ee kızlar bi yorum yokmuu
:mymeka:
tmm hata bndede wardr ama çok değil bundan eminim peki ne yapmalıyım bundan sonra monacım?? tmm hatalarımı düşünüp arınabilirim ama seviyorum oda seviyor bitmesinide istemiyorumsenağlama şuan dönme gibi bi niyetide asla yok rahatım bn skıntı yok stres yok bilmem ne yok dio offf mona napcam ben seviyorumm:1no2:
monam pataklamadan sölesen olmuyor mu:bbo: yorum yapsan
Kızçeler nasılsınız?????
Ooooo monacım Şeniz
İyiyim canımcım sen nasılsın?
Olmas o tepiği atmasam içimde kalacaktı :)
Canım... özledim dediğin noktaya kadar aslında çok iyi gittin.
Hatta konuşmayı önce senin kesmek istemen de süper bir hareketti.
Ama son dakka özledim dedin ya başa sardın bence yaa... :çok üzgünüm:
Keşke onu demeseydin ama olan olmuş artık.
Biliyorsun onlara e kadar bağlı olduğumuzu, ne kadar onlarsız olamadığımızı, özlediğimizi belli ettiğimiz her an onlar bi süreliğine daha geri adım atıyorlar...
Hepsi dayaklık bunların aslında ya... :mymeka: bulmaca mı çözüyoruz aşk mı yaşıyoruzyok illa ruhlarında bi artistlik olucak....
Ayrıca bana biraz sıkılgan konuşmuş gibi geldi, sanki senden gelecek bir söze ne cevap vereceğini bilemezmiş ve bundan korkarmış gibi konuşmuş ki netekim o söz senden gelince de iyi çaylar gibi saçma sapan bi cevap vermiş... köşeye sıkışmış yani... sen onu demeyip köşene çekilseydin lan noluyo alala cidden sadece hatırımı mı sordu bu şimdi benim diye bi soru işareti kalabilirdi aklında...
Ama de ki sen yapmıyor musun?
Ben benim o kadar imkansız şartlarımda bile daha beterini yapıyordum... direkt seni seviyorum diyordum... naniknanik ama benmkisi biraz da nasılsa ne dersem diyeyim artık benim olamayacak duygusundan kaynaklanıyor da olabilir... bilemedim şimdi...
monam pataklamadan sölesen olmuyor mu:bbo: yorum yapsan
Kızçeler nasılsınız?????
Ooooo monacım Şeniz
Hiiiiç iyi değilim aslında ama kuyruğu dik tutuyorum :1rolleyes: süprizzzzz
Galateiaaaaaa bende okudum.
Ya keşke yapmasaydın konuşmasaydın ama olmuş bi sefer.
Mona'ya katılıyorum.Keşke özledim falan demeseydin.Zaten biliyor o bunu.
Bak bundan sonra asla asla asla birşey yapma!!!Ya biz böyle yaptıkça onların döneceği varsa da uzaklaşıyorlar, yakınlaşmıyorlar ki.
Ne olur bi daha tut kendini canım.
Beni tanısan duygusal hep duygularıyla hareket eden hatunun tekiyim. Yani ben bile böyle bişey yapma diyorsam, ne olur artık yapma.Umursanmadığını düşündür ona.İnan o zaman daha çekici olursun canım.
şuan ağlıyorum desem inanırmısın monacımsenağlamainan yzdıkların çok etkiledi bni 4 5 haftadr ağlamıyordum ama şimdi ağlıyorum çok zor ya yemin ederm çok zor bilmiyorum bekliyorum hiç arayıp sormuyorum bnim onun için değerli oldğumu anlamasını bkliyorum annesi babası ailesi kendisi bile çok seviyordu bni sırf kendindne soğutmak için sevmiyorum seni falan dio aslında sevio bilmiyorum monacım şuan moralim acayip bozuldu:çok üzgünüm:
Olmas o tepiği atmasam içimde kalacaktı :)
Canım... özledim dediğin noktaya kadar aslında çok iyi gittin.
Hatta konuşmayı önce senin kesmek istemen de süper bir hareketti.
Ama son dakka özledim dedin ya başa sardın bence yaa... :çok üzgünüm:
Keşke onu demeseydin ama olan olmuş artık.
Biliyorsun onlara e kadar bağlı olduğumuzu, ne kadar onlarsız olamadığımızı, özlediğimizi belli ettiğimiz her an onlar bi süreliğine daha geri adım atıyorlar...
Hepsi dayaklık bunların aslında ya... :mymeka: bulmaca mı çözüyoruz aşk mı yaşıyoruzyok illa ruhlarında bi artistlik olucak....
Ayrıca bana biraz sıkılgan konuşmuş gibi geldi, sanki senden gelecek bir söze ne cevap vereceğini bilemezmiş ve bundan korkarmış gibi konuşmuş ki netekim o söz senden gelince de iyi çaylar gibi saçma sapan bi cevap vermiş... köşeye sıkışmış yani... sen onu demeyip köşene çekilseydin lan noluyo alala cidden sadece hatırımı mı sordu bu şimdi benim diye bi soru işareti kalabilirdi aklında...
Ama de ki sen yapmıyor musun?
Ben benim o kadar imkansız şartlarımda bile daha beterini yapıyordum... direkt seni seviyorum diyordum... naniknanik ama benmkisi biraz da nasılsa ne dersem diyeyim artık benim olamayacak duygusundan kaynaklanıyor da olabilir... bilemedim şimdi...
canım bende okudum konusmanızı
ozlemek var canımcım ama karsıya solemek yok bunu untma ve bıdaha bole seyler yapma
sınırlendırme benışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?