Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tmm hata bndede wardr ama çok değil bundan eminim peki ne yapmalıyım bundan sonra monacım?? tmm hatalarımı düşünüp arınabilirim ama seviyorum oda seviyor bitmesinide istemiyorumsenağlama şuan dönme gibi bi niyetide asla yok rahatım bn skıntı yok stres yok bilmem ne yok dio offf mona napcam ben seviyorumm:1no2:

Hepimiz çok seviyoruz gülüm. Hem de çok seviyoruz.
Seni anlamadığımı düşünme.
İnan bana bu aşk denen illetin acısını en ciddi yaşayanlardan biriyim, çünkü benim en ufak bir umudum bile yok kavuşmaya dair.
İnan seni çok iyi anlıyorum.
Ama şu anda yapabileceğin hiç ama hiçbir şey yok.
Senin onu her araman, her mesajın, her duygu sömürün onu senden biraz daha uzaklaştırmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.
Biz aylardır burada neler neler denedik bir sürü arkadaşımıza.
En güzel en mantıklı çözüm istisnasız sessiz kalmaktır. Buna emin ol.
Biliyorum o bekelem süreci korkunç bir dönem.
Ama inan ki başka şansın yok. Bekleyeceksin...
Aramayacaksıni sormayacaksın... ona zamanı tanıyacaksın.
Sensizliğin nasıl bir şey olduğunu iyice anlaması için bekleyeceksin.
Eğer sana geri dönüş yaparsa amenna.
Ama yapmazsa da yapabileceğin tek şey unutmak.
Siz çok gel gitler yaşamışsınız, ayrılmışsınız barışmışsınız... bu anlamda zaten tüketmişsiniz yaşanabilecekleri.
Artık sessizlik zamanı.
Kolay olacak demiyorum ama onun senin için doğru insan olup olmadığını anlayabilmen için tek şansın bu.... bekleyeceksin...
Demesi kolay diyosun di mi? :) Ah be gülüm... kolay değil bilmiyor muyum.
Keşke bilmesem ama inan biliyorum.

monam pataklamadan sölesen olmuyor mu:bbo: yorum yapsan

Olmas o tepiği atmasam içimde kalacaktı :)

Canım... özledim dediğin noktaya kadar aslında çok iyi gittin.
Hatta konuşmayı önce senin kesmek istemen de süper bir hareketti.
Ama son dakka özledim dedin ya başa sardın bence yaa... :çok üzgünüm:
Keşke onu demeseydin ama olan olmuş artık.
Biliyorsun onlara e kadar bağlı olduğumuzu, ne kadar onlarsız olamadığımızı, özlediğimizi belli ettiğimiz her an onlar bi süreliğine daha geri adım atıyorlar...

Hepsi dayaklık bunların aslında ya... :mymeka: bulmaca mı çözüyoruz aşk mı yaşıyoruz yok illa ruhlarında bi artistlik olucak....

Ayrıca bana biraz sıkılgan konuşmuş gibi geldi, sanki senden gelecek bir söze ne cevap vereceğini bilemezmiş ve bundan korkarmış gibi konuşmuş ki netekim o söz senden gelince de iyi çaylar gibi saçma sapan bi cevap vermiş... köşeye sıkışmış yani... sen onu demeyip köşene çekilseydin lan noluyo alala cidden sadece hatırımı mı sordu bu şimdi benim diye bi soru işareti kalabilirdi aklında...

Ama de ki sen yapmıyor musun?
Ben benim o kadar imkansız şartlarımda bile daha beterini yapıyordum... direkt seni seviyorum diyordum... naniknanik ama benmkisi biraz da nasılsa ne dersem diyeyim artık benim olamayacak duygusundan kaynaklanıyor da olabilir... bilemedim şimdi...

Galateiaaaaaa bende okudum.
Ya keşke yapmasaydın konuşmasaydın ama olmuş bi sefer.
Mona'ya katılıyorum.Keşke özledim falan demeseydin.Zaten biliyor o bunu.
Bak bundan sonra asla asla asla birşey yapma!!!Ya biz böyle yaptıkça onların döneceği varsa da uzaklaşıyorlar, yakınlaşmıyorlar ki.
Ne olur bi daha tut kendini canım.
Beni tanısan duygusal hep duygularıyla hareket eden hatunun tekiyim. Yani ben bile böyle bişey yapma diyorsam, ne olur artık yapma.Umursanmadığını düşündür ona.ınan o zaman daha çekici olursun canım.

slm mıllet bugunkı sayfaları okudum artık hep sızleyım ısallah net el verdıgınce..
bıraz konulardan uzagım ama yakalıcam ısallah..
allah herkezı kavustrsun ee nasılsınız:)))

şuan ağlıyorum desem inanırmısın monacımsenağlamainan yzdıkların çok etkiledi bni 4 5 haftadr ağlamıyordum ama şimdi ağlıyorum çok zor ya yemin ederm çok zor bilmiyorum bekliyorum hiç arayıp sormuyorum bnim onun için değerli oldğumu anlamasını bkliyorum annesi babası ailesi kendisi bile çok seviyordu bni sırf kendindne soğutmak için sevmiyorum seni falan dio aslında sevio bilmiyorum monacım şuan moralim acayip bozuldu:çok üzgünüm:

sen nasılsın canım

çenebaz
hos geldın aramıza
ben senı daha once gormustum baska topıklerde erkek olmandan suphelenıyorum aslında ayrılmıs gıbıde bı havan yok ama neyse

Hayatım moralin bozulsun diye demiyorum bunları, bozuluyordur o ayrı.
Ama bak bizim en büyük hatamız gerçeklerden kaçıyor olmamız.
Kabullenemiyoruz.
Ve kabullenemediğimiz için canımızı aslında çok daha fazla yakıyoruz.
Şu anda içinde bulunduğun durumu kabullenmek zorundasın, canın ne kadar acısa da.
Sen şu anda hayatın tam olarak içindesin, ortasındasın.
Gör bunu.
Biliyorum deli gibi bir şeyler yapmak istiyorsun, sana dönsün istiyorsun.
Ama şu anda hiçbir şey yapamazsın.
Evet çok acı ama gerçek bu.
Kim bilir belki de senin için tek ve kesin doğru insanın o olduğunu düşünüyorsun ama benim hep söylediğim bi şey vardır.

Doğru olan insanı bulduğun anda ondan öncekilerin neden yanlış olduğunu çok iyi anlayacaksın.
Bekle....

Gel buraya, hepimiz yapıyoruz... gel dök içini, ağla, zırla söylen...boşalt içini.
Ama bekle... zaman sana da bize de bu aşkın neresinde durduğunu gösterecek inan bana...

canım çok güzelyorum yapıyorsun, bende sölemesem diye bi süre direndim içimde biliyorum ama söledim bölee bi huzur geldi içime anlatamam,biliyorum yanlış yaptım ama kaç gündür kıvranıyordum en azından bu gitti, bide siz tam görmüyorsunuz ben öle diince "sırıttı böle :) sanki mutlu oldu beyfendi, ben hasta olduğunu duyunca tutamadım kendimi seviyorumm yaa of ama sen çok iyisin hatırımı sordu diip arkadaş moduna geçebilirdi bende öle olsun istemediğim için yaptım biliom egosu tavan yapmıştır şimdi ama bölee huzurluyum yani bu arada ben astrolojiye sardım merak biz saturun çarpması kurbanı olmuşuz -tatlicadiarzu-"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…