Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

niye kimse yok yaaa... yorum yapın bakıım bana da...

canım sanırım faceden ve msnden silmeni takip etmiş demekki neymiş ayrılsalar bileee takip ediyor bu kozalaklar :) madem takip ediyorsun konuşmak istiyorsun o zman niye ayrılıyorsun dimi, çin işkencesinin yeni metodlarını üstümüzde denemek içim olabilir tabii -tatlicadiarzu- bence de iki kere aramış sanki 100 kere aramış gibi konuşmuş, açmayacağını biliyordum diyo bide arkadaşıyla sanki bunu konuşmuşlar gibi geldi, kesin senin dediklerinde öbür tarafa gidecek diye düşünüyorum bence biraz çatlamış kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrr günaydın böcüküm ve galetemhihoyyythaklısın cnm takip ederler ben alştım artık onların bu dengeszliğine sende alış bncekaydirigubbakcemile3

Düşünmek istediğinde zaman verdiğimde zaten siliyorum demiştim msn ve facebooktan ama engellememiştim ... engellemeyi 2 ay önce filan yaptım sanırım... o rahatsız etmiş...

yaa öyle çok istiyorum ki hayatıma birinin girdiğini duymasını ... kötükedihüso
ya da ne bileyim aşık oldum ben diye sallasam mı acaba bi süre sonra... belki azıcık da olsa içi acır ... içinin acımasını istiyorum... hem de çok istiyorum...

böcük ay ne güzell yinede seni düşünmüş benımkinde o bile yok moralim cok bozuk ya

bu arada canım senin konuşmana yorum yapacaktım kendimden unuttum... -tatlicadiarzu-
normal bir konuşma olmuş... yani mesafeli de olmuş aslında... umutlanacak bişi yok ama sen inat etmiştin özlediğini söylemek için rahatlamışsın...

ama bundan sonra biraz daha sabırlı ol :teselli:

böcük ay ne güzell yinede seni düşünmüş benımkinde o bile yok moralim cok bozuk ya

bırak nilim ya böle düşüncekse hiç düşünmesin aptal...
ben de iyi değilim bugün... yaaa cidden ben istemiyorum ondan haber almak filan...
bana verdiği değere bak... ancak 2 kere arayacak kadar uğraşabiliyor benim için....
fazlasını haketmiyorum tabii... aptal işte aptal... :çok üzgünüm:

benim odun benle yaşadıklarınıı hiç yaşanmamış kıldı bana göre silip attı o zamanları ama allahından bulur inşallah yaa bugun moralim pek bozuk yaa arkadasımda oduna girip bakıyodum ya şifresini değiştirmiş hiçbişe demeden ki istedıgın an gir bak dıyodu gerçi zaten odun faceini kapadı ama yinede bakıyodum actımı acmadımı diye tamam böylesi daha iyi diceksiniz ama neden bişe demeden değiştirdikii ya ben kime guvenecem

varyaa benn bi an bile aklının ucundan geçtiginii bilsem bir an durup nil napıyo diye dusundugunu bilsem cidden sevinçten deliricem ama benı tamamen sildii aklındann hiçmi aklına gelmiyorumdur kızlar ya:1no2:senağlama:çok üzgünüm:

boşver nilim ya ... akıllarına gelince de bi faydası yok... yeterince kırıp dağıttılar bizi zaten...

allahım nolur karşımıza bizi aklından hiç çıkarmayacak adamlar çıkar... doğru adamları çıkar :Saruboceq:

ahh keşki banada ynı şeyler olssa bi an napıo dese canımı veririm ama demiyor eğer aklına gelsem arar msj atar demekki 1 buçuk aydr tık yokk bnmde aklıma gelmio ne war:dilcikar:hiç hatrlamıyorum mesela kim o ??? :çok üzgünüm:

canım benim ağzına sağlık yaa inşallah cıkar şu dogru adamlar ya ama öyle kızgınımki hala o oduna affedemicem onu aslaa

bende affetmicem seni dedim ama yüzünü görürsem ne olur bilemem çnkü ayrıldğmzdan beri görmüom görürsem ne olur çok merak ediyorum ((

günaydın kızlar..
böcükcük en azından iyi dileklerini sunmuş saygı göstermiş aferin.
bunu arayıp da yapabilirdi ama
sen de aramadın ya onun kuyruk acısı vardır onda..

fırtınam bitanem bende hiç bi gelişme olmuyor bu arada:))
senle karşılaşmıyoruz ama haberin olsun
görmüyorum iki gundur msnde falan...
bi tek demin onur mesaj atmış
"princess ben seni seviyorum" diye
onunkide takıntı gibi bişi cevap atmadım.

canım söyledim içim rahatladı valla :) ama dediğin doğru mesafeli istemiyo demekki beni

canım söyledim içim rahatladı valla :) ama dediğin doğru mesafeli istemiyo demekki beni

evet istemiyor.
şuan için böyle.
gün gelir şaşırırsın ya niye bana geliyosun diye.

bi önceki yazdığımda söyledim ya,mesaj atan onurla alakalı konum vardı benim.
adam direkt başka kıza gitti
direkt yani
ayrıldıktan iki gün sonra öğrendim
sonrada kendisiyle konuştum.
başkası varmış dedim
evet dedi
seviyomusun dedim
evet dedi.
gün gelir devran döner diyoruz ya..
aylardır da böyle piskopata bağlamış şekilde arar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…