmamaya çalış. Erkeklerin ayrı bir gezegenden olduklarını hesaba katarak düşün.
Kısacası ve özcesi önce kendimize bir bakalım aynada... önce hatayı kendimizde arayalım... eğer gerçekten olmadığına karar verirsek o zaman düşünürüz tekrar. Ve bunları acele etmeden ve sakince düşün...