Simdi bununla en son persembe konusmustuk iste..
Demistim bi sure msn e girmiycem moralim bozuk filan.
Buda seni sevdigimi bil yeter, ne zaman istersen konusuruz dedi..
Nerdeyse 1 haftadir aramadi tabi msn ede girmedim..
Dun geldi konustuk.
Aramamamin sebebi kafani karistirmak istemedim dedi..
Ne yonden karisicakti kafam dedim..
Demistin ya msn ede girmiycem kafami toparliycam diye bende seni kendine biraktim dedi..
Neyse kapandi konu...
Ama o konusmadan sonra yine aramadi.
2 gundurr....
Ne yapmaya calisiyo anlamiyorumm
Valla bence bir şeyler yapmaya çalışıyor da... nasıl yapacağını kendisi de kestiremiyor... ben senin yerinde olsam bu durumun tadını çıkartırdım... diyeceksin ki nasıl... bilmem valla... elinin ayağına dolandığı o kadar belli ki sözlerinden.. göreceksin bak.
Monaaaa ne iç biliyor musun?canım yapma ama bak bize destek olurken sana yakışmıyor böleeekaraciğerine yazık bak içiyorsun yazık değilmi sağlığına illa bişe içeceksen bitki çayı iç onlarda kafa yapıoo :1rolleyes:
Baska biri var yaa..
Biliyorum baska biri varrrsenağlama
Ya böyle bişey düşünüp düşünüp durduk yere canını sıkma canım.Baska biri var yaa..
Biliyorum baska biri varrrsenağlama
Monaaaa ne iç biliyor musun?
Passiflora şurup :lepi: Ayrıca bitkisel yan etkisiz.
Ben günde yarım şişe içiyorum nerdeyse kafamçokkarıştı
Bence bitirmek istemiyor kendini kıymete bindirmeye çalışıyor.
Nasil yani monam anlamadim..
Bitirmekmi istiyo yani.?
Monam bende cipralex kullandım 2 yıl :))) Anksiyete bozukluğum vardıda benim -tatlicadiarzu-:roflol: kız karşında 2 yıl aralıksız cipralex kullanmış bi eleman var... pasiflora bana yüzüme rüzgar esti bi yerden etkisi yapıyor ancak :roflol: şşe falan kesmiyor ki... toptancısını arıyorum :roflol:
:roflol: kız karşında 2 yıl aralıksız cipralex kullanmış bi eleman var... pasiflora bana yüzüme rüzgar esti bi yerden etkisi yapıyor ancak :roflol: şşe falan kesmiyor ki... toptancısını arıyorum :roflol:
trip mi yapıyor acaba :uhm: Bana öyle geldi.
Sen kafamı topralayacağım deyince,bende seni kendine bıraktım falan demiş ya sanki trip atıyo gibi geldi bana. Kendini kıymete bindiriyor.
:sm_confused:valla bende anlamadım canım ...
senın ustunede atar gıbı bı halı var..yanı hanı sen dedın bende sana kafa dınle dıye uzaklasıyom gıbısınden ama bılmıyorum anlamıyorum..
artık burdayız monacımm:)) başka çağre yok kızlarlar dertimizi paylaşıcz sevincimiizide allah hepimize hayrlı kısmetler hayrlı sevgililer kocalar versinnn inş :))hihoyyyt
Nasil yani monam anlamadim..
Bitirmekmi istiyo yani.?
bana bırı var gıbı glmıyo ama bılmıyorum napmak ıstıyo
Ya böyle bişey düşünüp düşünüp durduk yere canını sıkma canım.
kız cabuk toparlandın masallah..kaydirigubbakcemile
artık burdayız monacımm:)) başka çağre yok kızlarlar dertimizi paylaşıcz sevincimiizide allah hepimize hayrlı kısmetler hayrlı sevgililer kocalar versinnn inş :))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?