- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
tugce geltezkerede tanıştığım uluçun tuğçesimisin peki?
çok benziyor resminde.
ya ben tuğçeyi çok sevmiştim eğer oysa onun üzüntüsü üzüntüm olmuştu resmen.hatta fahriyede sende aynısın dıye kabus yaşatmıştım bır ara ondan dolayı o tugceyı tekrardan buldum dıye sevındımde oysa ve heyecanlandım kusura bakmayın lütfen.
nasılsınız ? nasıl gidiyor varmı gelişmeler?
fırtına bana dizinin romantik sahnelerini izletmedi :1rolleyes:
küçükmüşümklava:
değişelim ebruşum... ben sana kendim için çıkardığım seçenekleri yazayım, çevreyi rahatsız etmeyelim ben senin profiline yazayım canım... ayy değişiklik iyidir, valla bana da iyi geldi :lepi:
bana komik geliyor artık bayanlar tam 8 ay oldu ayrılalı ama dönme çabalarında benim bir huyum wardır benden gideni bir daha kabul edemiyorum hayatıma...çünkü ben onun için çok şey yapmıştım sevdiğini özleyenler topiğindeki çogu arkadaşlar tanır beni...hep yanına giderdim yapmadığım fedakarlık kalmamıştı ama bitti yani...
ben cok ıyı bılıyorum tuti çok dayandı hatta ben erkek arkadaşıma sizin durumu örnek gösteriyordum ayrıldı onlar sende gelceksın bızımde bıtcek dımı dıye kavga cıkarıyordum.adamda gelmeden 40 kere söyledim diye ayrıldı ama Allahtan gene geldi:)
ben cok ıyı bılıyorum tuti çok dayandı hatta ben erkek arkadaşıma sizin durumu örnek gösteriyordum ayrıldı onlar sende gelceksın bızımde bıtcek dımı dıye kavga cıkarıyordum.adamda gelmeden 40 kere söyledim diye ayrıldı ama Allahtan gene geldi:)
ciddimisin? nasıl ve ne zaman başladın?
işte bende herkesi bir kefeye koydum 40 kere söyledim ayrıldık ama kıyamadı uzatmadı küslüğü 1.5 ay olmadan bin pişman olup geldi.şimdi sözümden çıkmıyor:)
ahahahah asker demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şuan başka sevgilim var
işte bende herkesi bir kefeye koydum 40 kere söyledim ayrıldık ama kıyamadı uzatmadı küslüğü 1.5 ay olmadan bin pişman olup geldi.şimdi sözümden çıkmıyor:)
tutinin sevgilisi askerdi cnm ve askerden gelmeden ayrıldı.halada ayrılar.tutı hatta yeni bir ilişkiye başladı o yuzden demeyin diyor bızımkısınde işe yaradı bide anladı tabi benim dışımda kahrını kımse cekmez geldi.inşallah sizinkilerde gelirler aynı şekilde.
Tamam Çenebazcım Fibrit de sen bana Amp'dan iyi :))) Amp ne ya kaydirigubbakcemile3 Töbe töbe :1ninca:
Bu arada Tuti ben 28 yaşındayım ama kimse 28 deyince inanmıyor nedense :))) 22-23 falan sanıyorlar delikafadulden
Ay ben geldim yine gideceğim. Gelip gelip gidiyorum napim :tomato:
ahahahah asker demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şuan başka sevgilim var
cnm hıc bellı olmaz bızımkısıde oyle dıyordu bır anda çıka geldi artık herkes biliyor.herkese onun yanına gidiyorum falan diyor.kesin olarak evlilik cüzdanını eline almadıkca bence inanma.son anda bile erkekliği tutup gelebilir çünkü.
hem sen nerden biliyorsun ya ben çok merak ediyorum karşına geçip bana ailem bir kız buldu onunla mı evlenicem dedı.
cnm hıc bellı olmaz bızımkısıde oyle dıyordu bır anda çıka geldi artık herkes biliyor.herkese onun yanına gidiyorum falan diyor.kesin olarak evlilik cüzdanını eline almadıkca bence inanma.son anda bile erkekliği tutup gelebilir çünkü.
hem sen nerden biliyorsun ya ben çok merak ediyorum karşına geçip bana ailem bir kız buldu onunla mı evlenicem dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?