Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heh geldim cnm ewet o benim saol hayatım herşey mükemmel ama biz ayrıyız hala onsuz hayatta güzelmiş...sende ne war ne yok geldimi askerin cnm ???

çok sevindim cnm ya seni bulduğum için evet geldi bizde askerden gelmeden 10 gün önce ayrıldık.martın 13ünde barıştık seninde bildiğin gibi askerlik bunalımı ve benim kaprisli birisi olmamdı.ya üzüldüm sizin ayrı olmanıza hala.
biz çok şükür şu aralar gayet iyiyiz.
sen nasılsın? msn adresinimi değiştirdin? girmiyorsunda artık.

saol cenebazım..secenekkleı degerlendırcem:))

ben dızıyı vırgulsuz ızledım o sahnelerı parmaklarımın arasıyla ızledım tam bakamadım:roflol:

aynı zamanlarda ayrlmısız kız benımde 8ay olcek...yanı benım cok gunum var ayrılıkla alakalı kızlar bılırler:roflol:ama toplam 8ay:roflol:

ben cok ıyı bılıyorum tuti çok dayandı hatta ben erkek arkadaşıma sizin durumu örnek gösteriyordum ayrıldı onlar sende gelceksın bızımde bıtcek dımı dıye kavga cıkarıyordum.adamda gelmeden 40 kere söyledim diye ayrıldı ama Allahtan gene geldi:)

bıseyı kırk kere solersen olurmus ya o hesap olmus...
bende tutı yı asker beklıyo dıye aklımda kalmıstı...

allah senii kız her erkek birmi bizimkisi psikopattı kafasına koyduğunu yapıorduuu delikafadulden

işte bende herkesi bir kefeye koydum 40 kere söyledim ayrıldık ama kıyamadı uzatmadı küslüğü 1.5 ay olmadan bin pişman olup geldi.şimdi sözümden çıkmıyor:)

ahahahah asker demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şuan başka sevgilim var

aaaaaaaaa:1shok:nıye solemıyon yavru
hayırlısı olsun ınsallah

işte bende herkesi bir kefeye koydum 40 kere söyledim ayrıldık ama kıyamadı uzatmadı küslüğü 1.5 ay olmadan bin pişman olup geldi.şimdi sözümden çıkmıyor:)

aman cıkmasın bazen ayrılıklar ıse yarıyo sankım deger bılıyolar ..
ama aman ayrılık olmasın yınede:çok üzgünüm:

tutinin sevgilisi askerdi cnm ve askerden gelmeden ayrıldı.halada ayrılar.tutı hatta yeni bir ilişkiye başladı o yuzden demeyin diyor bızımkısınde işe yaradı bide anladı tabi benim dışımda kahrını kımse cekmez geldi.inşallah sizinkilerde gelirler aynı şekilde.

hım anladım canım...
yok benımkı gelemez artık...
aılesının ıstedıgı bı kızla evlencek..
artık benım degıl

cnm hıc bellı olmaz bızımkısıde oyle dıyordu bır anda çıka geldi artık herkes biliyor.herkese onun yanına gidiyorum falan diyor.kesin olarak evlilik cüzdanını eline almadıkca bence inanma.son anda bile erkekliği tutup gelebilir çünkü.

hem sen nerden biliyorsun ya ben çok merak ediyorum karşına geçip bana ailem bir kız buldu onunla mı evlenicem dedı.

ben de 28im ... ben de küçüğüüüm ... :)))

ahahahah asker demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim şuan başka sevgilim var

ne güzel yaaa... 8 ay mı olmuştu biteli... benim de 2 ayım kaldı o zaman yeni birini bulmama :))

aynen öle yaptı valla...

canım bız ayrıldık... 5ay sonra barıstık ...13 gun sonra aılem bı kız ıstıyo dedı ..aılesıne benı solememıs goya...yanı barıstıgımızı...yaza soz nısan olucak dedı aıleler anlastı dedı bana...ayrıldık..sımdıde bı kızla el ele ve elınde yuzukle arkadasıma kendını gostermıs..artık ınanmıcak bıseyım yok malesef...
toplam 8ay oldu en son ayrılalı ıkı ay oldu ve ıkı aydr hayatında bırısı var...artık benım degıl ...ama ben bazen salaklasıp kendımı her haber alısımda mahvedıyorum ıstesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…