Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çenebaz
hos geldın aramıza
ben senı daha once gormustum baska topıklerde erkek olmandan suphelenıyorum aslında ayrılmıs gıbıde bı havan yok ama neyse

Ebru kuşu... nasılsın canım benim... daha iyisin ya?
Sen de 006'dan sonra ajanlığa soyunmuşsun bakıyorum.
Bak ben de merak ettim şimdi... du bakalım :)

canım agla acıl...
ama uzerıne dusme bekle bakalım..hepımız senın yanındayız...
gecıcek bugunler...

ıçip içip içip içip sızıp uyumak istiyorum deliksiz... ha içiyorum zaten de... sızıp uyuyabilecek miyim işte onu bilmiyorum...

teşekkürler monacım ve ebrucum arayıp sormuyorum bkliyorum yapacak bişey yok ne yapalım aşk acısız olmuyor hep gülecek değiliz ya birazda ağlayalımsenağlamaseviosa döner sevmiyorsa bilmem ?? ya elinde sonunda geliyorlar ama bizde bişeyler tükeniyor hayırlısı olsun offff offf:çok üzgünüm:

anlat bakalım ne oldu en son

Simdi bununla en son persembe konusmustuk iste..
Demistim bi sure msn e girmiycem moralim bozuk filan.
Buda seni sevdigimi bil yeter, ne zaman istersen konusuruz dedi..
Nerdeyse 1 haftadir aramadi tabi msn ede girmedim..
Dun geldi konustuk.
Aramamamin sebebi kafani karistirmak istemedim dedi..
Ne yonden karisicakti kafam dedim..
Demistin ya msn ede girmiycem kafami toparliycam diye bende seni kendine biraktim dedi..
Neyse kapandi konu...
Ama o konusmadan sonra yine aramadi.
2 gundurr....
Ne yapmaya calisiyo anlamiyorumm

Ya üzme kendini diyemiyorum.
Bak ben eşşşek kadar kadınım.
Başımdan bir evlilik geçti yıllar yılı, boyum kadar evladım var nereeyse.
Ne ölümler gördüm, ne ayrılıklar gördüm, ne acılar, ne ihanetler, şiddetler...
Ama halen aşk aşk aşk diye ağlayabiliyorum.
Sen ki 20 yaşında daha yolun o kadar başında.... o kadar normal ki üzülmen.
Ama ne yapıyoruz?... acımızı bile akıllı uslu yaşıyoruz.
Ağlamak istiyorsak ağlıyoruz ama kendimize zarar vermeden... sağlığımızla oynamadan.
İçimize kapanmadan.
Sen ayrılma buralardan, inan faydasını göreceksin.
Buradaki kızçelerimin hepsinin yüreği pırlanta gibi... eminim ki senin de öyle.
Aşkın acısını çeken kimsecikler kötü olamaz zaten.
Bunun için acı çekebilen herkes insandır... gerçek insan....

İçip içip içip içip sızıp uyumak istiyorum deliksiz... ha içiyorum zaten de... sızıp uyuyabilecek miyim işte onu bilmiyorum...

canım yapma ama bak bize destek olurken sana yakışmıyor böleee karaciğerine yazık bak içiyorsun yazık değilmi sağlığına illa bişe içeceksen bitki çayı iç onlarda kafa yapıoo :1rolleyes:

Valla bence bir şeyler yapmaya çalışıyor da... nasıl yapacağını kendisi de kestiremiyor... ben senin yerinde olsam bu durumun tadını çıkartırdım... diyeceksin ki nasıl... bilmem valla... elinin ayağına dolandığı o kadar belli ki sözlerinden.. göreceksin bak.

trip mi yapıyor acaba :uhm: Bana öyle geldi.
Sen kafamı topralayacağım deyince,bende seni kendine bıraktım falan demiş ya sanki trip atıyo gibi geldi bana. Kendini kıymete bindiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…