Haklısın canım. Ben yavaş yavaş tuhaftır kabulleniyor gibiyim bu durumu.
Fakat biliyorum eminim o beni gerçekten çok sevdi, benimle bi yuva kurmak istedi.
Çünkü bu kadar yalancı, oyuncu olamaz.Değilde zaten.O yüzden ben gerçekten çok sevildim.
Sevildim de niye terkedildim tam bilmiyorum. Ya da beni sevdiğini sandı o da.Fakat düşündüğü kadar sevmemiş belkide. Bilmiyorum.
Kızlar geldim gidiyorum.
Bu arada bana Amphitrite demek zor gelebilir.O yüzden kısaca Amp deyin bari :)))) Fakat asla nickimi değiştirmem :)
Öpüyorum sizi çok...
Bu arada Tuti'nin " gülüyorum halime...o ise ağlıyor kaderine..." lafı çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiii :))))
Birde bu askerden dönenler asker dönüşü kafayı mı yiyor ne.Yakın bi arkadaşım var erkek.Çok güzel bi ilişkisi vardı. Kız onu 15 ay bekledi. Sonra bizimki askerden gelince sıkıldım,ilişkiden soğudum dedi.Gül gibi kızı bıraktı.İlk aylar beyefendiyi göreceksiniz bi mutlu,rahat.Özgür erkek modunda. Bikaç kişiyle çıktı ama çıktıkları fosss çıktı :) Sonra eski kız arakdaşı yeni bi ilişkiye başladı.Benim arkadaş bunu duyunca kafayı yedi yedi durdu.Depresyona girdi. Aylarca hayalet gibi gezindi.Daha yeni yeni atlattı ama köpekler gibi pişman.
Tabi biz o arada mecbur bu bizim arkadaş ya destek olduk tabi hatasından dolayı köstek de olduk :)
Şimdi kız gayet mutluymuş,hatta nişanlanmış galiba.
Fakat bizim arkadaş yalnız ve mutsuz.
Bi örnek de benim yakın bi arkadaştan :)
iyi akşamlar kızlar... :a015:
Ben koruyorum onu halen arkadaşlarıma aileme karşı canım.bakkıyorum surdakı herkez kız basına bıcok mucadele verıp aılesınıyle karsı karsıya gelıyo ama bunun hıcbırı su erkeklerde yok...neden nıye bılmıyorum bu kadarmı acızler...
aynen yanı bu yola gırıyosun ozaman mucadele edıııceksın aılen ıstemıyosa bıseyler yapıcaksın nasıl sen yaptıysan oda yapsın...bende hakkımı helal etmıyorum..yuzlerı gulnmesın aılesınınde kendısınde..
annem bastan berı hersyı bılıyo..malesefkı sap gıbı bı kız ıcın bırakıldıgımıda ama bı kızla gezdıgını yuzuk taktıgını dıyemedım...cok mahcubum cunku...annem hep destektı abna senın annen gıbı...yazıklar olsun ya...valla tuylerım urperdı suan..
Canım benim yeni sayılır. Bu ayın 29unda 2 ay olacak.bende nıhayet anca kabullenmeye basladım..senın ne kadar oldu ayrılalım dedıgı canım...
ya bazen bende dıyorum benı cok sevdı tamm kabul ama madem cok sevdı ansıl baskasıyla avlenebılır..bunu aklım almıyo...ben nıye onun yerıne hala kımseyı koyamıyom..kı o benleyken bırını yerıme koydu...kac senı sevıyorum benım karım ol deıgı zaman baskasının oluyomus meger..aklım almıyo valla...
Ben koruyorum onu halen arkadaşlarıma aileme karşı canım.
Koruyorum çünkü ona söylenecek kötü bir sözü duymayı ben bile kaldıramam.Çünkü verdiği kararın çok sağlıklı olduğunu sanmıyorum.Sanki bi bunalım halinde terketti beni.Bilemiyorum...
Fakat gerçekten erkekler bizim kadar güçlü değil kesinlikle...
Sende canını sıkma. Yani evlenirken evlenirse eğer nasıl vicdanı rahat bi şekilde evlenecek bilemiyorum başkasıyla.Vicdanları yakalarını bırakmasın.
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookdönsüünler, pişman olsunlar ,sürüm sürüm sürünsünnlerrr..
Canım benim yeni sayılır. Bu ayın 29unda 2 ay olacak.
Bana "bitti" kelimesini bile söyleyemeden bitti.
Bakalım canım en son sözlerimiz akışına bırakmak oldu.Akışına bırak lütfen dedi.Bende beklerim,akışına bırakalım haklısın dedim.20 şubatta böyle mesajlaştık o kadar.Bilemiyorum işte.sen bırazcık daha sabret canım dedıgın gıbı yıne onun ıcın konustrma kımseyı ..
geldıgı zaman sen herseyı kabul edersın ama annen aılen kabul etmez sorun yasayabılırsın ..
ben artık alıstım canım..haber alınca bazen yıpranıyorum ama elımde degıl..napıyım zamanla daha ıyı hal alıcam herhalde...ılktı ve cok sevdım ..sadece allaha havale ettım...yıne herseyın hayırlısı olsun...hepımız ıcın
Gecenin 2sinde ben acımdan ağlarken annem babam bile uyanıp benim acıma ağladılar. Beni o halde görmeye dayanamadılar.Babamı ilk defa babbannem öldüğünde ağlarken görmüştüm. İkinciside ben oldum, gözleri doldu.
Ben evet öyle demiştim saf gibi.canım senın daha cok yenıymıs..senle buyuk bı sabırlka bekle...
emın ol bıseklde donucek...senmıydın sen ne zaman donsen ben aynı sekılde senı beklerım dıyen ona yoksa karıstıtrdımmı
Bakalım canım en son sözlerimiz akışına bırakmak oldu.Akışına bırak lütfen dedi.Bende beklerim,akışına bırakalım haklısın dedim.20 şubatta böyle mesajlaştık o kadar.Bilemiyorum işte.
Su akar yolunu bulurmuş.O yüzden söylemek dile kolay tabi ama sende kendini üzme.Allaha bırak herşeyi.Herşey olacağına varıyor de. İnsan gerçekten rahatlıyor o zaman.
Ben evet öyle demiştim saf gibi.
Bakalım canım en son sözlerimiz akışına bırakmak oldu.Akışına bırak lütfen dedi.Bende beklerim,akışına bırakalım haklısın dedim.20 şubatta böyle mesajlaştık o kadar.Bilemiyorum işte.
Su akar yolunu bulurmuş.O yüzden söylemek dile kolay tabi ama sende kendini üzme.Allaha bırak herşeyi.Herşey olacağına varıyor de. İnsan gerçekten rahatlıyor o zaman.
Evet canım aynen öyle.Dönmezse eğer helal olsun beni ve kendini iyi inandırmış bu aşk oyununa diyeceğim.bunlar sevıldıklerını bıldıklerı ıcın bırazda bıole yapıyolar..ama senden haber almasın bak nası donucek..sen ılgıyı alakayı kesınce donus yapıyolar...
zaten yapmazsada demekkı hıc svmemıstır..
Evet canım aynen öyle.Dönmezse eğer helal olsun beni ve kendini iyi inandırmış bu aşk oyununa diyeceğim.
Neyse ben çıkayım canım yemek vakti. Öpüyorum...
arkadaşlar hepimiz olgun insanlarız bazı şeyleri yaşamamız lazımki ders alalım ewet çok acı bişey ayrılık çok iyi anlıyorum ama şöyle bişey herşeyde bir hayır vardır bunu sakın unutmayın...tabiiki ne desem boş gelir size br zamanlar onun sesiyle yada mesajlarıyla güne başlardınız,onunla el ele tutuşup gezerdiniz şimdi ise onsuz gezmeler onsuz güne başlamalar geceleri başlayan ağlama nöbetleri.inanın ben ilk günler geceleri sıçrıyordum rüyamda ağıyordum bi uyanıyordumki gerçekten ağlıyorum annem 3 ay yanımda yattı benim o kadar kafayı yediydim yani...ama ne oldu bakın allah güç verdi dimdik ayaktayım çünkü ben ona dürüst oldum alnım ak başım dik ayrılırkende bana defol git dediğinde bir gün bende sana defol git diyeceğim dedim başım dik arkama bakmadan uzaklaştım ondan....sözüm o ki kimse için üzülmeyin maalesefki erkekler çok geç olgunlaşıyorlar güzelliğinizi gidenlerin arkasından ağlayıp yada üzülüp bozmayın siz siz olun her zaman başı dik ve dimdik ayakta olun
o sizi güçlü görsün inanki daha çok koyar benden size dost tavsiyesi...
senağlamacanım ya..bunları nasıl oduceklerını hıc bılmıyorum..
annem benım aglamalarımdan bıkmıstı artık....ben her gece bı top selpakla uyurdum yanımda ...elımde bı tutam aglayark uyumus olurdum...
cok yıpratma kendını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?