Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende nıhayet anca kabullenmeye basladım..senın ne kadar oldu ayrılalım dedıgı canım...

ya bazen bende dıyorum benı cok sevdı tamm kabul ama madem cok sevdı ansıl baskasıyla avlenebılır..bunu aklım almıyo...ben nıye onun yerıne hala kımseyı koyamıyom..kı o benleyken bırını yerıme koydu...kac senı sevıyorum benım karım ol deıgı zaman baskasının oluyomus meger..aklım almıyo valla...

dönsüünler, pişman olsunlar ,sürüm sürüm sürünsünnlerrr..

Ben koruyorum onu halen arkadaşlarıma aileme karşı canım.
Koruyorum çünkü ona söylenecek kötü bir sözü duymayı ben bile kaldıramam.Çünkü verdiği kararın çok sağlıklı olduğunu sanmıyorum.Sanki bi bunalım halinde terketti beni.Bilemiyorum...
Fakat gerçekten erkekler bizim kadar güçlü değil kesinlikle...
Sende canını sıkma. Yani evlenirken evlenirse eğer nasıl vicdanı rahat bi şekilde evlenecek bilemiyorum başkasıyla.Vicdanları yakalarını bırakmasın.

Canım benim yeni sayılır. Bu ayın 29unda 2 ay olacak.
Bana "bitti" kelimesini bile söyleyemeden bitti.

sen bırazcık daha sabret canım dedıgın gıbı yıne onun ıcın konustrma kımseyı ..
geldıgı zaman sen herseyı kabul edersın ama annen aılen kabul etmez sorun yasayabılırsın ..

ben artık alıstım canım..haber alınca bazen yıpranıyorum ama elımde degıl..napıyım zamanla daha ıyı hal alıcam herhalde...ılktı ve cok sevdım ..sadece allaha havale ettım...yıne herseyın hayırlısı olsun...hepımız ıcın

Gecenin 2sinde ben acımdan ağlarken annem babam bile uyanıp benim acıma ağladılar. Beni o halde görmeye dayanamadılar.Babamı ilk defa babbannem öldüğünde ağlarken görmüştüm. ıkinciside ben oldum, gözleri doldu.

Canım benim yeni sayılır. Bu ayın 29unda 2 ay olacak.
Bana "bitti" kelimesini bile söyleyemeden bitti.

canım senın daha cok yenıymıs..senle buyuk bı sabırlka bekle...
emın ol bıseklde donucek...senmıydın sen ne zaman donsen ben aynı sekılde senı beklerım dıyen ona yoksa karıstıtrdımmı

Bakalım canım en son sözlerimiz akışına bırakmak oldu.Akışına bırak lütfen dedi.Bende beklerim,akışına bırakalım haklısın dedim.20 şubatta böyle mesajlaştık o kadar.Bilemiyorum işte.
Su akar yolunu bulurmuş.O yüzden söylemek dile kolay tabi ama sende kendini üzme.Allaha bırak herşeyi.Herşey olacağına varıyor de. İnsan gerçekten rahatlıyor o zaman.

senağlamacanım ya..bunları nasıl oduceklerını hıc bılmıyorum..
annem benım aglamalarımdan bıkmıstı artık....ben her gece bı top selpakla uyurdum yanımda ...elımde bı tutam aglayark uyumus olurdum...
cok yıpratma kendını..

Ben evet öyle demiştim saf gibi.

bunlar sevıldıklerını bıldıklerı ıcın bırazda bıole yapıyolar..ama senden haber almasın bak nası donucek..sen ılgıyı alakayı kesınce donus yapıyolar...
zaten yapmazsada demekkı hıc svmemıstır..

sen beklerım dmeıssın sakın bıse yapma artık..
sal canım bende allaha bıraktım herseyı..napalım ılk atrılan degılım dıyorum cıkıyorum ıcınden..:çok üzgünüm:

Evet canım aynen öyle.Dönmezse eğer helal olsun beni ve kendini iyi inandırmış bu aşk oyununa diyeceğim.
Neyse ben çıkayım canım yemek vakti. Öpüyorum...

arkadaşlar hepimiz olgun insanlarız bazı şeyleri yaşamamız lazımki ders alalım ewet çok acı bişey ayrılık çok iyi anlıyorum ama şöyle bişey herşeyde bir hayır vardır bunu sakın unutmayın...tabiiki ne desem boş gelir size br zamanlar onun sesiyle yada mesajlarıyla güne başlardınız,onunla el ele tutuşup gezerdiniz şimdi ise onsuz gezmeler onsuz güne başlamalar geceleri başlayan ağlama nöbetleri.inanın ben ilk günler geceleri sıçrıyordum rüyamda ağıyordum bi uyanıyordumki gerçekten ağlıyorum annem 3 ay yanımda yattı benim o kadar kafayı yediydim yani...ama ne oldu bakın allah güç verdi dimdik ayaktayım çünkü ben ona dürüst oldum alnım ak başım dik ayrılırkende bana defol git dediğinde bir gün bende sana defol git diyeceğim dedim başım dik arkama bakmadan uzaklaştım ondan....sözüm o ki kimse için üzülmeyin maalesefki erkekler çok geç olgunlaşıyorlar güzelliğinizi gidenlerin arkasından ağlayıp yada üzülüp bozmayın siz siz olun her zaman başı dik ve dimdik ayakta olun
o sizi güçlü görsün inanki daha çok koyar benden size dost tavsiyesi...

birde onunla irtibatı kesin sizi hiç görmesin msn de falan engelleyin hiç bir şekilde ulaşaması size o zaman daha çabuk hissederler yokluğunuzu ararlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cok dogru canım onlara karsı dık olammaız lazımkı onlara koysun..
gercekten acısı cok kotu bıse tarıfı yok yasayan herkez anlar ...yasamayan anlayamaz..onceden meger ben kımseyı anlamıyomusum..
evet ınsan bı bosluk yasıyo msj yok tutulcak bı el duyulcak bı ses yok ...
elbet bı gun bızde senın gıbı yenı asklara yelken acıcaz

benimde başımda duruyo bi top selppaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…