iiym ya çnkü biliyorum aramadğın sürece erkekler merak eder seven kız şimdi nie aramıo hayatından başka birimi war die o bni arayacak merak edicek çnkü hiç arayıp sormuyorum ayrldğımzdan berii ben o zmn hesaplaşıcam intikam gününü bkliyorum benyoksa üzüntm geçti forum çok çok ii geldi bana harikayım hatta bnm evde war şuan bi şişe passiflora içebilirim :sm_cool::roflol:
Bak canım bitirmek isteyen erkek seni sevdiğimi bil yeter falan gibi duygusal laflar etmez... o laleler o kadar duyarlı ve ince olmuyor biliyorsun, pat diye kestirip atabiliyorlar.... hayır bence bitirmek istemiyor ama nereden ve nasıl başlayacağını bilemiyor işte. Yardan da geçemiyor serden de... Bişey desem mi demesem mi gelgitleri içinde... sen azıcık bekle, seviyorum, özledim falan filan sakın deme, nötr ol.... gör bak nasıl düşecek kendi ağzıyla... üzme kendini...
Canım Monanın dediği gibi benide öyle etkilemiyor. çünkü içer içmez psikolojik olarak ayyy rahatladım oluyorum daha ilk yudumda :)canım bu kadar çok içersen konsantre olamazsın çalışamazsın kiii
Ya kuzum bak var ya inan aslında çok komik lan.
Biz burada bazen öyle geceler yaşadık ki.
Her kafadan ayrı bir ses çıktı... kimse kimseyi dinlemiyor gibi düşün...
Biri ağlıyor ya hooop herkes peşinden koşturuyor herkes dipte :roflol:
Ne o? Aşk acısı çekiyoruz... ama gerçekten iyi geliyor ve ilginç gelip geçici olmuyor.
Buranın kurucusu olarak en vefasızı benim herhalde :roflol:
Bazen gecenin bi körü gelip bohhhuuuuuu diyorum kızlar 2 boyunca pes etmeden peşime düşüyor sağolsunlar yirim onları yaaa kaydirigubbakcemile3
Yani car car çok uzattım da... inan bana şu aşamada olabileceğin en doğru yerdesin.
Özde değil... sözde bi destek bu...
Oyunuzu bana virin heeee.... Ankaraya deniz getiricem leyynn sözzzzz :roflol:
Sen öyle deyince benimde aklıma karakol, cezaevi anılarım geldi kaydirigubbakcemile2yavrular selam..
oh sız burda kurun tezgahı bende fosforlu cevrıye olarak karakollarda gezeyım...
selam herkese...........
Baska bi anlam veremiyorum bu yaptiklarina..
Artik nasil davranicami ne diycemide sasirdimm..
Tamam aramadi o 1 hafta yuttum bisey demedim..
Bu ne oluyo simdi.?
Bu sefer niye aramiyo?
Off kafayi yiycemm...
Benimkide benim bitirmemden korkuyordu.
Ben onu akşam msnye çağırsam korkuyordu, acaba ayrılmak için çağırdı diye.Yani öyle demişti bana.
Ama şimdi o bitirdi.Bi enteresanlar valla çözemedim.
Fırtınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuşuuummm hoşgeldin.... a.s.
yavrular selam..
oh sız burda kurun tezgahı bende fosforlu cevrıye olarak karakollarda gezeyım...
selam herkese...........
yavrular selam..
selam herkese...........
Üf be yaaa daha saat 8:30 muş... aaaaaaaaaaaa........
aşkı memnu var kızlar seyredenlere haber olaraktan bu aksam pek bı romantık beklıyom :jeyyar:
erkek milleti değilmi cukulata dengesizler afedersin ama sensz yapamam bırakma bni die ağlayan adam tekme vurdu bana sırnaşık şeyama bak hayat devam edio boşwer bi erkek gider 10 erkek gelir beraberinde ve yemn ederm ayrıldğımdan bu yana kısmetim açıldı 2 kişi evlenme teklif etti ve sayamadğım knkalarım sevgilnde yok bu daha ii oldu bak die seviniolar ahh ahh bu erkeklerin dengesizlği git gelleri olmasa hayat gerçekten güzel olur 21 yaşındaysanz ve aşıksanız hayat gerçekten güzelll:sm_cool:
Ayyy fal mı bakıyosun kız :)))çukulatam doğum tarihin ve saatin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?