niye kimse yok yaaa... yorum yapın bakıım bana da...
canım sanırım faceden ve msnden silmeni takip etmiş demekki neymiş ayrılsalar bileee takip ediyor bu kozalaklar :) madem takip ediyorsun konuşmak istiyorsun o zman niye ayrılıyorsun dimi, çin işkencesinin yeni metodlarını üstümüzde denemek içim olabilir tabii -tatlicadiarzu- bence de iki kere aramış sanki 100 kere aramış gibi konuşmuş, açmayacağını biliyordum diyo bide arkadaşıyla sanki bunu konuşmuşlar gibi geldi, kesin senin dediklerinde öbür tarafa gidecek diye düşünüyorum bence biraz çatlamış kaydirigubbakcemile2
canım sanırım faceden ve msnden silmeni takip etmiş demekki neymiş ayrılsalar bileee takip ediyor bu kozalaklar :) madem takip ediyorsun konuşmak istiyorsun o zman niye ayrılıyorsun dimi, çin işkencesinin yeni metodlarını üstümüzde denemek içim olabilir tabii -tatlicadiarzu- bence de iki kere aramış sanki 100 kere aramış gibi konuşmuş, açmayacağını biliyordum diyo bide arkadaşıyla sanki bunu konuşmuşlar gibi geldi, kesin senin dediklerinde öbür tarafa gidecek diye düşünüyorum bence biraz çatlamış kaydirigubbakcemile2
böcük ay ne güzell yinede seni düşünmüş benımkinde o bile yok moralim cok bozuk ya
bırak nilim ya böle düşüncekse hiç düşünmesin aptal...
ben de iyi değilim bugün... yaaa cidden ben istemiyorum ondan haber almak filan...
bana verdiği değere bak... ancak 2 kere arayacak kadar uğraşabiliyor benim için....
fazlasını haketmiyorum tabii... aptal işte aptal... :çok üzgünüm:
bırak nilim ya böle düşüncekse hiç düşünmesin aptal...
ben de iyi değilim bugün... yaaa cidden ben istemiyorum ondan haber almak filan...
bana verdiği değere bak... ancak 2 kere arayacak kadar uğraşabiliyor benim için....
fazlasını haketmiyorum tabii... aptal işte aptal... :çok üzgünüm:
günaydın kızlarrr günaydın böcüküm ve galetemhihoyyythaklısın cnm takip ederler ben alştım artık onların bu dengeszliğine sende alış bncekaydirigubbakcemile3
varyaa benn bi an bile aklının ucundan geçtiginii bilsem bir an durup nil napıyo diye dusundugunu bilsem cidden sevinçten deliricem ama benı tamamen sildii aklındann hiçmi aklına gelmiyorumdur kızlar ya:1no2:senağlama:çok üzgünüm:
boşver nilim ya ... akıllarına gelince de bi faydası yok... yeterince kırıp dağıttılar bizi zaten...
allahım nolur karşımıza bizi aklından hiç çıkarmayacak adamlar çıkar... doğru adamları çıkar :Saruboceq:
bu arada canım senin konuşmana yorum yapacaktım kendimden unuttum... -tatlicadiarzu-
normal bir konuşma olmuş... yani mesafeli de olmuş aslında... umutlanacak bişi yok ama sen inat etmiştin özlediğini söylemek için rahatlamışsın...
ama bundan sonra biraz daha sabırlı ol :teselli:
canım söyledim içim rahatladı valla :) ama dediğin doğru mesafeli istemiyo demekki beni
Merhaba canım.Nasılsın?böcüğüm amphititem merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?