Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr bugun kendimden cok utandımm, resmen aciz gibi davrandım ve eski erkek arkadasımla msnde karsılasınca, o kadar bunalmısım kii, icimi döktüm resmenn dicek konusacak kimsesi yok mu bu kızın diee ama ilk önüme cıkan oyduu yaa...

ne konustunuz ebru
bide hangi eski erkek arkadaşın
o 1 sene önceki mi?

evet o, ara ara nete giriyor iste muhabbet ediyor benimle, öle bir kac dakika, bugun öglen de girdi, gecen köpek demistim ya ben buna kusura bakma fln dedim :) cnm o kadar sıkkındı ki, kızlar dün aksam bir arkadasım, arkadas da demek yanlıs olur aslında artık öle biri yok, öle seyler dedi ki bana tüm gece agladımm, yok ben kendimi ıspatlayamamısım, hic bir sey olamamısım, çulsuzun işsizin tekiymisim, çirkinmisim falan filan daha neler neler... bugun de öglen o girip sohbet edincee, cnm cok sıkkın fln dedim, sonra iste bunları anlattım böle oldu die, o da arkadas olma öle her önüne gelenle, kalitesiz adamlarla fln dedii

Canım benim halim sevgiliden ayrılık gibi bi başlıkla aslında değerlendirelemez . . . ama ben bunu yaşamış arkadaşlar için edilen dualara AMİN demek istedim . . .

benim öyküm şu biçimde özet olabilir ;

Ne sevmenin ne ayrılığın hakkını verebilmiş bir kişi ve o kişiyi hayatının tek manzarası kılmış ben deniz . . .

:çok üzgünüm:

Iyi geceler kizlarr...

Nasil bi arkadasmis bu ya bu derece konusmus...
Kendinemi dusmus bunlar..
Boyle luzumsuzlar cok canim ya takma sen kafani..
Canini sIkmaya bile degmez...

Hep zaten haketmeyen kisileri hayatimizin merkezi yapiyoruz ya..
Ask da boyle bisey galiba..
Nerde dengesiz, hicbisey haketmeyen, sevginin kiymetini bilmeyen biri varsa onu buluyo..

Nasil bi arkadasmis bu ya bu derece konusmus...
Kendinemi dusmus bunlar..
Boyle luzumsuzlar cok canim ya takma sen kafani..
Canini sIkmaya bile degmez...

iste aslında pek de altta kaldıgım söylenemez ama yine de agır geldi yanii, her ne kadar ona cevabı yapıstırmıs olsam da, canımı sıkmaya yettii, bir de yetmiomus gibi tutup eski erkek arkadasıma döküldüm yanee...

O moralle dusunemiyosun ki kime dert yandigini..
Bosver anlamistir o da:teselli:..
Baksana guzelde cevap vermis..

O moralle dusunemiyosun ki kime dert yandigini..
Bosver anlamistir o da:teselli:..
Baksana guzelde cevap vermis..

zaten yapacak bisey yok, geri dönüsü de yok, döküldüm bir kere, dökülmek serbest dedi, bende uydum
cnm ben cıkıyorum, uykum geldi görüsürüz
kızlarr sizlere de iyi gecelerr :a015:

günaydın kızlar... keşke akşam ben de olsaymışım ... ama sinema da güzeldi... tavsiye ederim ...

seven pound... türkçesi yedi yaşam... will smith oynuyor... cidden güzel bir film... :))

kızlar size bir havadisim var... dün sinemaya onunla görüşen arkadaşım var ya onunla gittim... çrş uğrayacaktı doum günüm için ama çok yağmur yağınca çıkamamış evden... dün de sinemaya gidelim dedi tamam dedim... dün normalde basketbol maçları vardı o benimle görüşeceğini söylemiş...

ben o arkadaşımı uyarmıştım ya daha önce ne ondan bana ne benden ona bahsetme diye...

elçiye zeval olmaz sana iyi dileklerini sunuyor ; doğum gününü kutluyor dedi...
sen mi söyledin dedim hayır kendisi hatırlamış ama telefonlarını açmıyorsun diye aramamış dedi...

sinir oldum ya... ben de yılbaşında 2 kere aradı birinde işteydim ; diğerinde duştaydım sanki defalarca aradı da dedim ... zaten o da sonra kendi kendine ben de sanki çok aramışım gibi demiş... ama aradığında açmayacağımı düşünmüş... doğru düşünmüş aslında :))

ben arkadaşıma msnden filan sildiğimi hiç söylememiştim... ark. dedi ki ; sen msnden ; facebooktan silmişsin... hatta bir ara seni msn de görüyormuş ama artık göremiyormuş da dedi... evet dedim engelledim hayatımda yok artık ; gerek de yok dedim...

arkadaş kalmak istemiş o filan dedi... gitsin benden başka tüm eski sevgilileriyle arkadaş olsun dedim... beni başkalarıyla karıştırmasın... neyse öle bir muhabbet geçti işte...

hem sinir oldum... 2 kere aramış açmamışım da gözü korkmuş beyefendinin... olur da bir gün hani o devran dönecek ya o zaman görecek o telefonlara çıkmamak neymiş... onun için tüm çıtalar artık daha da yükseldi... aptal yaaa 2 kere aramış olmayı bana çok görmüş demek ki ...

ama azcık içine de oturmuş mu ne ... söylemiş heryerden sildiğimi...

ark. tekrar böle bişey sölerse son kez uyarıyorum diyeceğim... bir daha onun hakkında tek kelime duymak istemiyorum... ii valla söyleyeceği varsa arasın ; açarsam söylesin ... aptal leblebi...

aynen böcüğüm, çok diyesi gelmişse arasın söylesin, çok diyesi gelmemişse milletle haber yollamak niye, sıra mı savıyo, görev mi yapıyo, ne yani ???

ya kızlar nerelerdesiniz içim şişti birde ay mlletin aşk hikayelerini okudum imrendim bir zamanlar evlenince bende foto koyacaktım buraya((:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…