ben varım ebru..
bide ne garip 4 misafir varmış..
ne konustunuz ebru
bide hangi eski erkek arkadaşın
o 1 sene önceki mi?
kaydirigubbakcemile3 bende amin diyeyim ama diğer 3000 sayfada hep mutluluk olsun inşallah, hoşgeldin canım, yada daha önce varmıydın bilmiyorum, kısacası neden burdasın ??? sositososito sositososito
ama sen hep olumsuz düşünüyosun, tepiği yiceksin heee... bak üzgünsün diye bu seferlik tepiklemiyorum, ama biraz toparlamaya çalış... :1hug:
iç açıcı bi avatar da buldunmu tam süper olacak yerimseniben
evet o, ara ara nete giriyor iste muhabbet ediyor benimle, öle bir kac dakika, bugun öglen de girdi, gecen köpek demistim ya ben bunakusura bakma fln dedim :) cnm o kadar sıkkındı ki, kızlar dün aksam bir arkadasım, arkadas da demek yanlıs olur aslında artık öle biri yok, öle seyler dedi ki bana tüm gece agladımm, yok ben kendimi ıspatlayamamısım, hic bir sey olamamısım, çulsuzun işsizin tekiymisim, çirkinmisim falan filan daha neler neler... bugun de öglen o girip sohbet edincee, cnm cok sıkkın fln dedim, sonra iste bunları anlattım böle oldu die, o da arkadas olma öle her önüne gelenle, kalitesiz adamlarla fln dedii
Canım benim halim sevgiliden ayrılık gibi bi başlıkla aslında değerlendirelemez . . . ama ben bunu yaşamış arkadaşlar için edilen dualara AMİN demek istedim . . .
benim öyküm şu biçimde özet olabilir ;
Ne sevmenin ne ayrılığın hakkını verebilmiş bir kişi ve o kişiyi hayatının tek manzarası kılmış ben deniz . . .
:çok üzgünüm:
Nasil bi arkadasmis bu ya bu derece konusmus...
Kendinemi dusmus bunlar..
Boyle luzumsuzlar cok canim ya takma sen kafani..
Canini sIkmaya bile degmez...
iste aslında pek de altta kaldıgım söylenemez amayine de agır geldi yanii, her ne kadar ona cevabı yapıstırmıs olsam da, canımı sıkmaya yettii, bir de yetmiomus gibi tutup eski erkek arkadasıma döküldüm yanee...
O moralle dusunemiyosun ki kime dert yandigini..
Bosver anlamistir o da:teselli:..
Baksana guzelde cevap vermis..
zaten yapacak bisey yok, geri dönüsü de yok, döküldüm bir kere, dökülmek serbest dedi, bende uydum
cnm ben cıkıyorum, uykum geldigörüsürüz
kızlarr sizlere de iyi gecelerr :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?