Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım sen burayı bırakmı burası cok ıyı gelıyo ınsana...
herkez harıka burda..bagımlılk yapıyoı valla pasıflora gıbı bısey yanı anla ıstekaydirigubbakcemile5bır hafta net yoktu ay nasıl ozledım burayı bı bılsensenağlama
evet aramayınca bıyerlerı ınıyo ve merak sarıyo sevıyosa kaybetmekten korkuyo..

Yok eskidendi o seviyorum ozledim laflarim..
Boyle yapmaya devam ettigi surece artik o laflari duyamiycak benden..
Gittigi yere kadar gidicek..
Bende aramiycam..

canım bu kadar çok içersen konsantre olamazsın çalışamazsın kiii
Canım Monanın dediği gibi benide öyle etkilemiyor. çünkü içer içmez psikolojik olarak ayyy rahatladım oluyorum daha ilk yudumda :)
Babamda bıktı artık bana passiflora almaktan.Dün 4 şişe almış kaydirigubbakcemile3
Bide kantoron çayı içiyorum.
Ders dersen çalışıyorum elimden geldiğince.
aman boşver ben kazanamasamda Vecihim tutup kolumdan beni Salihli'ye götürecek.Bende orda onun Kibelesi olacağım :roflol:

:roflol::roflol::roflol:unutmasamda barı kutuya senın ısmını atsam mona
alemsın ya bravokaydirigubbakcemile5

Baska bi anlam veremiyorum bu yaptiklarina..
Artik nasil davranicami ne diycemide sasirdimm..
Tamam aramadi o 1 hafta yuttum bisey demedim..
Bu ne oluyo simdi.?
Bu sefer niye aramiyo?
Off kafayi yiycemm...

bekle bakalım canım sadece bekel olese

Benimkide benim bitirmemden korkuyordu.
Ben onu akşam msnye çağırsam korkuyordu, acaba ayrılmak için çağırdı diye.Yani öyle demişti bana.
Ama şimdi o bitirdi.Bi enteresanlar valla çözemedim.

bunların hepsı aynı...
adam benı bırakma yasayamam soz ver dıye aglıyodu...defoldu gıttı :mymeka:cok garıpler:sm_confused:

erkek milleti değilmi cukulata dengesizler afedersin ama sensz yapamam bırakma bni die ağlayan adam tekme vurdu bana sırnaşık şeyama bak hayat devam edio boşwer bi erkek gider 10 erkek gelir beraberinde ve yemn ederm ayrıldğımdan bu yana kısmetim açıldı 2 kişi evlenme teklif etti ve sayamadğım knkalarım sevgilnde yok bu daha ii oldu bak die seviniolar ahh ahh bu erkeklerin dengesizlği git gelleri olmasa hayat gerçekten güzel olur 21 yaşındaysanz ve aşıksanız hayat gerçekten güzelll:sm_cool:

Vaaaayyyy... çizgi filme de düşkünüz anlaşılan.... ben de pek seviyorum onu.. hem de 38 yaşında halen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…