Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım senide okudum merak etme :)
Yani adam seni unutmamış demek ki halen ilgili bi şekilde.
Ayrıca bu sadece 2 defa aramasını ben şöyle algıladım.Yani tabi ki defalarca arayamaz ki şuan için.Eşek gibi sana yamuk yaptı, bunun farkında.E tabi 2 defa arayıp sen açmayınca tekrar aramaya nasıl cesaret etsin.Bunun fazlasını hak etmemenle bi alakası yok. Kendisiyle ilgili.Doğumgününde de hem bu yüzden aramamış hemde sen onunkini kutlamadığın için aramamış.
Bide erkek milleti işte kendiler terk etse bile bizler tarafından unutulmak koyuyor onlara.
Ama biliyo musun canım gün gelecek seni deli gibi aradığı günlerde gelecek. O zaman görecek o gününü kötükedihüso

giden elbet dönüyor sadece zaman ama bu sefer siz istemeyeceksiniz onu

işte malesef sorun bu.
biz vazgeçmeden dönmüyorlar.
hangi noktada hayatını kuruyorsun,belki yeni birilerini alıyorsun, artık sevmemeye başlıyorsun
adam çıkıp geliyor . çok bi manası da kalmıyor o zaman..

aynen öyle başka aşklara yelken açıyorsun tam unuttum derken pat diye çıkıweriyor ansızın karşınıza dünyanın düzeni bu maalesef erkek milleti değil mi gezip tozup aradıklarını bulamayınca pat diye geliveriyorlar ....fisfisfis

ebrucum da aşağılarda okuyo galiba, çalış çalış bize yetiş şekercim, amphitrite sana da nick bulalım biz kuzum ya, çok zor bu böyle kaydirigubbakcemile3

ben de isim değiştirdim ama tanımıyorum galiba, neyse hoşgeldin yine de
burdan gittiğine göre sorunun kalmadı galiba, keyfin nasıl ???

slm kızlar bıraz goz attımm...
bocukcum senınkınıde okudum ...bıraz sacmalamaya baslamıs..ne yapmak ıstıyosa gereksız yanı...ıcıne otursun ohh sılınmek zoruna gtmıs telının acılmaması ıyıkı mesguldun ve gormeden ıyı olmus valla..

tutı sen kımsın kı ya eskılerden ben cıkaramadım:??

ben de isim değiştirdim ama tanımıyorum galiba, neyse hoşgeldin yine de
burdan gittiğine göre sorunun kalmadı galiba, keyfin nasıl ???

benim eskı nıckım uluc tugceydı ayrılınca tuti oldum bayagdır sıteye gelmedım arkadaslarıma ugruyorum arada çok şükür iyiyim saol cnm keyfm gayet yerinde...kimse için değmez unutmayın...değmiyorda olan size oluyor onlara değil ...

ewwet canım işte o salak benim ahahahahhahkaydirigubbakcemile3

estafurullah ya
bosver kaybedebnler salak olsun..
hafızam ıyımıs bu arada..-tatlicadiarzu-

iyiyim tatlışım, nasıl olim, dün hemen gittin yaa... biz ne güzel çene yaptık ebruşum :)))

evet ya napıım bızım canavr geldı
hem dızıler vardı ya bıdaha gelemedım..askı memnuyu ızledım cok romantıktı:jeyyar:
sonra anneme baktım..şakkıdı
bugunde net yoktu bı ara ay bu ara netten dolayı sıkıntıdayım..

bende su nıkımı degıssem ıyı olcak ya..aslında cok rahtasız ddegılım ama desıkmek ıstıyom...senınkı guzel olmus ama ben karar veremıyom ne olcahına:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…